Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok geride kalmış ya yeniden uplayalım. kim dürüst tartısıyor kim yalan kim bölücü ayrıştırıcı ona göre bılsın herkes.

evet beyler görüyoruzki çecu 1 maç ıyı oynayınca hemen aysal başganın vizyon transferi olmus.

peki bunu diyenler kötü oynadığı dönemde kimin transferi diyorlar?

4YoVrJ.png

#21 Aurélien Chedjou | Sayfa 107 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

ve bunun gibi okadar yobazlık kokan yalan akan mesaj varki. artık nedense boş.

heee anasını satıyım ıyı olan herseyı aysal yaptı kötü olan hersey terimin. en kötü yaptığı şeyde bu tip ergenleri Galatasaray taraftarı yapmış zamanında ulan keşke o 2000 dönemını yaşatmasaydıda bu ergenler şimdi fenerli olarak kalsaydı

evet beyler görüyoruzki çecu 1 maç ıyı oynayınca hemen aysal başganın vizyon transferi olmus.

4YoVrJ.png

#21 Aurélien Chedjou | Sayfa 107 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

heee anasını satıyım ıyı olan herseyı aysal yaptı kötü olan hersey terimin. en kötü yaptığı şeyde bu tip ergenleri Galatasaray taraftarı yapmış zamanında ulan keşke o 2000 dönemını yaşatmasaydıda bu ergenler şimdi fenerli olarak kalsaydı

Asakdbaskdhakljsgdlkasda ben kapak takmaya doyamadım şu herife, şimdi sıra sende mi :D

4YoVrJ.png

Fena koydun usta :D

Işine gelirse Aysal aldi

Işine gelmezse Terim aldi

Çok basit. Milli takım teklifini kabul etmeyecekti.

Şimdi milli dava muhabbetlerine filan girmyelim zira inanmak için 3 yaşında filan olmak lazım. Malesef hoca egosuyla ben hem orayı hem burayı çalıştırıp emsalsiz olduğumu gösteririm muhabbetine girmek istedi.

Başkan da açıkça göndermek istiyordu Terim'i. Ama başaılar sebebiyle yapamıyordu, bu durum da onun bahanesi oldu.

peki ya ergin ataman?

Hata yapıyoruz. Şu an konumuz Fatih Hoca olmamalı. Hatalar yapıldı. Kimimize göre kuyusu kazıldı, kimimize göre ihanet etti. Bunlar hep söylendi. Ama kapansın gitsin artık. Önümüze bakalım.

umarım bu herif yönetici yada herhangi bir pozisyonda Galatasarayımıza geri dönmez eğer bir gün öyle birşey olursa sevdiklerimin üzerine yemin ederim ki Galatasaraylılığımı askıya alırım.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

O da Başkan'ın tutarsızlığı işte.

peki ya burada fatih terimi federasyon hizmet etmekle suçlayanlar (ki adam milli takım hocası) zamanında ünal aysalın bursaspor yönetimi bile kadar dik duramadığını gidip seçimlerde yıldırım demirörene omurgasızca oy verdiğine ne diyecekler ?

arkadaşlar bir iş yerinde çalışıyor olduğunuzu düşünün. arkanızda duran adamlar kapının önüne konur gibi konmuş kuyusu kazılmış. sıra size gelmiş. emeği geçen yöneticiler ve teknik ekip bu olanları hak etti mi sizce?

fatih terim çok kötü bir insan mı? onu sahiplenecek arkasında tam güç duracak bir başkanı olsa ne olurdu sizce? hoca milli takımı, (ki hocanın metin oktay gibi bir çok değerli insan tarafından yetiştirildiğini biliyoruz ) milli dava olarak görmemiş midir her zaman? hocanın yetiştiği kültürde milli takıma bakış açısı sence nasıl olur? dünya kupası için sadece 4 maç yöneteceğim dedi ve para da talep etmedi. şimdi bu adam mı aç gözlü oluyor? adama aç gözlü olarak bakılıyor ama adamın aldığı ücret selçuk inandan fazla değil. yine getirdiğin hocalardan fazla değil.

sence bu tür konuşmalar yapan insanlar bizim gibi Galatasaraylılıkla büyümüş fatih terimi baba gibi görmüş adamlar için onur kırıcı değil mi?

ünal aysal yanlış yaptı ve yanlışını söylüyoruz. madem o kadar tutarlı bir adam ergin ataman'a neden bir şey demiyor? ergin ataman bu bir milli olay demedi mi?

burada hatalı olan tek taraf vardır hatta tek insan. o da ünal aysaldır. allah aşkına adamın yönetim dağıldıktan sonra terim gittikten sonra davranışlarına bakın. güvenlik kamerası görse konuşuyor. bu adamdan artık bir beklentim kalmadı..

istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Galatasaray'a zarar veriyor!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Futbol Federasyonu Başkanı Demirören' nin maç izleyişi, herşeyi o kadar net anlatıyor ki?

Terim sanki Adana'da pavyonda,, başkan elinde tesbih sanki cezaevi avlusunda....kaleci Volkan ile tribünlerdeki magandalara hiç şaşırmıyorum

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Futbol Federasyonu Başkanı Demirören' nin maç izleyişi, herşeyi o kadar net anlatıyor ki?

Terim sanki Adana'da pavyonda,, başkan elinde tesbih sanki cezaevi avlusunda....kaleci Volkan ile tribünlerdeki magandalara hiç şaşırmıyorum

hahah 40 senedir aklınız nerdeydı acaba daha once yapmıyordu dımı bunları.

4YoVrJ.png

Gol ! : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt