Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbette Terimin hatalari olmusdur...Insanlar daima hatalar yaparlar.

Hanginiz günahsızsa ilk taşı o atsın!

Terim iyi bi Galatasaraylidir ve GS'a cok sey kat etmisdir. Bazileri begenmesede veya kiskansada o bi efsane dir ve ona olan saygim dayma sürecekdir.

Ben Fatih Terim'i bizdeyken de beğenmiyordum hala da beğenmiyorum

bence güç odaklı bir yapıya sahiptir

images

Haber vermeden Demirören'le 4 maçlık sözleşme imzalayan, ÜNAL BAŞKAN'I HİÇE SAYAN kendini zorla kovduran birisin.

Amrabat'a 8.5m euro, Yigit Gökoğlan gibi bir yeteneksizi 2.5m euro ya aldıran adamsın, Oyuncu seçimlerin kötüdür.

Ama Türkiye'nin en kariyerli T.D. sisin. Yine Tüm yaptıkların için teşekkürler BAY TERİM...

Hadi dürüst olalim

Terimspor ve Aysalcilar olarak ayrilmayi birakalim

En azindan bir "post"luguna

Ben başlayayim.

Fatih terim'in 2. gelişi, hiç sevinmedim. Cünkü transfer yapmayi bilmeyen kaos futbolu oynatan bir insandi. Ruhumuz yerindeydi zaten. Bize ruh degil sistem lazimdi, geldi olmadi. Cünkü sistemsiz bir insan FT.

Neyse gitti sevindim.

Adnan polat zamanında gelmesini istedim cünkü baskanından futbolcusuna kimsede ruh yoktu. takima ruh katabilecek tek isimdi. Gelmedi geri cevirdi dinlenicem dedi. İnandim

Aysal geldi, Terim'i getiricem dedi, e haliyle bu sefer olur dedim.Ruh lazim dedim. Geldi ve de nitekim oyle oldu ligde ilk 5e giremeyen takimimiz sampiyon oldu. Ama o sene dahi söyledim eger FT ile devam edilecekse transferleri o yapmasin. Tutsunlar bi tane eski TD lerden bi futbol direktörü, takim analizini ft yapsada transferdeki isimleri o secmesin. Nitekim ilk seneki sampiyonluk diyoruz ama transferlerin cogunu FT yapmadi bunu biliyoruz.

Sonra 2. sene büyük hatarlar yapti ama federasyona cektigi atarlarla sahadaki kötülüklerini bana unutturdu. Ama GEREKSİZ hareketleriyle de takimini yalniz birakti sahada.Sahadaki meloya kizanlar, kenardaki FT e kizmiyordu. Olsun dedim, napalim, Galatasaray'in iyiligi icin.

Sonra geldik dananın kuyrdugunun koptugu yere.

ilk once 2-3 mac icin gecilen Turkiyenin macina senelerce gecme plani. Peki ülke teknik direktoru olunca ülke futbolunu mu kurtarmayi dusunecek yoksa Galatasaray'i mi?

Kendini Galatasaray baskanından büyük sanip onu medya onunde kücük düsürmeye calismak

o 2. senesinde atar yaptigi federasyonun elinden tutup Galatasaray'in menfaati yerine kendi menfaatini korumaya baslamak

Yaptigi aciklamalarla Galatasaray taraftarini ikiye bolmeye calismak

Ve en önemlisi yaptigi basin toplantısının bizim önemli bir macimizdan once olmasi. Tesadüf mü yani?

Su an FT galatasarayimizin başarsinni mi istiyor yoksa Ünal Aysal'in başarizligini mi?

bence ikincisini istiyor

O yüzden bu adami artik sevmiyorum

Evet bize cok güzel günler yaşatti katiliyorum ama her güzel şeyin bir sonu vardir ve FT nin Gs acisindan sonu gelmiştir.

Yaşattigi her şey icin teşekkür ediyor, herşeyi tadinda birakmasini diliyor, Aysal'in başarisizligini pusuda bekliyor olmasından vazgemecmesini diliyorum ve bugun dogum gununde oldugundan saglikli mutlu yillar diliyorum.

Tekrar teşekkür ediyorum ama senden nefret ediyorum..

Yildirim Demirören ile mutluluklar.

Umarım o batarken kendini kurtarmayi bu sefer başarabilirsin zira kucaginda can kurtaran simidi olmadan hiç bir gemiye binmedin, umarim bu sefer de binmemişssindir.

İnsanlar ne derse desin benim İmparator hakkındaki düşüncem değişmeyecek.Fatih Terim GALATASARAYı bırakmak istemedi.Fatih Terim'e baskı yaparak milli takımın başına getirdiler.Başbakan'ı bile araya soktular.Hangi kişi Başbakan'a hayır ben milli takımı çalıştırmayacağım diyebilir ? Terim'in arası başkanla iyi olmayabilir ama hangi başkan başarılı bir teknik direktör ile çalışmak istemez ki ? Ayrıca Fatih Terim takımı 2 kere üst üste şampiyon yapmış.Üstelik rakip sahada.Hem yönetim hem de Terim memnundu ama burası Türkiye siyasetin parmağı her yerde.Bir kez daha doğum günün kutlu olsun İMPARATOR Fatih Terim

Keşke bizi satmasaydın keşke imparator olarak kalsaydın. Keşke adının büyüklügünü zedelemeseydin, keşke Türk Milli Takımı'nın başındaki teknik direktörden başka bir şey olarak kalsaydın. Neyse mutlu yıllar

İyi ki doğdun hocaların hocası.

İyi ki yaşayan bir Galatasaray efsanesisin.

Yaşattığın her şey için binlerce kez teşekkürler. Çocukluğumuzun, gençliğimizin kahramanı gurur kaynağımız.

Doğum günün kutlu olsun!

Doğum günün kutlu olsun Fatih..

Ünal Başkan seni kovmakla çok iyi yaptı.. Sozunu yiyen bir adam Galatasaray efsanesi olamaz.. Nokta.

Turkiye Futbol Direktörüydü hoca sanirim yada Milli Takim hocasimiydi neyse a milli futbol takimimizin hocasinin doğum gününü kutlarim.

Gelecekte İnşaallah Başkanımız olursun.. Küçük yaşta olanların Galatasaray lı olma sebeplerinden birisin ve büyüklerin Saçlarının az beyazlama ve gür olma sebeplerinden birisin(bakınız fenerliler) İyiki varsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt