Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bam Bam Bam oldu 3-0

Tapa

Bam bam bamı bile oynayamadılar. O derece yani.

I am the one who knocks!

Güzel özetlemiş:

@AtakanBodan
Fatih Terim Demirören ile gülerek samimiyet içinde poz verdiğinde hocayı canından çok sevenlerin yaşadığı çaresizliğin ahı bunlar..

Fatih Terim düsmanlari kötülemek adina ne diyeceklerini sasirmislar, cünkü yapilanlar elestiri degil. Sizi artik Fenerbahce´lilere benzetiyorum, onlar ayni sizin simdi yaptiginiz yorumluri taha 1998´den beri yapiyordu, ve kapak yemeye doyamadilar.

Evet, Fatih Hoca´da hatali kadro sahaya sürebilir, yanlis taktik verebilir. Bir macta kral olmuyorsun, bir mac ile de tahttan inmezsin bu dünyada. Qualifikation daha uzun, ilk haftada iki tane süpriz oldu. Simdi bu gruptan Türlkiye ciktiktan sonra, bu sekilde hakaret edenler, aceba laflarini yutacaklar mi ?

Son düzenleme:
Şu oynattığın taktik senin tekniktten zerre anlamadığının ispatıdır hoca..Takım 10 kişi oynamasına rağmen 4-4-1 dizilişine dönünce kıpırdanmıştı..Eğer tek forvet ısrarını sürdürürsen ki inat senin en büyük özelliğin o zaman milli takımın bittiğinin resmidir..İyiki gittin valla..

Kendisi geçen gruptan da çıkamamıştır. Burada tefe konan Mancini son maçta Juventus u eleyip çıkmıştır. Ama adam katledildi. FT son maç tatile gelen Hollandayı yenip çıkamadı. Ama kendisine a bile denemez.

Fatih Terim düsmanlari kötülemek adina ne diyeceklerini sasirmislar, cünkü yapilanlar elestiri degil. Sizi artik Fenerbahce´lilere benzetiyorum, onlar ayni sizin simdi yaptiginiz yorumluri taha 1998´den beri yapiyordu, ve kapak yemeye doyamadilar.

Evet, Fatih Hoca´da hatali kadro sahaya sürebilir, yanlis taktik verebilir. Bir macta kral olmuyorsun, bir mac ile de tahttan inmezsin bu dünyada. Qualifikation daha uzun, ilk haftada iki tane süpriz oldu. Simdi bu gruptan Türlkiye ciktiktan sonra, bu sekilde hakaret edenler, aceba laflarini yutacaklar mi ?

Peki ya olur da çıkamazsak hala destekleyecek misin ?

Sen bu gece soda iç bence. Anca hazmedersin.

O arkadaşta F.T sensörü olduğunu düşünüyorum ne zaman işler Ft için ters gitse hemen imdada yetişip savunmaya çabalıyor da ama görünen o ki artık tek kalmış, azalarak bitiyorlar işte sıkıntı yok.

Adamın her attığı yorumda FT ismi geçer mi ya ? Geçiyor işte. Hani bir eleştiri yorumu da yok. Hep övgü hep övgü. Tamam sevebilirsin destekleyebilirsin de bu kadarı da fazla bence. Fulya Terim bile bu kadar sevmiyordur.

Az kaldı forumda zaten FT lovers olan. 0'a kadar indirmeye çalışacağız :)

Peki ya olur da çıkamazsak hala destekleyecek misin ?

Ne demek bu ? Prandelli Italya gibi 4 kere Dünya Sampiyonu olmus bir Ülke ile gruplarda elendi diye, yerden yere vuran taraftar modelini mi benimseyim ? Sen buthurt Italyan futbol severlerin, Prandelli ile ilgili ne yorum yaptiklarini biliyormusun ? Terim´e sizlerin söylediginin 3 katini söylüyorlar... Ve bunlar Mancini GS´ye geldiginde, acik ara en iyi Teknik Adam Italya´da Prandelli diyenler...
Futbolda basari oldugu gibi, basarisizlik da vardir. Bir hocayi degerlendirmek icin, basarilarini, basarisizliklari ile realist bir sekilde karsilastirman lazim...

4 kere Dünya Sampiyonu olmus Italya ile, son 60 yilda 1 kere Dünya, 3 kere de Avrupa Sampiyonasina katilan Türkiye ile kiyasla... Terim götürürse basaridir, götürmez basarisizlik olur. Ama abartilacagi kadar büyük degil. Türkiye´yi Italya seviyesinde degerlendirenler var...

Adamın her attığı yorumda FT ismi geçer mi ya ? Geçiyor işte. Hani bir eleştiri yorumu da yok. Hep övgü hep övgü. Tamam sevebilirsin destekleyebilirsin de bu kadarı da fazla bence. Fulya Terim bile bu kadar sevmiyordur.

Az kaldı forumda zaten FT lovers olan. 0'a kadar indirmeye çalışacağız :)

Kafasi calisan insan elestiri yapar, burada yapilanlar elestiri degil. Bazilerinin kuyruk acisi...

FT bile bu kadar kendini savunma derdine düşmüyor diye yazdım sonra gereksiz deyip silmiştim ama senin örnek daha iyiydi :D Şahsen ben çok mutluyum o ayrı ama şu rezalet geceden sonra o elemana tek laf söyleyememek ve eleştirenlere laf söylemek ne bileyim nasıl bir kafa ürünü çözemiyorum. İlk maçtan havlu atmanın eşiğine gelmiş takım hala daha uzun yol diyor, kapak diyor lan İzlanda 3 atmış 3 bak tek tek yazıyorum BİR İKİ ÜÇ. Hollanda bu kaybı senden çıkaracak bakalım sen de Çekler gibi evinde Hollanda'yı yenebilecek misin tabi önce Çekler geliyor yendin yendin yenemedin big okazyon :kiskiskis:

Türkiye´ye cag atlatmis bir teknik adami elestirebilirsin, elestirilerin agir dahi olabilir. Ama sen futbol bilgisini tartisiyorsan, ozaman ilk önce sende o kapasite varmi diye sorgulaman lazim. Cünkü yok, olsa bu forumda yaziyor olmazdin, en azindan Caykur Rizespor gibi takimin basinda olurdun.

Ne demek bu ? Prandelli Italya gibi 4 kere Dünya Sampiyonu olmus bir Ülke ile gruplarda elendi diye, yerden yere vuran taraftar modelini mi benimseyim ? Sen buthurt Italyan futbol severlerin, Prandelli ile ilgili ne yorum yaptiklarini biliyormusun ? Terim´e sizlerin söylediginin 3 katini söylüyorlar... Ve bunlar Mancini GS´ye geldiginde, acik ara en iyi Teknik Adam Italya´da Prandelli diyenler...
Futbolda basari oldugu gibi, basarisizlik da vardir. Bir hocayi degerlendirmek icin, basarilarini, basarisizliklari ile realist bir sekilde karsilastirman lazim...

4 kere Dünya Sampiyonu olmus Italya ile, son 60 yilda 1 kere Dünya, 3 kere de Avrupa Sampiyonasina katilan Türkiye ile kiyasla... Terim götürürse basaridir, götürmez basarisizlik olur. Ama abartilacagi kadar büyük degil. Türkiye´yi Italya seviyesinde degerlendirenler var...

Ben İtalya ile Türkiye'yi hiçbir zaman kıyaslamadım kıyaslamam da. Evet 4 kez Dünya Şampiyonu olmuş İtalya gruplardan çıkamadı ama kaldı ki biz o turnuvaya bile giremedik. Bir de öyle düşün. İtalya'da medya vb. hiçbir zaman yanında olmadı ki Prandelli'nin. Ama burada medya FT'ye çalışıyor. Her şey FT'nin elinde. Senelik şu an senin ve benim bile hayatımızda göremeyeceğimiz paralar kazanıyor. İzlanda gibi bir takıma karşı 3-0 yenilip de yok rüzgar esmiyordu yok yanardağ falan derse orada sıkıntı vardır işte. Çıksın desin evet takımımız iyi oynamadı bundan sonraki maçlar için uyaracağım diye amenna ama bu tür bahanelere sığınırsa olmaz işte.

Bana kalırsa artık bu gruptan çıkmamız mucizelere kaldı. Çıkarsak FT'nin başarısı kabul ama çıkamazsak da FT'nin başarısızlığı kabul mü ? Sen yukardaki mesajında dedin ki Türkiye gruptan çıkarsa bu hakaret edenleri laflarını yutacaklar mı diye. Ben de aynı şeyi sana söylüyorum. Çıkamazsak aynı şeyleri yutacakmısın ?

FT bile bu kadar kendini savunma derdine düşmüyor diye yazdım sonra gereksiz deyip silmiştim ama senin örnek daha iyiydi :D Şahsen ben çok mutluyum o ayrı ama şu rezalet geceden sonra o elemana tek laf söyleyememek ve eleştirenlere laf söylemek ne bileyim nasıl bir kafa ürünü çözemiyorum. İlk maçtan havlu atmanın eşiğine gelmiş takım hala daha uzun yol diyor, kapak diyor lan İzlanda 3 atmış 3 bak tek tek yazıyorum BİR İKİ ÜÇ. Hollanda bu kaybı senden çıkaracak bakalım sen de Çekler gibi evinde Hollanda'yı yenebilecek misin tabi önce Çekler geliyor yendin yendin yenemedin big okazyon :kiskiskis:

Ben 3. olmaya da razıyım bu Letonya da ters gelebilir şimdi bak o da var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt