- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Bam bam işlemedi galiba hoca. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim düsmanlari kötülemek adina ne diyeceklerini sasirmislar, cünkü yapilanlar elestiri degil. Sizi artik Fenerbahce´lilere benzetiyorum, onlar ayni sizin simdi yaptiginiz yorumluri taha 1998´den beri yapiyordu, ve kapak yemeye doyamadilar.
Evet, Fatih Hoca´da hatali kadro sahaya sürebilir, yanlis taktik verebilir. Bir macta kral olmuyorsun, bir mac ile de tahttan inmezsin bu dünyada. Qualifikation daha uzun, ilk haftada iki tane süpriz oldu. Simdi bu gruptan Türlkiye ciktiktan sonra, bu sekilde hakaret edenler, aceba laflarini yutacaklar mi ?
O arkadaşta F.T sensörü olduğunu düşünüyorum ne zaman işler Ft için ters gitse hemen imdada yetişip savunmaya çabalıyor da ama görünen o ki artık tek kalmış, azalarak bitiyorlar işte sıkıntı yok.Peki ya olur da çıkamazsak hala destekleyecek misin ?
Sen bu gece soda iç bence. Anca hazmedersin.Fatih Terim düsmanlari kötülemek adina ne diyeceklerini sasirmislar, cünkü yapilanlar elestiri degil. Sizi artik Fenerbahce´lilere benzetiyorum, onlar ayni sizin simdi yaptiginiz yorumluri taha 1998´den beri yapiyordu, ve kapak yemeye doyamadilar.
Evet, Fatih Hoca´da hatali kadro sahaya sürebilir, yanlis taktik verebilir. Bir macta kral olmuyorsun, bir mac ile de tahttan inmezsin bu dünyada. Qualifikation daha uzun, ilk haftada iki tane süpriz oldu. Simdi bu gruptan Türlkiye ciktiktan sonra, bu sekilde hakaret edenler, aceba laflarini yutacaklar mi ?
O arkadaşta F.T sensörü olduğunu düşünüyorum ne zaman işler Ft için ters gitse hemen imdada yetişip savunmaya çabalıyor da ama görünen o ki artık tek kalmış, azalarak bitiyorlar işte sıkıntı yok.
Peki ya olur da çıkamazsak hala destekleyecek misin ?
Sen bu gece soda iç bence. Anca hazmedersin.
Adamın her attığı yorumda FT ismi geçer mi ya ? Geçiyor işte. Hani bir eleştiri yorumu da yok. Hep övgü hep övgü. Tamam sevebilirsin destekleyebilirsin de bu kadarı da fazla bence. Fulya Terim bile bu kadar sevmiyordur.
Az kaldı forumda zaten FT lovers olan. 0'a kadar indirmeye çalışacağız![]()
Adamın her attığı yorumda FT ismi geçer mi ya ? Geçiyor işte. Hani bir eleştiri yorumu da yok. Hep övgü hep övgü. Tamam sevebilirsin destekleyebilirsin de bu kadarı da fazla bence. Fulya Terim bile bu kadar sevmiyordur.
Ne demek bu ? Prandelli Italya gibi 4 kere Dünya Sampiyonu olmus bir Ülke ile gruplarda elendi diye, yerden yere vuran taraftar modelini mi benimseyim ? Sen buthurt Italyan futbol severlerin, Prandelli ile ilgili ne yorum yaptiklarini biliyormusun ? Terim´e sizlerin söylediginin 3 katini söylüyorlar... Ve bunlar Mancini GS´ye geldiginde, acik ara en iyi Teknik Adam Italya´da Prandelli diyenler...
Futbolda basari oldugu gibi, basarisizlik da vardir. Bir hocayi degerlendirmek icin, basarilarini, basarisizliklari ile realist bir sekilde karsilastirman lazim...
4 kere Dünya Sampiyonu olmus Italya ile, son 60 yilda 1 kere Dünya, 3 kere de Avrupa Sampiyonasina katilan Türkiye ile kiyasla... Terim götürürse basaridir, götürmez basarisizlik olur. Ama abartilacagi kadar büyük degil. Türkiye´yi Italya seviyesinde degerlendirenler var...
Kafasi calisan insan elestiri yapar, burada yapilanlar elestiri degil. Bazilerinin kuyruk acisi...
FT bile bu kadar kendini savunma derdine düşmüyor diye yazdım sonra gereksiz deyip silmiştim ama senin örnek daha iyiydiŞahsen ben çok mutluyum o ayrı ama şu rezalet geceden sonra o elemana tek laf söyleyememek ve eleştirenlere laf söylemek ne bileyim nasıl bir kafa ürünü çözemiyorum. İlk maçtan havlu atmanın eşiğine gelmiş takım hala daha uzun yol diyor, kapak diyor lan İzlanda 3 atmış 3 bak tek tek yazıyorum BİR İKİ ÜÇ. Hollanda bu kaybı senden çıkaracak bakalım sen de Çekler gibi evinde Hollanda'yı yenebilecek misin tabi önce Çekler geliyor yendin yendin yenemedin big okazyon :kiskiskis: