Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca o profil fotosu ne öyle bee.. Söyle tek ben hazırliyim sana bişe. :)

Bir Hoca taktiksel anlamda , oyuncu tercihlerinde , oyunu okumada , futbol felsefesi olarak kötü olabilir. Bu işinde problem yaşayan bir işçiyle aynı kategoriye girer ve benim felsefemde her zaman bu adama şans tanımam gerekir. (Zaman bize herşeyin olması gerektiği kadarını öğretir)

Lakin bir adam düşmanlarım dediği insanlarla geçip saf tutarsa , imza törenlerinde gülücük atarsa işte o adam para için zayıflamıştır , karakter olarakta kilo olarakta.. (Bu adamların tanrısı paradır dikkat ediniz)

@Ceyhun Kolos anlatmak istediğim buydu o ankette , beni yanlış anlama en başarılı hocasıdır Galatasarayın senle hem fikirim ama aynı zamanda yaptığını unutursam kalbim kurusun. Ben işin bu boyutundayım.

Son düzenleme:
Fatih terimin klüpten ihracı icin divanda oylama olur umarım cezasız kalmamalı.

Şu kirli ellerini Galatasarayımızın üzerinden çek. Hamzanı da al ne cehenneme gidiyorsan git.

donerci.gif

Volkan Demirel'i Sahayı terk ettiği için aday kadroya almadığını düşünenler var hala.

Gerçek sebeb nedir ?

Kim ne derse desin, Stratejidir Volkan'ı almamak. Karşı tarafta Volkan'ı madara yapmış bir oyuncu var. Ben Volkan'ı savunmuyorum fakat aldığı 3 kaleci volkandan iyi değil. Sadece Strateji abi. Ben farklıyım, ben bilirim havalarında. Tolga sakatlıktan çıktı, alabilirdi. Sorulduğunda maç eksiği var diyecek. Burak'ın da maç eksiği var. 90 dakika oynayacak göreceksin. İkinci sebep ise, Volkan'ı savunma. Hatalı bir gol olursa, Bakın diyecek, mevcut kalecilerimiz yeterli değil. Her türlü bahanesi hazır.

Volkan babacan kim abi? Hakan Arıkan bile alınabilirdi. Bir ceza sistemi olsa en başta Emre alınmaz bu takıma.

Kim ne derse desin, Stratejidir Volkan'ı almamak. Karşı tarafta Volkan'ı madara yapmış bir oyuncu var. Ben Volkan'ı savunmuyorum fakat aldığı 3 kaleci volkandan iyi değil. Sadece Strateji abi. Ben farklıyım, ben bilirim havalarında. Tolga sakatlıktan çıktı, alabilirdi. Sorulduğunda maç eksiği var diyecek. Burak'ın da maç eksiği var. 90 dakika oynayacak göreceksin. İkinci sebep ise, Volkan'ı savunma. Hatalı bir gol olursa, Bakın diyecek, mevcut kalecilerimiz yeterli değil. Her türlü bahanesi hazır.

Volkan babacan kim abi? Hakan Arıkan bile alınabilirdi. Bir ceza sistemi olsa en başta Emre alınmaz bu takıma.
Haklısın bende aynı fikirdeyim ,
özellikle Hollanda gibi bir deplasmanda fark yeme ihtimalinin olduğu maçta ayıyı bu şekilde korumaya çalıştığına inanıyorum

Volkani çagiriyor bir yeriniz havaya kalkiyor
Volkani çagirmiyor komplo teori uydurup baska bir yeriniz havaya kalkiyor

Ne kadar tuhaf insansiniz yahu

Kamil Babacan ligin en az gol yiyen kalecisi ve forumda konusu olacak ilk yarinin en iyi 11 ine secildi neredeyse herkes tarafindan ,forma adaletiyse kadroda olmasi normal

Kamil Babacan ligin en az gol yiyen kalecisi ve forumda konusu olacak ilk yarinin en iyi 11 ine secildi neredeyse herkes tarafindan ,forma adaletiyse kadroda olmasi normal

Ligin en dandik kalecisi babacan kamil. En az gol yiyeb kaleci olması iyi bir kaleci olduğunu degil, takım savunmasının iyi olmasından. Yoksa babacan kaleci falan değil.

ImageProxy

Imparatorun iki silahsörü... :asd22: Biri mermi gibi sut atiyor, digeri direk kursun sikiyor...

Bu defa dört ayak üzerine düşmedi hoca. İhale kendisine kalacak. Milli takımda bile rahat ortam yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt