Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun bu insanlara yaptığı az bile. Satılan maçı bile savunacak kadar gözü dönmüş bir seyirci kitlesi var burada.Şu kirli ellerini Galatasarayımızın üzerinden çek. Hamzanı da al ne cehenneme gidiyorsan git.
Gerçek sebeb nedir ?Volkan Demirel'i Sahayı terk ettiği için aday kadroya almadığını düşünenler var hala.
Gerçek sebeb nedir ?
Haklısın bende aynı fikirdeyim ,Kim ne derse desin, Stratejidir Volkan'ı almamak. Karşı tarafta Volkan'ı madara yapmış bir oyuncu var. Ben Volkan'ı savunmuyorum fakat aldığı 3 kaleci volkandan iyi değil. Sadece Strateji abi. Ben farklıyım, ben bilirim havalarında. Tolga sakatlıktan çıktı, alabilirdi. Sorulduğunda maç eksiği var diyecek. Burak'ın da maç eksiği var. 90 dakika oynayacak göreceksin. İkinci sebep ise, Volkan'ı savunma. Hatalı bir gol olursa, Bakın diyecek, mevcut kalecilerimiz yeterli değil. Her türlü bahanesi hazır.
Volkan babacan kim abi? Hakan Arıkan bile alınabilirdi. Bir ceza sistemi olsa en başta Emre alınmaz bu takıma.
Kamil Babacan ligin en az gol yiyen kalecisi ve forumda konusu olacak ilk yarinin en iyi 11 ine secildi neredeyse herkes tarafindan ,forma adaletiyse kadroda olmasi normalKim ne derse desin, Stratejidir Volkan'ı almamak. Karşı tarafta Volkan'ı madara yapmış bir oyuncu var. Ben Volkan'ı savunmuyorum fakat aldığı 3 kaleci volkandan iyi değil. Sadece Strateji abi. Ben farklıyım, ben bilirim havalarında. Tolga sakatlıktan çıktı, alabilirdi. Sorulduğunda maç eksiği var diyecek. Burak'ın da maç eksiği var. 90 dakika oynayacak göreceksin. İkinci sebep ise, Volkan'ı savunma. Hatalı bir gol olursa, Bakın diyecek, mevcut kalecilerimiz yeterli değil. Her türlü bahanesi hazır.
Volkan babacan kim abi? Hakan Arıkan bile alınabilirdi. Bir ceza sistemi olsa en başta Emre alınmaz bu takıma.
Kamil Babacan ligin en az gol yiyen kalecisi ve forumda konusu olacak ilk yarinin en iyi 11 ine secildi neredeyse herkes tarafindan ,forma adaletiyse kadroda olmasi normal