Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aykut Kocaman'ın da yarı finali var abartmayın bu kadar.Kadroya da bakar biraz o işler.

Ayda 800 bin lirayı hak edecek ne yapıyor? Bilen varsa söylesin lütfen.

Sana sövme imkani ve stres atma imkani veriyor, kendince onu düsman görerek desarj oluyorsun, Ruh sagligini Terime borclusun.
Senin nazarinda birsürü GSliye bu sözlerim.
@Adem Çakar ustam sen ne diyosun bu ise? :D
Küfür niye edeyim arkadaş, neyi çözecek küfür etmek? Benim istediğim insanların en azından sorgulaması. Onu bile yapmaktan aciziz oysa.

Türk futbolunu kurtaracak, adam ondan aliyor o kadar parayi :red::red:

Isterlerse 800bin degil 8milyon Euro versinler her ay, zerre umrumda degil sonucta adam demekki hakettigi ücreti talep ediyor ve aliyor.
Size ne ayrica? Sizlere fatih terimin az kaznamasinin ne gibi bir getirisi var, cok kazanmasinin ne gibi bir götürüsü var?
Sonucta kiskanclik ve cekemezlikten öteye gitmeyen bir düsünce tarzi bazilarinki.

Yonetim (Bulent Tulun sanirim) Farfan ile ilgileniyor. Sezon sonu bosa cikacak, sozlesmesi bitiyor, BEDAVA. Hatta cogumuz mutlaka alinmali diyordu burada.
Fatih hoca istemiyor. Muthis ligimizden Amrabat da takili kaliyor ve 8 milyona Amrabat transferi gerceklestiriliyor. Ayrica Kayserispor'un PSV'ye odemesi gereken 600 bin Euro'yu da kulubumuz cikariyor.
Ertesi yaz transfer sezonunda Fatih hoca, cok degil daha gecen yaz bedavaya alinabilecek Farfan'i istiyor ve istenilen 7 milyona transfer edilmesi icin harekete geciliyor.
Normal olmayan bu meselenin farkina varan Unal Aysal transferi veto ediyor.

Arkadaslar, neden hep icimizden cikanlar bizi vuruyor? Alti ustu sevdik be kardesim, deli gibi sevdik. Bu kadar mi olur.

Kapitalizm.Talep var ki alıyor.
Kim talep ediyor bunu iyi düşünmek gerekir? Devletin kaynaklarından ödeniyor bu insanların maaşları. Senin benim cebimden çıkan paralarla yani. Sen şimdi şu soruyu sor kendine. O pozisyonda ayda 800 bin kazanan birinin görev yapmasını sen talep ediyor musun? Bu soruya cevabın evetse seninle tartışabileceğim bir şey kalmıyor zaten. Kapitalizmin ne kadar acımasız bir sistem olduğunun farkındayız elbet ama göz göre göre devlet kaynaklarının bir hiç uğruna sömürülmesine sessiz kalmak benim aklıma ve mantığıma sığmıyor. Gelir dağılımında çok büyük derecede dengesizlik var. Buna tepki gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum ama düşünmek yetmiyor.

Isterlerse 800bin degil 8milyon Euro versinler her ay, zerre umrumda degil sonucta adam demekki hakettigi ücreti talep ediyor ve aliyor.
Size ne ayrica? Sizlere fatih terimin az kaznamasinin ne gibi bir getirisi var, cok kazanmasinin ne gibi bir götürüsü var?
Sonucta kiskanclik ve cekemezlikten öteye gitmeyen bir düsünce tarzi bazilarinki.
Hak etmediği parayı kazanan sadece Terim değil ki. Senin benim rızkım başkalarının cebine giriyor. Bunu görmek çok mu zor? Nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz?

Yonetim (Bulent Tulun sanirim) Farfan ile ilgileniyor. Sezon sonu bosa cikacak, sozlesmesi bitiyor, BEDAVA. Hatta cogumuz mutlaka alinmali diyordu burada.
Fatih hoca istemiyor. Muthis ligimizden Amrabat da takili kaliyor ve 8 milyona Amrabat transferi gerceklestiriliyor. Ayrica Kayserispor'un PSV'ye odemesi gereken 600 bin Euro'yu da kulubumuz cikariyor.
Ertesi yaz transfer sezonunda Fatih hoca, cok degil daha gecen yaz bedavaya alinabilecek Farfan'i istiyor ve istenilen 7 milyona transfer edilmesi icin harekete geciliyor.
Normal olmayan bu meselenin farkina varan Unal Aysal transferi veto ediyor.

Arkadaslar, neden hep icimizden cikanlar bizi vuruyor? Alti ustu sevdik be kardesim, deli gibi sevdik. Bu kadar mi olur.

= Komisyon

Herkes rizki kadar kazanir, Terim o paraya calmiyo etmiyo, adama teklif geliyor oda kabul ediyo senin gibilerde hasetinden catiyor böyle.
Şimdi sana ne desem boş arkadaşım. Uzun uzadıya tartışmaya girmek istemiyorum ama sadece şunu söyleyeyim sana. Benim ayda 800 bin liraya ihtiyacım yok, yani çok daha az bir paraya hayatımı sürdürebilirim. O yüzden böyle bir şeyi kıskanmak için bir sebebim de yok, zira hamdolsun elimdekine şükrediyorum. Kaygılanması gereken birisi varsa o da elindekiyle yetinmeyip başkalarının canını yakma pahasına kötü yola sapandır bence.

Şimdi sana ne desem boş arkadaşım. Uzun uzadıya tartışmaya girmek istemiyorum ama sadece şunu söyleyeyim sana. Benim ayda 800 bin liraya ihtiyacım yok, yani çok daha az bir paraya hayatımı sürdürebilirim. O yüzden böyle bir şeyi kıskanmak için bir sebebim de yok, zira hamdolsun elimdekine şükrediyorum. Kaygılanması gereken birisi varsa o da elindekiyle yetinmeyip başkalarının canını yakma pahasına kötü yola sapandır bence.

ya ne cevap verion allahin ezigine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt