Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana bu kardesimizi hatirlatti...

https://www.youtube.com/watch?v=wfmj75-c_As

Ücüncü oldugumuz ilk sezondan sonra:

"Gecen sezonu besinci bitirmistik, bu sene ücüncü olarak bitirdik, ve ben bunu basari olarak görüyorum."

Iki sezon icinde kazandigi para 8 Milyon avro, transfere harcanan para sadece bonservis ile nerdeyse 50 Milyon avro... Ama taraftarin yasadigi heyecan, herhalde daha önemliydi.

Şahsen sadece yerli hayranı domestik kafalar ile sadece yabancı hayranı beynelmilel kafalardan ben sıkıldım,keşke birbirinizi yiyip bitirseniz de gerçek Galatasaraylılar rahat etse.

Bu kulubu bu hale getiren Mon Cher Unal Aysaldir.. Artistik yapicam diye 2 seneyi heba edecekti az daha ki Hamzaoglu geldide biraz toparladik.. Ama bizim über vizyon sahibi taraftarımız onuda 2 güne teneke baglatıp kovdurtur yerine gelecek muhtemel italyanelliyi hava limaninda secde ederek karsilar vizyonlarca euro paramizi çar çur edeceği iiçin.
Ya bıraksana renktaş al işte akhisara döndürdü hamza takımı
bilal jem geleceğine transfer yapmasalar daha iyiydi.
1.torbadan bayern
2.torbadan madrid gelirse karşısına sabri,bilal,jem,niasse ile çıkarız artık.

adamın milli takımda sneijdere sallamasından belliydi.

madem bilal,jem,niasse gibi oyuncuları istiyosun o zaman Galatasarayda işin ne bunları akhisarda da toplardın.

Hamzayla biraz toparlamayı CLde görecez.

Son düzenleme:
Şahsen sadece yerli hayranı domestik kafalar ile sadece yabancı hayranı beynelmilel kafalardan ben sıkıldım,keşke birbirinizi yiyip bitirseniz de gerçek Galatasaraylılar rahat etse.

Yahu ben tam olarak Türk olmam bile mechul bir olay, ben miyim yerli hayrani... :D Galatasaray´in Lucescu, Feldkamp, Gerets gibi aslan gibi yabanci teknik adamlari da oldu son 15 yilda. Sairin verdigi örnekte parmak bastigi olay cok acik... Para sacarak, marka isimler getirerek basarinin garanti gelecegi algisi. Bu iste "dengeyi" saglayabilmen gerekiyor.

Yahu ben tam olarak Türk olmam bile mechul bir olay, ben miyim yerli hayrani... :D Galatasaray´in Lucescu, Feldkamp, Gerets gibi aslan gibi yabanci teknik adamlari da oldu son 15 yilda. Sairin verdigi örnekte parmak bastigi olay cok acik... Para sacarak, marka isimler getirerek basarinin garanti gelecegi algisi. Bu iste "dengeyi" saglayabilmen gerekiyor.

Hangi konuda yorumunu görsem Fatih Terim ve tayfasını onore edip duruyorsun sürekli,Galatasaray tarihi Fatih Terim'den ibaretmiş gibi.

Para saçmadan marka isimler getirmeden 10 yılda tesadüfen 1 kere şampiyon olursun.
Galatasaray lucescudan terime kadar 10 senede 2 kere şampiyon oldu
biri denizlide fenerin mallığı diğeride 2008 şampiyonluğu. Denizliyi tamam çok anlamlı bir şampiyonluk ama şampiyonluktan bile sayma 10 yılda 1 kere

terimin geldiğinde nispeten yıldızlar geldi 10 puan farkla şampiyonluk geldi. Hala da o kadronun ekmeğini yiyoruz.

taraftar olarak düşününcede sabriyi bilali jemi izlemeye mi para verecem?
Futbol bir şov işidir taraftarı stada çekebilmek de yıldız oyuncu almaktan geçer.

Hangi konuda yorumunu görsem Fatih Terim ve tayfasını onore edip duruyorsun sürekli,Galatasaray tarihi Fatih Terim'den ibaretmiş gibi.

Fatih Hoca isterse Ermeni, yada Fransiz olsun, tabiki savunup, onore edecegim. Galatasaray Terim´den ibaret degil, ama tarihinin en önemli isimlerinden bir tanesi. Ben Galatasaray´a basari getiren adamlari tabik onore edecegim.

Fatih Hoca isterse Ermeni, yada Fransiz olsun, tabiki savunup, onore edecegim. Galatasaray Terim´den ibaret degil, ama tarihinin en önemli isimlerinden bir tanesi. Ben Galatasaray´a basari getiren adamlari tabik onore edecegim.

İyi de her konuda her konuda bunu yapıyorsun,en ufak eleştirene bile dur diyorsun Ünal şöyleydi böyleydiden girip başka yerden çıkıyorsun.

Para saçmadan marka isimler getirmeden 10 yılda tesadüfen 1 kere şampiyon olursun.
Galatasaray lucescudan terime kadar 10 senede 2 kere şampiyon oldu
biri denizlide fenerin mallığı diğeride 2008 şampiyonluğu. Denizliyi tamam çok anlamlı bir şampiyonluk ama şampiyonluktan bile sayma 10 yılda 1 kere

terimin geldiğinde nispeten yıldızlar geldi 10 puan farkla şampiyonluk geldi. Hala da o kadronun ekmeğini yiyoruz.

taraftar olarak düşününcede sabriyi bilali jemi izlemeye mi para verecem?
Futbol bir şov işidir taraftarı stada çekebilmek de yıldız oyuncu almaktan geçer.

Arkadas senin kadronda zaten Wesley Sneijder gibi bir oyuncu var... Galatasaray´da Sneijder disinda da kaliteli oyuncular var, ama taraftarin gözü buna kapali. Terim geldiginde yapilan nerdeyse hic bir transferi begenmedi taraftar, sonra cogu taraftarin sevgilisi haline geldi. Unutmayalim ki Terim geldiginde birde takim en büyük yildizini kaybetmisti... Yani orada sampiyon olmak kolay degildi. Evet, Arda gibi bir yildizin yoklugunu, takim oyunu ile kapattik. Simdi yarin bunu Hamza dese, linc edilir as bir oyuncu ile ilgili.

Transfer dönemi de daha bitmedi, muhtemelen kistli imkanlarimiz var ve iyi harcamiyoruz. Ama önce bir sonucu, sonunda da sahaya yansimasina bakilmasi lazim. Podolski seviyesinde 2-3 oyuncu daha gelirse, bizim acimizdan olumlu olur. Bilal, Sabri, ve Ceme verilen paralar maalesef yillik cöp kontenjanina gidecektir.

Son düzenleme:
İyi de her konuda her konuda bunu yapıyorsun,en ufak eleştirene bile dur diyorsun Ünal şöyleydi böyleydiden girip başka yerden çıkıyorsun.

Yahu Terim kadar saldiriya ugrayan bir adam var mi ? Aylardir Terim topuna girmiyordum, ama ara ara yapilmasi gerekiyor. Görende Aysal´i yabanci sanacak, sanki adam yerli degil.

Arkadas senin kadronda zaten Wesley Sneijder gibi bir oyuncu var... Galatasaray´da Sneijder disinda da kaliteli oyuncular var, ama taraftarin gözü buna kapali. Terim geldiginde yapilan nerdeyse hic bir transferi begenmedi taraftar, sonra cogu taraftarin sevgilisi haline geldi. Unutmayalim ki Terim geldiginde birde takim en büyük yildizini kaybetmisti... Yani orada sampiyon olmak kolay degildi.

Transfer dönemi de daha bitmedi, muhtemelen kistli imkanlarimiz var ve iyi harcamiyoruz. Ama önce bir sonucu, sonunda da sahaya yansimasina bakilmasi lazim. Podolski seviyesinde 2-3 oyuncu daha gelirse, bizim acimizdan olumlu olur. Bilal, Sabri, ve Ceme verilen paralar maalesef yillik cöp kontenjanina gidecektir.
Kadroda 15-20 tane 1 dakika bile oynamayan futbolcular var bu oyuncular zaten 1 senede gelmedi, hersene jem gibi, bilal gibi, yarın bir gün açıklanacak niasse gibi oyuncular alınıyor birikiyor. Taraftar da doğal olarak isyan ediyor.

ben de buna karşı çıkıyorum böyle 3 transfer yapacağına 1 tane song gibi mikel gibi oyuncu al melo/selçuk yedek olsun, sen neden daha kötüsünü getiriyosun ki.

o 15-20 oyuncuyu gönder (rakipler ne çöpleri gönderiyor bizimkiler isteseler sneijderi bile satmayı beceremezler) 1 ibrahimovic parası çıktı sana.

gökhan zan,engin,yiğit,aydından kurtulduk önümüzdeki senelerde de bilalden niassedan jemden nasıl kurtuluruz hesabı yapacaz.

valla jem gibi bilal gibi oyuncular geleceğine hiç transfer yapmasalardı daha iyiydi.

Yine boş yere adama saldiriyorsunuz

sanki onca kazık yerlileri getiren de o

Kadroda 15-20 tane 1 dakika bile oynamayan futbolcular var bu oyuncular zaten 1 senede gelmedi, hersene jem gibi, bilal gibi, yarın bir gün açıklanacak niasse gibi oyuncular alınıyor birikiyor. Taraftar da doğal olarak isyan ediyor.

ben de buna karşı çıkıyorum böyle 3 transfer yapacağına 1 tane song gibi mikel gibi oyuncu al melo/selçuk yedek olsun, sen neden daha kötüsünü getiriyosun ki.

o 15-20 oyuncuyu gönder (rakipler ne çöpleri gönderiyor bizimkiler isteseler sneijderi bile satmayı beceremezler) 1 ibrahimovic parası çıktı sana.

gökhan zan,engin,yiğit,aydından kurtulduk önümüzdeki senelerde de bilalden niassedan jemden nasıl kurtuluruz hesabı yapacaz.

valla jem gibi bilal gibi oyuncular geleceğine hiç transfer yapmasalardı daha iyiydi.

Bu elestirilere zaten bende katiliyorum, sorunsal bu degil. Iki üc isimli oyuncu alinsaydi, taraftar bunlara muhtemelen ses etmezdi. Cünkü bu bos transferleri nerdeyse her dönem yapiyoruz maalesef. Taraftarin bu konuda kizma, ve sinirlenme hakki sonuna kadar var.

Yerli ama pek domestik düşünen biri değil.

Sorun iste burada yatiyor, Yabanci sinirini kaldiran Terim´e kara ve adanali diye domestik demek (Yada o algi ile öyle zannetmek), ve insanlari bu sekilde ayirip, degismez kutuplara bölmek. Bu bir zihniyet sikintisidir. Benim esas tepkimde buna, ama anlatabilmek zor. Fatih Terim´in nekadar önemli bir futbol adami oldugu tescilli, ne yada neci oldugu önemli degil.

Sorun iste burada yatiyor, Yabanci sinirini kaldiran Terim´e kara ve adanali diye domestik demek (Yada o algi ile öyle zannetmek), ve insanlari bu sekilde ayirip, degismez kutuplara bölmek. Bu bir zihniyet sikintisidir. Benim esas tepkimde buna, ama anlatabilmek zor. Fatih Terim´in nekadar önemli bir futbol adami oldugu tescilli, ne yada neci oldugu önemli degil.

O senin düşüncen.Ben domestik olduğunu düşünüyorum ve ekleyeyim,hiç kimsenin fanı değilim,sempati duyduğum Necati,Bülent,Hakan falan var o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt