Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol Güneş de Fatih Terim gibi her dönem iktidarı destekleseydi (bak Akp demiyorum daha önceki iktidarlar da dahil) şu an o koltukta oturuyordu.

Şenol Güneş böyle federasyon başkanıyla, futbolla siyasetin iç içe geçtiği bi yerde sittin sene çalışmaz. Terim es kaza bırakırsa il gidecekleri adam Denizli ya da Şenol Güneş olur muhtemelen. Bize gelseydi keşke Şenol hocayı çok severim ben kaliteli adamdır.

Şenol Güneş böyle federasyon başkanıyla, futbolla siyasetin iç içe geçtiği bi yerde sittin sene çalışmaz. Terim es kaza bırakırsa il gidecekleri adam Denizli ya da Şenol Güneş olur muhtemelen. Bize gelseydi keşke Şenol hocayı çok severim ben kaliteli adamdır.

Kesinlikle. Hafızamızı tazeleyelim Fatih Terimin milli takımı dünya 3. sü olsa herhangi bir gazeteci köşe yazarı şans diyebilir miydi? Ama Şenol hocaya dediler hem de bir çok kişi.

terim ne zaman zirve yapsa ardından batırıyor yine aynısı oldu ne zaman batırsa uzun süre arka planda kalsa dönüşünde efsane işler yapıyor yine ara verme dönemi geldi futbola...

Türk futbolunu Terim yönetiyor. İsterse kalır, isterse gider yerine evladını koyar.
Bu yüzde Faroe Adaları ile aynı torbadayız zaten.

20 senedir Hagi'nin ekmeğini yedin yedin doymadın be adam.

Artık anlamamız gereken şey Fatih Terime iyi bir kadro verip onu yönetmesini sağlamak.Bu demek değilki her hoca iyi kadrolarla başarı olur.Fatih Terim iyi oyuncuları bir şekilde idare edip onları gaza getiriyor ama o gaz vasat takımlarda işe yaramaz ve yaramıyor da.

Şenol Güneş de Fatih Terim gibi her dönem iktidarı destekleseydi (bak Akp demiyorum daha önceki iktidarlar da dahil) şu an o koltukta oturuyordu.
Şenol Güneş bana göre Galatasarayın ekmeğini yedi, asla winner bir hoca değil. Beşiktaşta da şampiyon olacağını pek sanmıyorum açıkçası.

kuklan hanzo'ya umut'u oynat hazır bulunsun dediğin için galatasaray'ın ağzına sıçtınız size de kalmadı ...beter olun şerefsizler.

Türk futbolcularını kapisetelerinin üstünde görmeye devam ettiğimiz sürece başarı gelmeyecek.

Doğum günün kutlu olsun imparator.

s-5a80119ee4019af97cfc1642f9ca9d892dd3c479.jpg

840927-14324548-640-360.jpg

Doğum günün kutlu olsun Imparator,

Galatasaray'in son 20 yilin en önemli insani.

Son düzenleme:
Dogum günün kutlu olsun, ama artik birak futbolu ya. Olmuyor artik, eski mantalite ile olmuyor.

şuraya yazıyorum bu herif ocak'ta dengeoğlunun yerine takımın başına geçer nasıl olsa milli takım turnuvaya gidemiyecek.

Yakisir Imparatora :D Dünya kupasini kaldirmis hocadan daha fazla kazaniyor.

CODIyWqWoAE-QO0.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt