Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğduğun günün Allah belasını versin paragöz herif, inş bu sene doyarsın artık.

Yakisir Imparatora :D Dünya kupasini kaldirmis hocadan daha fazla kazaniyor.

CODIyWqWoAE-QO0.jpg

https://vine.co/v/MTrtQLuuhY0

Favori videomdur ; Paratore'nin paraları götürdüğü listeyi görünce halimiz :P

Her ne kadar taraftarların çoğunda sevgi ve saygısını büyük oranda veya bazılarında tamamen kaybetse de, sırf Galatasaray'a kattıklarından dolayı mutlu yıllar. Allah uzun ömürler versin.

Terimi Galatasaraydan çıkarıyorsun bi anda Galatasaray oluyor bjk :asd22:

Galatasaray=20 Lig Şampiyonluğu,16 Türkiye Kupası,14 Türkiye Süper Kupa,12 TSYD Kupası,1 UEFA Kupası,1 UEFA Süper Kupa
Teknik Direktör Fatih Terim=6 Lig Şampiyonluğu,2 Türkiye Kupası,4 Türkiye Süper Kupa,3 TSYD Kupası,1 UEFA Kupası
Galatasaray-Teknik Direktör Fatih Terim=14 Lig Şampiyonluğu,14 Türkiye Kupası,10 Türkiye Süper Kupa,9 TSYD Kupası
Beşiktaş=11 Lig Şampiyonluğu (Ben o 2 şampiyonluğu saymıyorum arkadaş.),9 Türkiye Kupası,8 Türkiye Süper Kupası,12 TSYD Kupası

Galatasaray=20 Lig Şampiyonluğu,16 Türkiye Kupası,14 Türkiye Süper Kupa,12 TSYD Kupası,1 UEFA Kupası,1 UEFA Süper Kupa
Teknik Direktör Fatih Terim=6 Lig Şampiyonluğu,2 Türkiye Kupası,4 Türkiye Süper Kupa,3 TSYD Kupası,1 UEFA Kupası
Galatasaray-Teknik Direktör Fatih Terim=14 Lig Şampiyonluğu,14 Türkiye Kupası,10 Türkiye Süper Kupa,9 TSYD Kupası
Beşiktaş=11 Lig Şampiyonluğu (Ben o 2 şampiyonluğu saymıyorum arkadaş.),9 Türkiye Kupası,8 Türkiye Süper Kupası,12 TSYD Kupası
:D ben de saymıyorum ama sayılıyor reis :)
tamam birebir olmayabilir ama yakın oluyor

Avrupa Şampiyonası'na katılan ilk antrenör olduğu için övülürdü ama 1996'da 8 takımdan 16 takıma çıkarılmış takım sayısı.Grupta ilk 2 direkt gidiyormuş.İsviçre,İsveç,Macaristan,İzlanda gibi kolay bir grupta 2. olmuş da öyle gitmiş turnuvaya.

Bunu bilmiyordum.2. torbadan da Braga'yı çekmişti.Çok ballı biri.

Son düzenleme:
Terim'in geçmişini kötülemek anlamsız. Ama şu anını eleştirmeli ve bir daha görmemeliyiz başımızda.

Bana demişsin gibi geldi.Cevap vereyim.Avrupa Şampiyonlarına gruplarda ilk 2'nin gittiği 2 kez olmuş.İkisinde de başımızda Terim var.Şenol Güneş ve Hiddink zamanında da ilk 2 gitseymiş onlar da Avrupa Şampiyonası'na götüreceklermiş bizi.

2. dönemi dışında Galatasaray'daki kariyerine bir şey demiyorum tabii.

Terim gibi geçmiste çok basarili olmus hocalar tabi çok para kazanirlar. Adama asgari ücreti vereceklerini mi zannettiniz. Kahrolasi Hiddinkin ne kazandigini unutmayiniz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt