Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu FT nin harcadigi para mancini ne Hamzaogluna verilmistir o parayla Hamzaya verilseydi kesinlikle Turkiyenin en iyi hocasi olurdu.O paraya bende sampiyon yaparim artik cok abartildi FT.Adama tapiyorsunuz resmen ne denilir ki buna.

Sezon başı nerdeydin yasin mağaradan yeni çıktın galiba

Bu FT nin harcadigi para mancini ne Hamzaogluna verilmistir o parayla Hamzaya verilseydi kesinlikle Turkiyenin en iyi hocasi olurdu.O paraya bende sampiyon yaparim artik cok abartildi FT.Adama tapiyorsunuz resmen ne denilir ki buna.

Yanıltamadın, yine anlayamadın...Alıntı yaptığın mesajımı ve bir önceki mesajımı tekrar oku bakalım; hala FT tapıcısı olduğumu düşünürsen Allah şifalar versin genç, başka başka sözüm yok sana!:(...

Şükrü her durumda Galatasaraylılığı ön plana çıkaran biri para falan dinlemez. Mevzu Galatasaray olunca profesyonel bakamıyorum diye açıklama yapan adam, ne hikmetse bu gibi durumlarda Prof yaklaşıyor. Takımdan gidiş sürecide Prof bir yaklaşımdı. Bana teklif geldiğinde Başkanımızla konuşmalarını söyledim demek olaya profesyonel bakmak demektir. Kesip atabilirdi.

Millet takılmış bir eleman kelimesine, FT elemandır. Galatasaray kulüp bünyesinde var olan herkes Galatasaray'ın elemanıdır. Başkan kendisi için bile bende Elemanım diye açıklama yapmıştır. FT vasat bir TD fakat iyi bir motivasyon uzmanı. Başka bir fonksiyonu yok. Ve son olarak yerliler çok korkuyor bu adamdan.

Galatasaray da çalışan çaycıya bile Galatasaray ın elemanı diye söz edilmez. Burası Türkiye her kelimenin ince bir anlamı vardır, kullanmasını bilmiyorsan yönetici olmayacaksın. O yüzden, o lafı edersen adamda sana eleman diyerek kastettiğin gibi davranır. Aysal efendi daha bu klübe üye değilken Fatih Terim ter akıtıyordu kaptanıydı bu yüce takımın. O yüzden sana 6 şampiyonluk 1 uefa kupası kazandırmış formanı giymiş uzun yıllar kaptanlığını yapmış insana ELAMAN filan diyemezsin. O zaman Metin OKTAY da elemanımızdı bizim!!!! Kulağa hoş gelmiyor herhalde? Kısaca Aysal hala kendisini belçika da sanıyordu lakin burasının TÜRKİYE olduğunu öğrenmiştir herhalde!

Son düzenleme:
Yanıltamadın, yine anlayamadın...Alıntı yaptığın mesajımı ve bir önceki mesajımı tekrar oku bakalım; hala FT tapıcısı olduğumu düşünürsen Allah şifalar versin genç, başka başka sözüm yok sana!:(...
Sana soylemedim o sozu zaten genelleme yaptim sunu anlayabilecek birkac arkadasimiz yok ta o yuzden.Senin ne demek istedigini gayet anladim.

Şükrü her durumda Galatasaraylılığı ön plana çıkaran biri para falan dinlemez. Mevzu Galatasaray olunca profesyonel bakamıyorum diye açıklama yapan adam, ne hikmetse bu gibi durumlarda Prof yaklaşıyor. Takımdan gidiş sürecide Prof bir yaklaşımdı. Bana teklif geldiğinde Başkanımızla konuşmalarını söyledim demek olaya profesyonel bakmak demektir. Kesip atabilirdi.

Millet takılmış bir eleman kelimesine, FT elemandır. Galatasaray kulüp bünyesinde var olan herkes Galatasaray'ın elemanıdır. Başkan kendisi için bile bende Elemanım diye açıklama yapmıştır. FT vasat bir TD fakat iyi bir motivasyon uzmanı. Başka bir fonksiyonu yok. Ve son olarak yerliler çok korkuyor bu adamdan.

Şu FT sadece gaz veriyor düşüncesinden vazgeçelim artık. Adam 2 trilyon kupa kazandı hala aynı muhabbetler. Toplum olarak içimizden biri başarılı olduğunda onu kötülemek için her fırsatı değerlendiriyoruz

İlaveten,müthiş bir medya gücü var.

eger lucescu ve feto bir gün ölseler kulübü kapatalim. Habire bu ikili geliyor akilara. Ufkunuzu acin yeter artik

Milli takımın hayat memat meselesi ve sadece 4 maç için teklif geliyor önce..
Hocanın yaptığını vatanını seven her Türk yapardı ki bu konuda suçlanmasını FT adına değil vatanım adına hazmedemiyorum.. Ülkesini seven bir Türk nasıl olur da tüpçüyü bahane edip milli takıma tavır alır anlamış değilim hala..

Tabi sexy eleman tüpçüye "4 maçlığına değil devre arasında hocayı temelli alın" deyince işin rengi değişiyor.. Aynı sexy eleman basına karşı da hocayla sözleşme uzatmak istiyoruz diyecek kadar da iki yüzlü olabiliyor tabi..

Velhasıl biraz objektif olup elini vicdanına koyabilen herkes Fatih hocanın gitmediğini, tüpçü-sexy kumpası ile gönderildiğini çok iyi görür..

Hocayı eleştireceğim tek nokta şudur: eğer 4 maç sonunda dünya kupasına gitmeyi başarsaydı hem Galatasaray hem milli takımı çalıştırmak isteyecekti, zira eskiden beri böyle bir hayali var hocanın.. Fakat kendine olan aşırı güveni (egosu) iki karpuzun bir koltuğa sığmayacağını görmesine engel oldu..

Dipnot: Sexy Aysal "ben elemanım" dediğini hatırlamıyorum.. Aksine Fatih hoca "Başkan da dahil olmak üzere hepimiz Galatasaray'ın elemanıyız" diyerek kapağı taktı..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güzel hikaye. Tüpcü ve Aysal ayni cati altinda öyle mi.

Fatih Terim de Ünal Aysal da aktif olarak kulübün bir parçası değiller artık,geçmişte yaşanan yaşandı olan oldu artık önümüze bakmalıyız.Tek taraflı bakmak hata olur,ikisinin de çok büyük hataları oldu.

Fatih Terim de Ünal Aysal da aktif olarak kulübün bir parçası değiller artık,geçmişte yaşanan yaşandı olan oldu artık önümüze bakmalıyız.Tek taraflı bakmak hata olur,ikisinin de çok büyük hataları oldu.

Biktim artik bu konunun pisirilip pisirilip önümüze cikarilmasinin. Gecmis bitmis artik.

Dedigin gibi Aysal da Terim de yeterince hata yapti. Yok o bu kadar yok öbürü su kadar hata yapti demek bizi ileri götürmez, sadece hala geride birakir cünkü hic bir seye yaramiyor bu.

stopcartoon041509.jpg

Biktim artik bu konunun pisirilip pisirilip önümüze cikarilmasinin. Gecmis bitmis artik.

Dedigin gibi Aysal da Terim de yeterince hata yapti. Yok o bu kadar yok öbürü su kadar hata yapti demek bizi ileri götürmez, sadece hala geride birakir cünkü hic bir seye yaramiyor bu.

2,5 yıl oldu az buz da bir zaman dilimi değil.Takımın başına kim gelecek,gelecek sene ne olacak Avrupa'da yokuz,yeni bir yönetim yeni hoca yeni bir başlangıç.Bu yıl için de kupaya odaklanma.Bence geleceğimiz bahsedildiği gibi karanlık falan değil,gelecek sezon 2011-2012 gibi yeni yönetim yeni hoca yeni futbolcularla doğru bir yapılanmaya gidilirse düzlüğe çıkarız tekrar.

2,5 yıl oldu az buz da bir zaman dilimi değil.Takımın başına kim gelecek,gelecek sene ne olacak Avrupa'da yokuz,yeni bir yönetim yeni hoca yeni bir başlangıç.Bu yıl için de kupaya odaklanma.Bence geleceğimiz bahsedildiği gibi karanlık falan değil,gelecek sezon 2011-2012 gibi yeni yönetim yeni hoca yeni futbolcularla doğru bir yapılanmaya gidilirse düzlüğe çıkarız tekrar.

Aslinda cözüm o kadar basit ki, yani cözüm demeyelim de izlenilecek yol pek de zor degil.

Ama bunu düsünemiyorlar, gercekten düsünemiyorlar insan hayret ediyor.

Aslinda cözüm o kadar basit ki, yani cözüm demeyelim de izlenilecek yol pek de zor degil.

Ama bunu düsünemiyorlar, gercekten düsünemiyorlar insan hayret ediyor.

Bu yönetimle bu olmaz zaten,en başta yönetimin değişmesi şart.Seneye bu yönetim kalırsa Şubat-Mart gibi kupa ligden daha önemli hale gelir bu yıl olduğu gibi.Ünal Aysal'ın ilk dönemi gibi camianın her kesiminden oluşturulacak bir yönetim+adam gibi bir teknik direktör,genç,dinamik,camiaya heyecan verecek bir isim,çöplerin temizlenmesi ve yeni oyuncularla sadece lige odaklanma.Kupayı bu sene de alırsak 3 sene üst üste almış olacağız,seneye feda etme lüksün olur.Önünde sadece 34 maç olacak hazırlık maçlarını saymazsak.

Bu yönetimle bu olmaz zaten,en başta yönetimin değişmesi şart.Seneye bu yönetim kalırsa Şubat-Mart gibi kupa ligden daha önemli hale gelir bu yıl olduğu gibi.Ünal Aysal'ın ilk dönemi gibi camianın her kesiminden oluşturulacak bir yönetim+adam gibi bir teknik direktör,genç,dinamik,camiaya heyecan verecek bir isim,çöplerin temizlenmesi ve yeni oyuncularla sadece lige odaklanma.Kupayı bu sene de alırsak 3 sene üst üste almış olacağız,seneye feda etme lüksün olur.Önünde sadece 34 maç olacak hazırlık maçlarını saymazsak.

Zaten ilk olarak yönetim gitmeli. Bu beceriksiz Dursun ve ondan daha beceriksiz ekibi ile zaten hic birsey olmaz.

En büyük hizmet istifadir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt