Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten ilk olarak yönetim gitmeli. Bu beceriksiz Dursun ve ondan daha beceriksiz ekibi ile zaten hic birsey olmaz.

En büyük hizmet istifadir.

Mali kongrede seçim kararı çıkacak diyorlar,inşallah doğru çıkar.1 senelik bu ceza akıllı kullanılırsa ödül gibi olur bizim için,bu ceza bahanesiyle her şeye sil baştan başlama fırsatı geçti elimize çünkü.Yönetim görevi bırakarak camianın önünü açmalıdır.

Mali kongrede seçim kararı çıkacak diyorlar,inşallah doğru çıkar.1 senelik bu ceza akıllı kullanılırsa ödül gibi olur bizim için,bu ceza bahanesiyle her şeye sil baştan başlama fırsatı geçti elimize çünkü.Yönetim görevi bırakarak camianın önünü açmalıdır.

Aynisini ceza konusunda bende yazmistim öglen. Bu ceza bir nevi büyük bir firsat bizim icin. Dogru kararlar alinirsa önümüz acik olur yine.

Bizim secimler cok gec oluyor. Mayis ayi secim oluyor sonra yönetim kurulana, teknik direktör gelene kadar vs kamp basliyor daha oyuncular alinacak da faln derken zaman gecip gidiyor. Bu secim zamani degismeli bence.

Aynisini ceza konusunda bende yazmistim öglen. Bu ceza bir nevi büyük bir firsat bizim icin. Dogru kararlar alinirsa önümüz acik olur yine.

Bizim secimler cok gec oluyor. Mayis ayi secim oluyor sonra yönetim kurulana, teknik direktör gelene kadar vs kamp basliyor daha oyuncular alinacak da faln derken zaman gecip gidiyor. Bu secim zamani degismeli bence.

O pek önemli değil,2011'de seçim karar Mart'ta alındı,Aysal aday oldu,daha kazanmadan her şeyin planı yapılmıştı zaten Terim gelecek falan filan.Zaten seçimi kimin kazanacağı %99.9 belli oluyor,ben hiç birbirine yakın oylar görmedim,bir nebze 2014 Yarsuvat-Yalman,o bile değil aslında ama neyse.

yav şurda hala ünal aysalı savunanlar bi ölsün bitsin artık bu nedir arkadaş yav.Bu herif ve bunun arkadaşı danışmanı ayyaş sayesinde bugün bu haldeyiz.Fatih Terim varken de pahalı transferler yapılmadımı yapıldı ancak Fatih hoca varken avanta götüremiyorlardı.Fatih terimi kovdular.Ondan sonra yapılan transferler ortada transferleri geçtim komisyonların haddi hesabı yok.3 senede kulübe giren para ile yapılan transferlerin bonservis ücretleri ve oyuncuların alacakları paralar rahat bir şekilde karşılanır ancak burda menajerlere ve komisyoncu çakallara giden para bizi bitirdi.Kısacası İmparator varken kulübü soyamadılar kovmak zorunda kaldılar.Hala aysal'a büyük başkan diyen kımıl zararlıları bi gün de yok olsunda önümüze bakalım artık.

yatar gül harmanı gibi
canımın dermanı gibi
her yanında çiçek açmış
binboğa ormanı gibi...

nesine yar nesine..
ölürüm ben sesine
bir daha vursa idi
nefesim nefesine

canım sese mi geldin
kadem basa mı geldin
sağ olsam gelmezidin
öldüm yasa mı geldin?

saçın yüzüne perde
yüreğim düştü derde
ayaküstü duramam
seni gördüğüm yerde

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

yatar gül harmanı gibi
canımın dermanı gibi
her yanında çiçek açmış
binboğa ormanı gibi...

nesine yar nesine..
ölürüm ben sesine
bir daha vursa idi
nefesim nefesine

canım sese mi geldin
kadem basa mı geldin
sağ olsam gelmezidin
öldüm yasa mı geldin?

saçın yüzüne perde
yüreğim düştü derde
ayaküstü duramam
seni gördüğüm yerde

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Birde bu siirin ustune bu muzigi de ekledin mi tam olacak S ergen.

Oyle Bir Gecer Zaman Ki - Orjianl Dizi Muzikleri - Sonbahar - YouTube

Aysal ile ego savaşına girmeselerdi şu an rakipler ile fark açmıştık.

Aysal ile ego savaşına girmeselerdi şu an rakipler ile fark açmıştık.

Burasi Türkiye.

Burada böyle birseye asla izin vermezler. En önemlisi ülkenin "lideri" Fenerbahceli. Kimse bana masal anlatamaz bu konuda, siyaset ve futbol yeterince birbirine bulasmis bir halde bu ülkede.

Milli takımın hayat memat meselesi ve sadece 4 maç için teklif geliyor önce..
Hocanın yaptığını vatanını seven her Türk yapardı ki bu konuda suçlanmasını FT adına değil vatanım adına hazmedemiyorum.. Ülkesini seven bir Türk nasıl olur da tüpçüyü bahane edip milli takıma tavır alır anlamış değilim hala..

Tabi sexy eleman tüpçüye "4 maçlığına değil devre arasında hocayı temelli alın" deyince işin rengi değişiyor.. Aynı sexy eleman basına karşı da hocayla sözleşme uzatmak istiyoruz diyecek kadar da iki yüzlü olabiliyor tabi..

Velhasıl biraz objektif olup elini vicdanına koyabilen herkes Fatih hocanın gitmediğini, tüpçü-sexy kumpası ile gönderildiğini çok iyi görür..

Hocayı eleştireceğim tek nokta şudur: eğer 4 maç sonunda dünya kupasına gitmeyi başarsaydı hem Galatasaray hem milli takımı çalıştırmak isteyecekti, zira eskiden beri böyle bir hayali var hocanın.. Fakat kendine olan aşırı güveni (egosu) iki karpuzun bir koltuğa sığmayacağını görmesine engel oldu..

Dipnot: Sexy Aysal "ben elemanım" dediğini hatırlamıyorum.. Aksine Fatih hoca "Başkan da dahil olmak üzere hepimiz Galatasaray'ın elemanıyız" diyerek kapağı taktı..

Sent from my iPhone using Tapatalk

aziz ve sexy eleman in aralari da iyidir deseydin sonunda tam olurdu

1137903_620x410.jpg

Tartistiginiz günün...

Terimciler cuma akşamına toplanın bir konferans düzenleyelim Aysalcılar olarak

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

terim gelecek dertler bitecek f

dertler bitecek terim gelecek t

terim bitecek dertler gelecek t

Burasi Türkiye.

Burada böyle birseye asla izin vermezler. En önemlisi ülkenin "lideri" Fenerbahceli. Kimse bana masal anlatamaz bu konuda, siyaset ve futbol yeterince birbirine bulasmis bir halde bu ülkede.

Pek katılmıyorum buna.Siyaset bulaşıyor tabi bu açık da Tayyip Erdoğan öyle sanıldığı kadar fanatik falan değil,bizden de nefret ettiğini sanmıyorum.Futbol onun için olsa olsa hobidir,uğraşacağı daha önemli meseleleri var onun kafasında.

Pek katılmıyorum buna.Siyaset bulaşıyor tabi bu açık da Tayyip Erdoğan öyle sanıldığı kadar fanatik falan değil,bizden de nefret ettiğini sanmıyorum.Futbol onun için olsa olsa hobidir,uğraşacağı daha önemli meseleleri var onun kafasında.

Adam şikebahçe başkanı olmak istiyordu bir ara. Şikebahçesini kurtarmak için pkk sorunundan daha çok çaba gösterdi. Platini ile buluşma, şeytan rıdvan neredesye hergün yanındaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt