Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Alayınıza imparator. Geldi gelecek !!!! Sadece kuşları titretmeyecek geldiğinde bu beli oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferi herkes istiyor bence hoca da ister, bu takımın transfersiz başarılı olması imkansız çünkü.
+Ayrıca kulübün maddi durumunda abartıldığı kadar bir şey yok yav en kötü eldeki oyuncuların maliyetinden kurtulup bütçe yaratılabilir, cezamızı aldık daha bundan öte bir şey olmaz.
Zaten 65 milyon euroluk maaş bütçesi kullanma hakkımız var UEFA kararına göre, o bütçelerle çok rahat takım kurulur.
Yeter ki eskisi gibi gereksiz abartılı maaşlarla uğraşmayalım.
Maaşlar+Bonservis harcamaları 65 milyonla sınırlı. Sadece maaş değil benim bildiğim.
Fethullah Gülen dua etmeseydi Mancini o oyunculari aldirmazdi
Saçmalamayin lütfen.
Bonservisin dahil olmadığını söyledi Dursun canlı yayında.
Bizim zaten maaşlar 50 civarı nasıl ceza oluyor bu?
Evet şampiyonluk başarısını öne sürüyorum sen de ona bakarsan 8.alıp şaha kaldırdığı takımı görmezden geliyorsun para harcadı şunu yaptı bunu yaptı deyip başarıyı küçümsemek mantıklı mı?
Hocaya sağlanan imkanlar başka kime sağlandı dedin, Mancini'ye de sağlanmış. Devre arası 20 milyon euro bütçe hangi hocaya veriliyor?
O parayı harcayıp da şampiyon olamıyorsan sorunu başka yerde aramaya gerek yok.
Adama yazık oldu, 50 harcasa şampiyon yapacaktı diyorsan bir şey diyemem.
Demek ki her şey para değilmiş. Demek ki hocanın kazandırdığı başarılar değerliymiş.
Buradan çıksa çıksa bu sonuç çıkar.
Maaşların toplamı, primler falan her şey dahil 64 civarıymış yine kendisinin söylediğine göre.
tamam işte şaha kaldırmış kaç milyon euro harcadığı ortada(21.70) sezonun başında gelmiş mancini gibi transfer yapamadan ligin 6. haftasında gelmemiş transfer yapmak içinde 3 ay beklemek zorunda kalmamış.
Ben başarıyı küçümsemiyorum ta en başından beri söylediğim şey şu daha sistemli olarak bu paraları harcamadan başarılı olmak önemli bu paralar harcandıktan sonra başarı zaten bir şekilde geliyor.
Ben ikisinide aynı görüyorum tartışmanın başından beri zaten gittikleri takımda maddi olarak hareket alanı isteyen hocalar bunlar başarı istiyorsan illa 20 milyon harcayakcaksın diyen hocalar.
Ayrıca bu ligde şampiyonluğu sen çok değerli görüyor isen o biraz başarı çıtanla alakalı bir durum.Mancinin bu ülkedeki futbolcuyu ft den daha iyi tanıması beklenemez hele ki futbolcunun her ikisine vereceği tepki çok farklı bunu herkes biliyor.
Buradan çıkan sonuç şu ft bir sistem hocası değil transfer hocasıdır.Ve ülke futbolundaki etkin rolü birçok futbolcuyu farklı olarak etkiliyor.Yerli futbolcular özellikle ft den sonra gelen yabancı hocalar konusunda çok umursamaz oluyorlar.
Öyle olsa bile ceza yok gibi birşey. Benim bildiğim maaşlar+bonservis harcamaları 65i geçemez şeklindeydi.
Ligdeki başarıyı çok değerli veya az değerli gördüğümü söylemedim.
Ligi değersiz görene de UEFA şampiyonluğunu örnek gösteririz sorun değil.
Neyse nihayetinde en başta sorulan "Terim'e sağlanan imkanlar başka hocaya sağlandı mı" sorusu cevap bulduğuna göre sorun kalmadı demektir.
Bizim zaten maaşlar 50 civarı nasıl ceza oluyor bu?
Hala sağlanmadı diyorum çünkü ara transfer döneminde kısıtlı dönemde yüksek maliyetle alınmış oyuncular diyorum hala aynı şartlar diyorsun neyse hocam sen konuya biraz atv spikeri gözünden bakıyorsun.
Ben sana maliyet ve başarı konusunda mancini ve ft nin çokta farklı olmadığını ortaya koydum o kadar.
Senin dediğin gibi başarılı bir hoca olsaydı milli takım ve galatasaray arasında gidip gelmezdi avrupada bir talibi çıkardı.Neyse umarım gelir bu sefer daha düşük maliyet ile takımı aynı başarılara ulaştırır.
bu bünyenin gördügü en adam gibi adam
Devre arası maliyetli transfer olması bizim sorunumuz değil ki. Yapmasaydı o zaman sezon başına saklasaydı bütçeyi.
Harcıyorsan harcamışsındır mazeret aramaya gerek yok.
O zaman başkası da çıkar Fatih hocanın ilk sezonunda gelen oyuncular 8.takıma geldi, ŞL'ye gitsek daha az maaş alırlardı veya bonservis vereceğimize bonservissiz daha iyi oyuncuları alırdık, böylece harcama düşerdi gibi saçma bahaneler öne sürebilir.
Ayrıca ara dönemde kaç tane teknik direktöre 20 m €'luk bütçe verilmiş? Mancini'ye sağlanan imkanlar başka hocaya sağlanmadı demek bile daha gerçekçi şu anlattığından.
Yahu arkadaşım adam 6. haftada geliyor yani aslında onun ara transfer dönemi harcaması sezon başı harcaması gibi görmek gerekiyor çünkü sezon başında transfer döneminden sonra geliyor adam.Mecburen ara transferde yapacak yapacağını.
Ben manciniyide savunmuyorum benim gözümde looser bir hocadır kendiside aynı ft gibi ben harcanılan para ve başarı denklemine bakıyorum.
E tamam sezon başı harcaması olarak görelim.
Fatih hoca 22 m harcamış dedin ortalama.
Mancini de 20 m harcamış. Sezon başı olarak görsen de ne değişecek?
Sonuçta sağlanan imkanlar başkasına sağlanmadı diyorsun hala, açık ve net sağlanmış işte.
Yok devre arası harcaması böyle olurmuş, yok kötü takım devralmış. Bunlar hep bahane.
Terim de 8.devraldığı takımda kalkıp 50 milyon euro harcamadı.
Terim harcadığı paranın fazlasını kulübe kazandırmış mı kazandırmış.
Aradaki fark da bu.
Daha uzatmaya gerek yok.