Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın dibi terimciler listi güncelleme vaktidir;

1 -Hakan Delikanlı bu haftada zirvedeki yerini korumakta

2-Volkan Kara dil darbesine hayran kaldım diyebilirim

3-Salih Yaba reyiz

Edit:Çükrü bu hafta peformansı ile hayal kırıklığı yarattığı için ilk 3 dışında kaldı.

tek basina adeta bir leonidas edasi ile savasan Ünsal Vardar beyi nasil unutabilirsin, Sakrak efendi ?

Dursun hocaya teklif bile yapmaz hatta gorusecegini bile sanmiyorum euro sonrasi bazi ergenler baslar zor zamanda terim gelmedi yine demeye

Adamın dibi terimciler listi güncelleme vaktidir;

1 -Hakan Delikanlı bu haftada zirvedeki yerini korumakta

2-Volkan Kara dil darbesine hayran kaldım diyebilirim

3-Salih Yaba reyiz

Edit:Çükrü bu hafta peformansı ile hayal kırıklığı yarattığı için ilk 3 dışında kaldı.

Upuzun duygu dolu postuma honorable mention bile gelmemesi kalp kirikligina sebep acti

Ama inadina yolunu gozlemeye devam ederim

Keşke gelse

Ama pek ihtimal vermiyorum. Belki Alp Yalman ikna ederse orasını bilemem ama son söylentiler doğru ise Alp Yalman yabancı hoca istiyormuş. Puel'i beğeniyormuş...

1 haziran'da hatta yeni td açıklanacakmış. Bakalım klasik dursun yalanı mı değil mi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

nasıl sadistler bunlar yav madem bi hoca belli açıklayın işinin başına gelsin hergele. 1haziranda 1 temmuzda açıklanacakta nedir.
salı günü bombalar patlıyacak muhabbetinin aynı olacak. hoş zaten adam olacak kafası çalıaşacak yönetim subatta martta hocasını bulur yıpranmaması içinde dışarıdan planlamasını yaptırırdı.
önemli bir tribün emeçisinin dediği gibi "klasik cahil türk kafası işte"

646009.jpg

Yemişim Ego, yok aldığı ücrete yok kiminle kavgalı vs...

Ben tek bir şeye bakarım.
Başarılı mıyız ve oynandı futboldan keyif alıyorum mu.

Terim'i severim. #İmparator #Grande

Bazı taraftarlar sportif dışı konulara girip ordan vurmayı çalışıyor.

Acın mı var Şükrü ha?

Ünsal seni KTB'ye aldığımızda sonsuza kadar Fatih Terim dilleme sözleşmesi imzaladın

Gereksiz sorular sormak yerine diğer KTBliler gibi dillemeye başla çabuk

Ha Serkan gibi GSE rütbeni korumak için kılıf değiştirmek istiyorsan sözleşmeyi fesh edebiliriz sıkıntı yok

bu alemde reis
Fatih reis
senden başka reis
istemeyiz
İMPARATOR FATİH TERİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt