Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya fatih hocam böyle topun ağzına koyarlar adamı işte değdi mi ünal aysal'la aran kötü diye demirören yavşağının uğruna koca Galatasaray'ı satmaya.

"Merhamet hediye edilir, Kıskançlık ise kazanılır."
A.Ulu

imparator-bir-kez-daha-goreve-fatih-terim-euro-2016-sonrasi-galatasaray-da_ec29d.jpg

Aynı renklere gönül veriyoruz beyler Terim'in başarılı olmasını niye çekemeyelim veya onun başarısı nye bize kapak olsun. Sadece Terim'in tekrar dönmesini midesi kaldıranlar ve kaldıramayanlar olarak ayrıldık hepsi bu

D5803 cihazımdan gönderildi

Galatasaray denkleminde fatih terim'i çıkarırsanız karşınızda trabzonspor gibi bir kulüp kalır.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelmesini istemem de bazıları öyle yırtınıyor ki keyif alıyorum çırpınanları görünce hele itibarsızlaştırma adına komik duruma düşenleri izlemek

Nedir bu Fatih terim düşmanlığı anlamıyorum sevmeye bilirsiniz ama saygı duymanız gerekir 15 yaşındakı cocuk gelmiş yok parator yok kebabator bu nedir abi gsc yönetimine sesleniyorum burası hakaret etme yerimi saygılı bir şekilde eleştirilir anlarımda kendi efsanemizle dalga geçmek nedir ya kaybedince mi anlayacağız değerini

Galatasaray denkleminde fatih terim'i çıkarırsanız karşınızda trabzonspor gibi bir kulüp kalır.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan insan utanir sunu yazarken
14 sene topculugunda sampiyon olamamis takim
gidince avrupada yari finale cikti, bu mu trabzonspor
uefayi aldik fln eyvallah (hagi sagolsun), sonra geldi 2 sene bile olmadan takimi trabzonspordan beter yapti
BU MU TRABZONSPOR

Ey gidi Fatih hocam. Düştün mü vuruyorlar sana. Geçmişteki başarıların için teşekkürler ama yaptığın onca hata, evlat kayırma vs seni bu hale soktu. Gelsen istemem, gelmesen Dursun'dan korkarız mal birini getirecek diye. Hey gidi heyy...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt