Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.495
- 2.088
Sarper her devrin adamidir bugun Dursunu diller yarin baskasini
Aslolan Galatasaray be Şakrak.Kim Galatasaray'ın iyiliğine olacaksa,o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarper her devrin adamidir bugun Dursunu diller yarin baskasini
Reis Marco değil Mehmet.marco aurello tam bir abiciydi hey gidi hey ne badireler atlatmısız
Kitapta ismi gecmez mert korkmaz konusunda soylediklerime varsayim dedigin icin yazdim o kitabi orada hizmet hareketi icin insanlarin nasil hice sayildigi vs. anlatiliyor. Cemaate uyeligin resmi bir kaydi yok kagit uzerindede boyle bir cemaat yok ugurcum o yuzden cemaate uye olan kisilere kimlik karti verip uye kaydi yapmiyorlar o yuzden bunu kimse belgeleyemez su anda cemaatci oldugu soylenen kisilerde isimleri cemaate kayitli oldugu icin degil gecmis iliskilerinden ortaya cikiyor.
Boldladigin kisimda demek istedigim galatasaray gibi buyuk bir camia icerisinde yapilanarak en ust noktaya gelmesi icin desteklenmesinden bahsediyorum.
Bu orgut ft ile ortaya cikti demedim ki zaten tam tersine oncesindede var olan bir orgutun sureklilik esasina gore ft ile yola devam ettigi ortada.
Hakan sukur ile alakali olayda sunu diyorum adam 37 yasindaydi ve zaten cok kotu bir sezon gecirmisti alamazdi hakani kadroya cok buyuk tepki alirdi ve bir basarisizlikta ft linc edilir ve butun ugraslari bosa giderdi.Ulke futbolunu ft ile ele gecirmisler neden risk alsinlar?
Kisiler bazinda olaya bakiyosun yok merti niye gondermis hakani niye 2008 e cagirmamis diyip duruyorsun.Ancak orgutu anlamamissin sen kisiler degil hizmet hareketi onemlidir amaca ulasmak icin hizmet hareketi herkesi kullanir oncelikle bunu bilmen ve anlaman gerekiyor.
tapatalk
Bir düzeltme yapayım. Hakan 2008'i iyi geçirmişti. 2007 sezonu kötüydü. Bence 2008'de olmayı hakediyordu. O kadroda Yıldıray ve Halil'in olmaması konuşuldu ama bence Hakan'ın olmaması daha büyük olaydı. Bırakıyor diye medya üstünde durmadı. Ben üzülmüştüm epey 2008'de olmadığı için. Şimdi Hakan ile ilgili olan bitene bakınca olmasaydı sonumuz böyle diyorum malesef.
Araya girmiş oldum ama hemen çıkıyorum![]()
Arkadasim 06/07 ve 07/08 sezonu hakanin keske bu zamana kadar oynamasaydi dedigimiz son 2 yilidir.Ayrica 2008 de hakandan daha genc ve fransada hakan kadar gol atmis bir mevlut vardi biri fransa liginde digeri ise turkiyede 11 gol atmis o sezon kimin 2008 e gitmeyi hakettigini tekrar dusun derim bence.
2007-08 için kesinlikle katılmıyorum. Hakan o sezon gayet yeterli performans vermişti. Ama bir önceki sezon için haklısın. O sene ekseriyetle sonradan giriyordu ve ciddi şekilde düşmüş görünüyordu ama son sezonunda gayet iyi bir finish yaptı.
Mevlüt'e gelirsek kesinlikle Fransa'da atılmış 11 gol Türkiye'de atılmış 11 golden değerlidir. Bu noktada size katılıyorum ve genç olması faktörü de var. Belki de mantıklı olan seçim Mevlüt'tür buna birşey demem. Ama o tarihe dönsek ben yine Hakan'ın olmasını isterdim. Böyle bir kariyer için son bir turnuva güzel olurdu ki zaten Mevlüt de olsa Hakan da olsa Nihat ve Semih'in arkasında üçüncü tercih olacaktı. Pek farkeden birşey yoktu yani. Zaten Mevlüt sadece kaybettiğimiz Portekiz maçında dakika aldı diye hatırlıyorum.
Komu hakan şükür üzerinden dönmeye başladı konumuz bu değil aslında sana göre başarılıdır bana göre değildir onu tartışmıyoruz biz aslında.Biz fatih terimin zamanında cemaatci futbolcular ile olan yakından ilişkisini konuşuyoruz.
Cemaatin elindeki adamları ft her zaman koruyup kollamış ve türk futbolunda bir yerlere gelmesini sağlamıştır konunun özü aslında bu kadar basit.
Tartışmayı gördüm fakat ben sadece araya girip farklı bir meseleyi belirtmek istemiştim.
Ama asıl meseleden bahsedeceksek ben ona da katılmıyorum. Uzun uzadıya konuşmanın da anlamı yok. Sebebi de basit aslında. Bu topçular iyiyse ki hepsi kaliteli futbolculardı (yurt içi, dışı başarıları ortada) bunlar oynar. Takımında da milli takımda da iyi olan oynar. Kötü olan da şans bulamaz. Düz ve mantıklı bir yaklaşım diye düşünüyorum.
Hocayı sevmeyen çoktur ama Cem Yılmaz'ın ünlü repliğindeki gibi kıçımızdan element uydurmaya gerek yok. Bir zamanlar Yalçın Küçük yahudi olduğunu söylüyordu mesela o da ilginçtir.Gerçi Yalçın Küçük hocaya göre kendisi dışında herkes yahudi ve ajan.
![]()
Yooo belki o dönem cemaat topçuları yerine daha yeteneklilerinin harcanmış olması gibi bir ihtimal yok mu? belki cl de final oynayacaktık?Böyle bir şeyin olamayacağını söylebilir misin?