Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi ki doğmuş fatih hoca doğum gününü kutlarım ama bizden bir süre uzak olsun lutfen

Bu imzayı görme yetkiniz bulunmuyor, forum yöneticisiyle iletişim kurunuz.(vBulletin 4.2.2)

Doğum Günün Kutlu Olsun İmparator.

Screenshot_2015-07-15_10.56.07.0.0.png

Büyüklük insanları korkutur.
Seni sevmeyenlerine boşver İmparator.
Daima arkandayız

Daha adam gibi zemin yoktu ülkede, sen Avrupa da diş gösterdin.

Allah Kerim Fatih Terim

Tekrar camiamıza geri gelicek işallah...Doğum günün kutlu olsun hocam...

kızın sevgilisi askere gider savaşta öldüğü söylenir asker çoçuğun en yakın arkadaşı kıza yardımcı olur ona sahip çıkar zamanda o şoku atlatan kız ve kıza acıma duyguları besleyen askerin arkadaşı çoçuk arasında bir kıvılcım çakılır birbirlerine aşık olurlar..BİRGÜN ansızın asker çoçuk askerden döner ben ölmedim der ama geri döndüğünde acı manzarayla karşılaşır kız ve en yakın arkadaşı artık sevgili olmuştur kız her ikisinede aşıktır ama geri dönülemez bu işten RİKERİNK-GALATASARAY-TERİM üçgeni tam olarak böyle şuan. hocam dönsün isteriz lakin başka bir hocayada aşığız artık HAYIRLISI buymuş :)

Şu an için Riekerink'in kalmasından yanayım.Kesinlikle şans verilmeli bu adama.

Açıklamasına şaşırmadım, efsane hocamız hissettiği gibi konuşur hep.

Herkes Galatasatray'da oynayabilir ama herkes Adam olamaz. Melo'nun mesaji yine noktayı koydu.

Hoca bu takımın başında olsa, minimum 7 puan ile şampiyonluk gelirdi. Ben Riekerink'in yildiz yabanci hocalardan daha yararli olacagini düşünuyorum. Ama her an kurbanlik koyun olur. Takim birden 4.siraya duserse kesilir bileti, sonra Ayhan gecer basa bir kac ay.

Herkes Galatasatray'da oynayabilir ama herkes Adam olamaz. Melo'nun mesaji yine noktayı koydu.

Hoca bu takımın başında olsa, minimum 7 puan ile şampiyonluk gelirdi. Ben Riekerink'in yildiz yabanci hocalardan daha yararli olacagini düşünuyorum. Ama her an kurbanlik koyun olur. Takim birden 4.siraya duserse kesilir bileti, sonra Ayhan gecer basa bir kac ay.

Tepki gösterenler elbet olur ama taraftarın çoğu arkasında Riekerink'in.

Hayatımda bu kadar egoist bir insan hiç görmedim.. Yinede bize kazandırdıkları için kendısıne teşekkür ediyorum.. doğum günün kutlu olsun

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt