Ercan Hayta
Parçalı Üye
- 19 Mart 2010
- 2.575
- 129
- 1.173
İyi ki doğmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seref duyar, bagrimiza basmakta beis gormeyiz ,umarim ayni fikirdeyizdir.Dönüş için yol yapıyor hoca.
Seref duyar, bagrimiza basmakta beis gormeyiz ,umarim ayni fikirdeyizdir.
kızın sevgilisi askere gider savaşta öldüğü söylenir asker çoçuğun en yakın arkadaşı kıza yardımcı olur ona sahip çıkar zamanda o şoku atlatan kız ve kıza acıma duyguları besleyen askerin arkadaşı çoçuk arasında bir kıvılcım çakılır birbirlerine aşık olurlar..BİRGÜN ansızın asker çoçuk askerden döner ben ölmedim der ama geri döndüğünde acı manzarayla karşılaşır kız ve en yakın arkadaşı artık sevgili olmuştur kız her ikisinede aşıktır ama geri dönülemez bu işten RİKERİNK-GALATASARAY-TERİM üçgeni tam olarak böyle şuan. hocam dönsün isteriz lakin başka bir hocayada aşığız artık HAYIRLISI buymuş![]()
Herkes Galatasatray'da oynayabilir ama herkes Adam olamaz. Melo'nun mesaji yine noktayı koydu.
Hoca bu takımın başında olsa, minimum 7 puan ile şampiyonluk gelirdi. Ben Riekerink'in yildiz yabanci hocalardan daha yararli olacagini düşünuyorum. Ama her an kurbanlik koyun olur. Takim birden 4.siraya duserse kesilir bileti, sonra Ayhan gecer basa bir kac ay.
Tepki gösterenler elbet olur ama taraftarın çoğu arkasında Riekerink'in.