Fatih Terim'den Falcao Açıklaması: "Kadroda yoksa bir sebebi vardır"

Sürekli bahane üretmesi kendisine ve takımına ne kadar az güvendiğinin göstergesi. Kendisine bu kadar güvenemeyen bir TD nasıl bu takımı toparlayacak aklım almıyor.

Herhangi bir teknik direktorun calistigi kulubu aciklamalariyla bu denli kucuk dusurmesinin bir baska ornegi yoktur herhalde.

Zirvaladigi bolca konulara suana kadar duymadigimiz bir ekleme yapti ; rakip tribunun doluluk orani.

Yuh Terim.

Kapasite olayi ile ilgili hocaya katiliyorum. Orada biraz TFF'ye inat ornekliyor bu durumu. Ama su mevsim olayini anlamadim. Tamam biraz farklilik olur o zaman 1 gun daha once gelseydik ? Gorece daha iyi olurdu. Cokta dramatik bir degisim yok. Ben buna bahane demezdim ancak laf olsun torba dolsun diyelim. Ama sunu soylemek dogru olur, guvensizlik hocaya da sicramis gibi ki bu en istemedigimiz seydir herhalde.

Hocam takımı taraftar yazıp sahaya sürsün, sen elini sürme kazanıp gelirler. Şu takım için bahane üretiyorsan yapma bırak git Bodrumda yat aşağı yuvarlan.

Hocam eskiden olsa yarın maçı alıp hatamızı telafi edeceğiz taraftarımız rahat olsun felan derdi. Şimdi ise yok hava durumu yok seyirci sayısı vs deyip olumsuzlukları sıralıyor. Bu da beni üzüyor şahsen. PSV maçından önce de fark yiyeceğimizi ima eder gibi konuşmuş maçtan sonra da beklediğim reaksiyonu vermemişti. Hocamdaki bu değişiklikler beni üzüyor. Ben yenilgiyi kabullenemeyen hırslı hocayı özlüyorum.

Mac önü basin toplantisinda eskiden real Madrid’e kafa tutan Fatih hoca’nin gün gectikce farkli bahaneler sunmasi hayal kirikligi

Hoca’nin bir an önce kendine gelmesi lazim buyuk hedefleri olan bir Fatih Terim’e dönüs yapmasi lazim

Akpli olmayan herkes hain, fetöcü vs Fatih Terim i eleştiren herkes kuş, trol, koçun adamı.

Kim kazanır bilemedim.

Hahahahaaa
Vardır bir sebebi, vardır hocanın bir bildiği (!)
Müstehak bize
Vıdı vıdı yapmayın işte, bundan sonra 3 yıl böyle, işinize gelirse

Nem yüksek, full değiliz, 5 mt.den atamadı, fark çok, ocakı bekleyin, yalnızım….

Gittigi an 80 milyon kardayiz. Gerekirse 2 milyon verelim ama gitsin. River Plate de 2 milyon versin.

Yorumlara bakiyorumda su yeni transfer olan genc kadroya hayatta sabir etmezsiniz siz umarim iyi baslarla yoksa hepsini gondeirrisiniz en az 5. Haftada Allah boyle taraftar kimseye vermesin.

Şu haca dusmanlari icimizi karartiyor yaw soyle oturup maci bile zevkle beklettirmiyoirlar adama. abi begenmiyorsaniz zevk almiyorsaniz izlemeyen su maclari bizimde azcik zevkimizi kacirmayin istesenizde istemesenizde hoca 3 sene kalacak bos bos negatiflik yayip yemeyin omrumuzu surda.

Hocam bahaneleri belirlemiş ön hazırlık yaptı: sıcaklık farkı ve tam dolu tribünler. Adını bile doğru yazamadığım şu takıma karşı bile bunları yapma hocam. Bu takıma elenirsen sorumlu Sekidika, küresel ısınma ya da covid olmayacak. Maça odaklan mahalle takımı karşındaki.

Şu haca dusmanlari icimizi karartiyor yaw soyle oturup maci bile zevkle beklettirmiyoirlar adama. abi begenmiyorsaniz zevk almiyorsaniz izlemeyen su maclari bizimde azcik zevkimizi kacirmayin istesenizde istemesenizde hoca 3 sene kalacak bos bos negatiflik yayip yemeyin omrumuzu surda.
Sen zevk mi aliyorsun Galatasaray maclarindan?

Oyle 3 sene kalacagina da fazla guvenme eger St. Johnstone macinda takilir ve sonra Konferans liginde de patlarsak, ligde de dandik oyuna devam edersek sezon sonu Terim falan kalmaz.

Geri
Üst Alt