- 8 Temmuz 2015
- 36.327
- 71.956
- 3.783
kendisinin bitiricilik ve duran top sorunlarını çözmesi gereklidir, bunların yenilerine tahammülümüz kalmamıştır, kendisine bildirielim ivediliklebu kadar pozisyon kaçırılınca hocaya da aşırı yük bindiremiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendisinin bitiricilik ve duran top sorunlarını çözmesi gereklidir, bunların yenilerine tahammülümüz kalmamıştır, kendisine bildirielim ivediliklebu kadar pozisyon kaçırılınca hocaya da aşırı yük bindiremiyorum
Arazi olup bu pozu vermesi müthiş yav
Ruyamda iletirimkendisinin bitiricilik ve duran top sorunlarını çözmesi gereklidir, bunların yenilerine tahammülümüz kalmamıştır, kendisine bildirielim ivedilikle
topçuda biter bu özelliklerkendisinin bitiricilik ve duran top sorunlarını çözmesi gereklidir
babişin elini öp rüyandaRuyamda iletirim
Bereni yiyembenle telepatik iletisime gec gobuscan❤
Ruyamda kendisinin eline 1 ay once 3 kupa verdim,bana geri verdi bunlari hamza hamzaoglu kazandi.benim degil diye.adam şampiyon olmamak icin elinden geleni yapiyo ruyamda bilebabişin elini öp rüyanda
doğru topçuyu bulmak datopçuda biter bu özellikler
ne diyim bilemedim haklısın ama galibiyeti hak ettiğimiz maçtan sonra bu kadar eleştiri olması canımı sıkıyor marsille maçında kötü oynarız eleştirirsin tamam da diagne kerem soso o kadar pozisyondan eşek olmayıp 2 tane atsa vardaki haydut maçı gasp etmese çok farklı şeyler olacaktı, bizim için iyi oldu pereira görevde kaldı diyelim geçelimdoğru topçuyu bulmak dabu kişide biter![]()
ben ilerisi için konuşuyorum zaten, duran toptan gol atamadığımız gibi kullandığımız şeyden gol yemek sıkıcı 1 vaziyet meselane diyim bilemedim haklısın ama galibiyeti hak ettiğimiz maçtan sonra bu kadar eleştiri olması canımı sıkıyor marsille maçında kötü oynarız eleştirirsin tamam da diagne kerem soso o kadar pozisyondan eşek olmayıp 2 tane atsa vardaki haydut maçı gasp etmese çok farklı şeyler olacaktı, bizim için iyi oldu pereira görevde kaldı diyelim geçelim
hoca çok formsuz halili oynatıp muslerayla devam etmesi falan skandal hatalar ama 1.nin bile şlye direkt gidemediği ortamdaben ilerisi için konuşuyorum zaten, duran toptan gol atamadığımız gibi kullandığımız şeyden gol yemek sıkıcı 1 vaziyet mesela
bu kadar son vuruş sıkınıtısı da hayli fazla daha ne kadar pozisyona giricez ifb maçında, yiğit karagöz kulüp binasında faaln mı kalıyo ne bu cünüplük