Fatih Terim'den Futbolculara: "Derbiyi unutun, unutturun"

topçuda biter bu özellikler
doğru topçuyu bulmak da
1591114420114-png.82515
bu kişide biter

doğru topçuyu bulmak da
1591114420114-png.82515
bu kişide biter
ne diyim bilemedim haklısın ama galibiyeti hak ettiğimiz maçtan sonra bu kadar eleştiri olması canımı sıkıyor marsille maçında kötü oynarız eleştirirsin tamam da diagne kerem soso o kadar pozisyondan eşek olmayıp 2 tane atsa vardaki haydut maçı gasp etmese çok farklı şeyler olacaktı, bizim için iyi oldu pereira görevde kaldı diyelim geçelim

ne diyim bilemedim haklısın ama galibiyeti hak ettiğimiz maçtan sonra bu kadar eleştiri olması canımı sıkıyor marsille maçında kötü oynarız eleştirirsin tamam da diagne kerem soso o kadar pozisyondan eşek olmayıp 2 tane atsa vardaki haydut maçı gasp etmese çok farklı şeyler olacaktı, bizim için iyi oldu pereira görevde kaldı diyelim geçelim
ben ilerisi için konuşuyorum zaten, duran toptan gol atamadığımız gibi kullandığımız şeyden gol yemek sıkıcı 1 vaziyet mesela
bu kadar son vuruş sıkınıtısı da hayli fazla daha ne kadar pozisyona giricez ifb maçında, yiğit karagöz kulüp binasında faaln mı kalıyo ne bu cünüplük

ben ilerisi için konuşuyorum zaten, duran toptan gol atamadığımız gibi kullandığımız şeyden gol yemek sıkıcı 1 vaziyet mesela
bu kadar son vuruş sıkınıtısı da hayli fazla daha ne kadar pozisyona giricez ifb maçında, yiğit karagöz kulüp binasında faaln mı kalıyo ne bu cünüplük
hoca çok formsuz halili oynatıp muslerayla devam etmesi falan skandal hatalar ama 1.nin bile şlye direkt gidemediği ortamda

takımın gençleşmesi+iyi oyun+güzel paralara oyuncu satışı > şampiyonluk

Genc, zeki, galatasarayli bir teknik direktor lazim. Bu s...m kadar boyu emre belezoglu fenerin Terimi olma yolunda. Manipulatif kisiligi ile futbolculugunda oldugu gibi, TDliginde de sikinti yaratacaktir.Bizim artik Terimin yeni gelismis versiyonunu bulmamiz lazim. Maalesef Terim yerine felecek kisiyi 20 yildir malum sevepten(egosu) yetistirmedi. Kkup acil bu kisiyi bulmali. Soz konusu ekonomik gerceklerde bu yabanci da olamaz.Galatasarayin icinden bulunmali.

Unutma! Unutulanlar unutanları asla unutmazlar!

Geri
Üst Alt