Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.377
- 2.264
- 2.278
Dursun baskanken girilen secimde hoca mustafa cengizi destekledi zannetmem ikisi birbiriyle calismaz ayrica dursun fatih altayliya aday olmayacam demis sanirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu gerçekten inanarak ve ihtimal dahilinde görerek mi yazdın arkadaş?!..İyisiyle ve kötüsüyle; hayatı boyunca davranış şekli, etrafına dalkavuklarını toplayıp, ahbap-çavuş ilişkileriyle işleri yürütmeye çalışmak olmuş bir adamdan bahsediyoruz hani...gelecekse başkan olarak gelsin. en azından b.elmas'la gençleştirme, oyuncu satma projesini benimsemişti. konuşmalarından kulübün geleceğini bu satışların kurtaracağının farkında gibiydi, samimiyse tabi. sosyal medya, taraftara rağmen iş yapabilme kabiliyetine sahip belki de tek isim şu anda. sadece vefa, evlatçılık gibi başkanlıkta profesyonelleşmeye zarar veren davranışlardan uzak durması gerekir.
terimle çalışacak görünürdeki tek aday olması feci korkutuyor beni. dursunun tekrar başkan olması kabus gibiGirdik yine kısır döngüye. Terim’in desteklediği aday kazanır 6 ay sonra da kavgaya başlarlar.
zaten geri kalan özellikleri başkanlık için uygunken evlatçılık, vefa gibi başkanlık için profesyonel olmayan özelliklerini vurgulamam benim de kendisinin bu tutumunu değiştireceğine inancımın zayıf olmasından. ama şunu diyeyim ben terim'e düşman değilim. keşke galatasaray ş. ligini alsaydı başında da terim olsaydı. dursun özbek'in başkanlık ihtimalinin olduğu yerde fatih terim'in başkanlığının daha fazla zarar vereceğini düşünmüyorum.Bunu gerçekten inanarak ve ihtimal dahilinde görerek mi yazdın arkadaş?!..İyisiyle ve kötüsüyle; hayatı boyunca davranış şekli, etrafına dalkavuklarını toplayıp, ahbap-çavuş ilişkileriyle işleri yürütmeye çalışmak olmuş bir adamdan bahsediyoruz hani...
gelecekse farioli hocam biraz daha bekleyebilir
Ben fatih hocanin istegine kizmam,bilakis hep basarili olsun en iyisini yapsin isterim ama bu taraftar son terim dönemini görmüşken,hoca iyce dibi boylasin istiyolar herhalde.adama da yazik.cok güçlü bir ünal aysal yonetimi önderliğinde gelmedigi muddetce terim uzak durmalı.benimki hayal tabi ama diyelimki egolar bi kenara bırakıldı,sadece mevzu Gs oldu ve ünal aysalla terim yeniden bir arada oldu,o zaman herseyden umudum olur bu hayatta.ama imkansiz buHoca bu size yetmez diyor
Yine 20. haftada 12.ci ve kupada ptt sonuncusuna elenen bir takım istiyor vasatlar
2017de zaten dursun özbek getirmisti kendisinifatih hoca eğer dursunla çalışırsa itibarını tamamen bitirmek istiyor demektir.