Fatih Terim'den Geri Dönüş Planı

Dursun baskanken girilen secimde hoca mustafa cengizi destekledi zannetmem ikisi birbiriyle calismaz ayrica dursun fatih altayliya aday olmayacam demis sanirim

Allah korusun. Bu enkazda BE'den daha buyuk payi olan bir kisi var ise o FT'dir. Hayvani butceyle olusturdugu 2.lig takimi, oynattigi igrenc futbol ve kronik basarisizlik hala hafizalarda.

Özbek en güçlü aday, hoca kararı da Fatih Terim imiş. Dursun&FT hocam kafa kafaya verirse geçmiş olsun

gelecekse başkan olarak gelsin. en azından b.elmas'la gençleştirme, oyuncu satma projesini benimsemişti. konuşmalarından kulübün geleceğini bu satışların kurtaracağının farkında gibiydi, samimiyse tabi. sosyal medya, taraftara rağmen iş yapabilme kabiliyetine sahip belki de tek isim şu anda. sadece vefa, evlatçılık gibi başkanlıkta profesyonelleşmeye zarar veren davranışlardan uzak durması gerekir.

gelecekse başkan olarak gelsin. en azından b.elmas'la gençleştirme, oyuncu satma projesini benimsemişti. konuşmalarından kulübün geleceğini bu satışların kurtaracağının farkında gibiydi, samimiyse tabi. sosyal medya, taraftara rağmen iş yapabilme kabiliyetine sahip belki de tek isim şu anda. sadece vefa, evlatçılık gibi başkanlıkta profesyonelleşmeye zarar veren davranışlardan uzak durması gerekir.
Bunu gerçekten inanarak ve ihtimal dahilinde görerek mi yazdın arkadaş?!..İyisiyle ve kötüsüyle; hayatı boyunca davranış şekli, etrafına dalkavuklarını toplayıp, ahbap-çavuş ilişkileriyle işleri yürütmeye çalışmak olmuş bir adamdan bahsediyoruz hani...

Bunu gerçekten inanarak ve ihtimal dahilinde görerek mi yazdın arkadaş?!..İyisiyle ve kötüsüyle; hayatı boyunca davranış şekli, etrafına dalkavuklarını toplayıp, ahbap-çavuş ilişkileriyle işleri yürütmeye çalışmak olmuş bir adamdan bahsediyoruz hani...
zaten geri kalan özellikleri başkanlık için uygunken evlatçılık, vefa gibi başkanlık için profesyonel olmayan özelliklerini vurgulamam benim de kendisinin bu tutumunu değiştireceğine inancımın zayıf olmasından. ama şunu diyeyim ben terim'e düşman değilim. keşke galatasaray ş. ligini alsaydı başında da terim olsaydı. dursun özbek'in başkanlık ihtimalinin olduğu yerde fatih terim'in başkanlığının daha fazla zarar vereceğini düşünmüyorum.

ama en önemli kıstas kulübün profesyonelleşmesi bunu başaracak başkanın saydığım özelliklere sahip olması lazım. ama profesyonellik konusunda terim'in handikapları büyük.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220327-204428_Instagram.webp
    Screenshot_20220327-204428_Instagram.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 29
Arda hamlesinden sonra Fatih hocanın en büyük ve ölümcül hatası olur..
Hoca Başkan veya asbaşkan olarak gelecekse eyvallah. Teknik direktörlük defterini kapatması lazım artık.

Hatta arda ile arasına mesafe koymayacaksa hiç gelmesin.

Hoca bu size yetmez diyor
Yine 20. haftada 12.ci ve kupada ptt sonuncusuna elenen bir takım istiyor vasatlar

Hoca bu size yetmez diyor
Yine 20. haftada 12.ci ve kupada ptt sonuncusuna elenen bir takım istiyor vasatlar
Ben fatih hocanin istegine kizmam,bilakis hep basarili olsun en iyisini yapsin isterim ama bu taraftar son terim dönemini görmüşken,hoca iyce dibi boylasin istiyolar herhalde.adama da yazik.cok güçlü bir ünal aysal yonetimi önderliğinde gelmedigi muddetce terim uzak durmalı.benimki hayal tabi ama diyelimki egolar bi kenara bırakıldı,sadece mevzu Gs oldu ve ünal aysalla terim yeniden bir arada oldu,o zaman herseyden umudum olur bu hayatta.ama imkansiz bu

Geri
Üst Alt