Fatih Terim'den VAR, Arda Turan ve Transfer Açıklaması

Hocam çok net belli ki takımın istediği ölçüde yani şampiyonluğa oynayacak kadar toparlayamazsa masayı devirecek ortalığı birbirine katacak, futbol hariç her şeyi konuşturtacak bize.
Manyak ya

Otur işine bak, kaç yaşına geldin, son zamanlarını yaşıyorsun saha kenarının, farkında da mı değilsin?

Arda bu ÖLÜ haliyle, Taylan’ı, Ömer Bayram ve Belhanda’yı cebinden çıkarır. Top diye oynar.

Bu saydığım isimler Arda’nın anca tozunu alır.

Şu rezil kadronun haline bak. Koskoca Galatasaray takımı 26 yaşına girecek Taylan Antalyalıyı oynatıyor genç diye.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ağla ağla Arda gelmiyor diye biraz daha ağla

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda Galatasaray'ın evladı, Nagatomo iyi çocuk, Mariano garip, Selçuk efendi... Ne ulan bu, milyon Euro'lar harcayıp takım kuruyoruz, ne önemi var bunların? İyi oynuyorsa kalsın, oynamıyorsa vur tekmeyi gitsin. Babalarının parasını veriyorlar sanki bu çere çöpe. Çok seviyorsanız alın evinizde besleyin.

Hoca burada Arda konusundaki fikir ayriligindan dem vurmuyor, dort kisilik toplantinin hemen akabinde toplantinin icerigi basina sizdirilmasindan yakiniyor.

Arda icin kulupte taslari yerinden oynatacak kadar naif, tecrubesiz degil tabii ki hoca. Buarada konuyu bugun aydinlatmasi son derece iyi oldu, bu baskani kamuoyunun onune atmak felan degil sacmalamayin.

Arkadaş ortada cok ciddi bir durum var herkes başkan ardayı almıyor diye başkanı övüyor terimi yeriyor.
Olurda bu takımı terim şampiyon yaparsa sevinmeye yüzünüz olacak mı?

Arkadaşlar! yönetim gazetecilere bilgi sızdırıyor yav. kendi yönetimin gazeteciye bilgi veriyor şöyle oldu böyle oldu diye.

Fatih Terim: "Andone'den yana şansımızı kullandık. Bugün antrenmana çıktı. Her an biri gelebilir, biri gidebilir."

Fatih Terim'in basın toplantısı:
"Geçtiğimiz günlerde yönetimle Arena'da toplantı yaptık. Arda konusunda daha önce dediklerimi yönetime de ilettim. Galatasaray'ın ocağından yetişmiş bir oyuncunun tekrar şans alması yönündeki kararımı ilettim, Onlar bu kararda olmadıklarını söylediler."

Fatih Terim: "Bu bir fikir ayrılığı mıdır? Evet fikir ayrılığıdır. Buradan çıkarken bu kararın iyi yönetilmesinden yana olduğumu söyledim ancak ben daha eve varmadan bir gazeteciye, akşam birkaç gazeteciye maalesef verilmiş. Bu Galatasaray'a yakışan bir durum değil açıkçası."

Fatih Terim: "Ben yönetimle arasında sorun var dedirtmemek için çok çaba harcıyorum. Çaba harcadıkça da zaman zaman hayal kırıklığı yaşıyorum. Arda konusunda düşüncemi ilk günden yana değiştirmedim. Sadece Galatasaray'ı yöneten iradeye saygı duydum."

Yani Yönetim ve Hoca arasında bariz bir fikir farkı var. Fatih Hoca'nın bu açıklamayı yapması iki anlama gelebilir bana göre;

1) Fatih Hoca kendisine Arda'yı alması için baskı yaptıran iradeye ( Mehmet Ağar, Bakanlar vs) "Bakın ben istedim, yönetim almadı." demek istiyor.
2) Fatih Terim Arda alınmadığı için taraftarın yönetime tepki gösterip taraftar baskısı yaratmasını istiyor. Lakin aklı başında, sucuk ekmekçi olmayan hiç bir taraftar Arda için yönetimin canını sıkmaz.

Açıkcası bana ikinci ihtimal daha olası geliyor. Arda sadece futbolculuğuyla gündemde olan bir oyuncu olsa belki farklı düşünebilirdim ama devletin sponsorluğu ve bizim helal etmediğimiz paramızla kendini Başakşehir'e atmış, hastanelerde ateş etmiş milletinn karısına kızına sarkmış bir adamı ben Galatasaray'a asla yakıştıramam.

Doğrudur ya da yanlıştır. Ama basına servis yapan her kimse kahpedir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Manyak ya

Otur işine bak, kaç yaşına geldin, son zamanlarını yaşıyorsun saha kenarının, farkında da mı değilsin?
Bu sezon ayarı kaçık, bir sebep var ama ne en ufak fikrim yok. Cidden normal değil bu tavırları ya bilmediğimiz bir şey mi var düşünmeden edemiyor insan. Bir insan tırnaklarını kazıyarak inşa ettiği mirasına bu kadar ihanet edemez.

Aponun istifa muhabbetinin de apo ve ftor tarafindan Mustafa Baskani baski altina almak icin uyarlanmis bir senaryo oldugu bariz. Arti olarak bu ikilinin kirli ilişkiler icinde oldukları uaya arda hususunda aciklama yaptirttiklarini hatirlayalim. Maalesef Mustafa baskanimiz çakalların arasında yasam mucadelesi vermektedir. Aysal başkanımız kadar toshackli olmadığı icin dehleyemiyor da. Bakalim bu işin sonu nereye varacak.

Geri
Üst Alt