Fatih Terim'den VAR, Arda Turan ve Transfer Açıklaması

Şu fenerliler ve terim düşmanı gibi davrananlar konuda bi uzaklazsın,siz ilgilendiren bisey yok arakadaşlar.kim kaciyo kim sıciyo antu da takip edebilirsiniz ersunu,koçu falan hadi bakayim

Arda icin yönetime niye böyle salliyor? Onun yerine niye Atalaylari, Mustafalari, Bartuglari, Beknazlari veya U11 in 10 numarasini gelecege yatirim olarak kazanmaya bakmiyor?

arda efendinin galatasaraya özür borcu var çıkıp açıklama yapsın yiyorsa koca camiayı keyfim için karıştırdım diye

Sezon başından beri diyorum bu sene iyice şuurunu kaybetmiş. Yanlış anlaşılmasın hakaret olarak söylemiyorum, kafası kesinlikle yerinde değil. Insan bir kere saçmalar iki kere yapar hadi üç kere yapar ama yarım senedir ne zaman konuşsa saçmalıyor.

sent via GSC

Fatih Hocayi severim, hep destek olduk arkasimda durduk.

Ama Arda Turan icin Mustafa Cengiz veya Yönetimle kavga etcek veya etdi.
Demekki Mustafa Cengiz OLMAZ dedi ona bozuldu.

Hocam birak artik bu isleri, niye böyle yapiyorsun, Konu Kapadi de birak artik.
Niye Aciklama yapip Yönetimle Papas oluyorsun.

Burda bi is var arkadaslar, bizim bilmedigimiz isler bunlar.
Mustafa Cengizi de destekliyoruz, Yönetimle hep kavgalisin Hocam.

Haftasonu Konya Maci var , birak Arda Turani, Mac yine elden gidiyordu ...

Neler oluyor sana Imparator!

yönetim kalmak istiyorsa hocanın her istediği yapılmalı. Bu sene de şampiyon olursak ciddi maddi kazanç sağlayacağız rakiplere karşı.

Olası en kötü senaryo fb nin şampiyonluğu olur. Bence az da değil şansları.

yönetim kalmak istiyorsa hocanın her istediği yapılmalı. Bu sene de şampiyon olursak ciddi maddi kazanç sağlayacağız rakiplere karşı.

Olası en kötü senaryo fb nin şampiyonluğu olur. Bence az da değil şansları.

bence her dediklerini yapıyorlar hocadan gizli hicbirsey yapmıyorlar buna eminim haber sızdıran biri var belli ama bu baskan degildir

faruk sürenle bile bukadar uyumlu degildi hoca

hoca eskiye göre daha uyumsuz bir adam oldu ama yinede bence yönetim ona bırakmış durumda tüm yetkiyi

bence her dediklerini yapıyorlar hocadan gizli hicbirsey yapmıyorlar buna eminim haber sızdıran biri var belli ama bu baskan degildir

faruk sürenle bile bukadar uyumlu degildi hoca

hoca eskiye göre daha uyumsuz bir adam oldu ama yinede bence yönetim ona bırakmış durumda tüm yetkiyi

Mahmut Recevik

Geri
Üst Alt