Ozan Kozan
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2010
- 3.196
- 2.054
- 403
Bu aciklamalariyla sucukculari saymazsak asil taraftar nezdinde kendi kredisini azaltip baskanin kredisini arttirmis oldu, iyi de oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu fenerliler ve terim düşmanı gibi davrananlar konuda bi uzaklazsın,siz ilgilendiren bisey yok arakadaşlar.kim kaciyo kim sıciyo antu da takip edebilirsiniz ersunu,koçu falan hadi bakayim
Bizim kulüpte son dönemde doğru iş yapıldığını pek görmedim.Yönetimin yaptığı da kahpelik. Basına servis etmek ne demek? Çok yanlış hareketler.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önemli bir detay bu.Burada cengiz güzellemesi yapanları da uyaralım fatih Terim olmasa idi şimdiye kadar liseliler o cengiz i en az yüz defa çiğ çiğ yemişti
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şıklar belliDoğrudur ya da yanlıştır. Ama basına servis yapan her kimse kahpedir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yönetim kalmak istiyorsa hocanın her istediği yapılmalı. Bu sene de şampiyon olursak ciddi maddi kazanç sağlayacağız rakiplere karşı.
Olası en kötü senaryo fb nin şampiyonluğu olur. Bence az da değil şansları.
Konuşmuş ya ne garipsiniz üstatTransfer hakkında konuş be başlatma hakemine
bence her dediklerini yapıyorlar hocadan gizli hicbirsey yapmıyorlar buna eminim haber sızdıran biri var belli ama bu baskan degildir
faruk sürenle bile bukadar uyumlu degildi hoca
hoca eskiye göre daha uyumsuz bir adam oldu ama yinede bence yönetim ona bırakmış durumda tüm yetkiyi