Fatih Terim'den VAR, Arda Turan ve Transfer Açıklaması

Aysal başkanının botoksuna sokayım!

Sen kimsin dediğin adamın sayesinde Galatasaray’lı oldun hırbo! Destur de.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uefa kupası sonrası 60 yaşında kulübe üye olan ki bu hakkı 1960larda elde etmiş tenezzül etmemişti; müflis ve müsrif playboydan mı bahsediyorsun üstat ???

Kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Onu demek istedim. Fatih hoca haddini aşan bazı davranışlarda bulunuyor. Yahu git o zaman başkan ol her şeye karış. Hoca mısın basın sözcüsü müsün başkan mısın nesin yani.
belki Sami Yen den sonra gelen 2.kisi olan kişi sen ben olsam götümüz arstan inmezdi. Yaşayan kulüp efsanesi adam ya. Ötesi yok. Mütevazi bile davranıyor bence hoca.
İmkansız denen her şeyi yapmış, inanılmaz mutluluklar kazandırmış ve neredeyse firesi olmayan adamı istememek ciddi aptallık. Hatasıyla kusuruyla sarmamiz, desteklememiz lazım.

.

Uefa kupası sonrası 60 yaşında kulübe üye olan ki bu hakkı 1960larda elde etmiş tenezzül etmemişti; müflis ve müsrif playboydan mı bahsediyorsun üstat ???

Tam üzerine bastın çek ayağını

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yönetim tekrar seçilmez yol apo ve Fatih Terim ayrılır. 3 sene öncesine dönüyoruz bitik Galatasaray modeli

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
inşALLAH öyle olmayız. 2 sene başarılı oluyoruz sonra bi şeyler oluyor çöküyoruz sonra yine çıkışa geçiş..son yıllarda böyle oldu

Yönetimi kutluyorum. Basında ki adamlarına haber vererek de doğru iş yapmışlar. Hocanın basında adamları oluyor da yönetimin niye olamıyormuş bunu da sormak lazım. El öpmeye kadar kulüpte Arda adı geçmiyor ama el öpülüp biat gelince racon gereği bunu transfer ettirmem lazım kafasına geliniyor. Madem Arda bu kulübün çocuğu niye bu kadar beklettin iki senedir adamı diye sorarım o zaman.

Aslında yönetim yanlış yapıyor bırakacaksın alsın Arda'yı üstlerine düşeni yaptılar ben saygı duyuyorum. Madem istiyor alın o zaman top sizden çıksın zaten dışarı da düşman çok birde ultralarla, antrenör tripleriyle uğraşmayın. Allah Allah ya uğraştığı şeylere bak koca kulübün değecek bir adam olsa gam yemeyeceğim.
Senin de bir dediğin bir dediğini tutmuyor rengim. Ftorcu müsün degil misin cozemedim.

belki Sami Yen den sonra gelen 2.kisi olan kişi sen ben olsam götümüz arstan inmezdi. Yaşayan kulüp efsanesi adam ya. Ötesi yok. Mütevazi bile davranıyor bence hoca.
İmkansız denen her şeyi yapmış, inanılmaz mutluluklar kazandırmış ve neredeyse firesi olmayan adamı istememek ciddi aptallık. Hatasıyla kusuruyla sarmamiz, desteklememiz lazım.

.
Aysal da bu kulübün elemanıdır Terim de hatta Metin Oktay da. Ama kimse kendini Galatasaray'dan büyük göremez isterse Şampiyonlar Ligi'ni kazandırsın. Başkanlık mevkisine saygısı olmayan bir hocadan bahsediyoruz.

Ulan Yeter Be, Alien size gercekler.

Fatih Terim getirdi Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayraki , ultrAslan destek cikti.

Fatih Terim Arda Turani aldirmak icin ultrAslan a basvurdu, biliyorsunuz.

Mustafa Cengiz Efendi adamdir, saygildir Laf etdirmem!
Bugün iyi durumdaysak onun katkisi büyük , Florya misali.

Fatih Hocamda artik biraz kendine gelsin.
Imparatorla olursa olur !

Ama gecelim gercek komuya, Süleyman Rodop kimden aliyor bilgileri.
Kendisi A.Albayrakla arkadas.

Ama Burda aldigi bilgiler Üyeler!
Bir kac üye ve yönetici arkadasi var icerde, ama bu bilgiyi veren : Yusuf Günay.

Yusuf Günay ve Oglu , zaten kendisi Locada artist Artist bagirmasi gicik.
Galatasaray onlarinmis gibi tavirlar.

Bir sefer böyle artist artist laf etdi sorna tepki gelince Loca kacdi it.

Süleyman Rodop‘da burda Galatasaraylilara bilgi veriyor, dogru bilgi!
Yanlis veya Dogru o size kalmis birsey ama Troll Hepsalardan cikan haberden daha iyidir.

Bu böyle bilinsin!

inşALLAH öyle olmayız. 2 sene başarılı oluyoruz sonra bi şeyler oluyor çöküyoruz sonra yine çıkışa geçiş..son yıllarda böyle oldu

Görünen o şu an. Zaten burdaki kitlede onu istiyor, denenmişi tekrar deneyip tekrar başarısız oluşumuzu izlemek istiyorlar. Hayat böyle birşey işte hiç bir zaman ders çıkartamazsın.

Forum akıyor masAllah :love: :love: :love: :love:

Kalp kırmadan, bel altına varmadan guzel laf sokmalar ve atışmalar bekliyorum. Gazamiz mübarek ola

Geri
Üst Alt