Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.306
- 14.979
- 1.828
Rakiplerin isteyipte bulamadığı sahsiyettir Fatih terim. O yüzden hiç sevmezler tesadüf falan derler yaşattıklarına.
Hani şu adamı istememek için (özellikle mevcut durumda) ya salak olmak lazım ya da rakip takım taraftarı.
10 puan gerideyiz hala leş top oynuyoruz ama şampiyonluğun favorisiyiz. Neden acaba diye sordular mi hocayı tartışanlar bu soruyu kendilerine?
Adam daha napsin yaw. Play of saçmalığına rağmen gitti Kadıköy de kupa kaldirdi. (Belki birdaha denk gelemeyecek bir şey.)
Taraftarı yönetimi kenetledi 8 de kapanır 18 de dedi, dediğini yaptı şampiyon yaptı.
Daha Geçmişe hiç girmeyeceğim...
8 şampiyonluğu var adamın. Gogusteki yıldızların 3 te 1 ı sadece bu adama ait.
Bu bile en az 2 3 sezon şans verilmesi için bir neden iken bizimkiler bi hata yapsa da kovsak veya haddi olmadan ağır eleştiriler yapma derdinde.
Ciddi değişik bir kafa yapısına sahip forumun hiç de azimsanmayacak bir kısmı.
Sucukcu denilen Ultraslan tayfa hocanın arkasında durmasa geçen sene giderdi hoca net.
En az 3 4 şampiyonluk yazar terim taraftar bütünleşmesi. Başlatanlar da Ultraslan tayfadir. Onlara karşı da cepheliler çünkü bu antiterim kafasindakiler.
Benim ultraslana bakışım değişti. Galatasaray'ın menfaati için uğraştıklarına sonuna kadar inandım, şu duruşları ile takdir ediyorum kendilerini.