Fatih Terim'den VAR, Arda Turan ve Transfer Açıklaması

Rakiplerin isteyipte bulamadığı sahsiyettir Fatih terim. O yüzden hiç sevmezler tesadüf falan derler yaşattıklarına.
Hani şu adamı istememek için (özellikle mevcut durumda) ya salak olmak lazım ya da rakip takım taraftarı.

10 puan gerideyiz hala leş top oynuyoruz ama şampiyonluğun favorisiyiz. Neden acaba diye sordular mi hocayı tartışanlar bu soruyu kendilerine?

Adam daha napsin yaw. Play of saçmalığına rağmen gitti Kadıköy de kupa kaldirdi. (Belki birdaha denk gelemeyecek bir şey.)
Taraftarı yönetimi kenetledi 8 de kapanır 18 de dedi, dediğini yaptı şampiyon yaptı.
Daha Geçmişe hiç girmeyeceğim...
8 şampiyonluğu var adamın. Gogusteki yıldızların 3 te 1 ı sadece bu adama ait.

Bu bile en az 2 3 sezon şans verilmesi için bir neden iken bizimkiler bi hata yapsa da kovsak veya haddi olmadan ağır eleştiriler yapma derdinde.

Ciddi değişik bir kafa yapısına sahip forumun hiç de azimsanmayacak bir kısmı.

Sucukcu denilen Ultraslan tayfa hocanın arkasında durmasa geçen sene giderdi hoca net.

En az 3 4 şampiyonluk yazar terim taraftar bütünleşmesi. Başlatanlar da Ultraslan tayfadir. Onlara karşı da cepheliler çünkü bu antiterim kafasindakiler.

Benim ultraslana bakışım değişti. Galatasaray'ın menfaati için uğraştıklarına sonuna kadar inandım, şu duruşları ile takdir ediyorum kendilerini.

Gördüğüm kadarı ile sosyal medya'da gs lisesnin ağır başları cengizin ismini çizdiler. hayırlı olsun başkan yolcu.

abimiz dursun özbek hakkında neler dusunuyor merak ettim aslında. ibra etmemişte mustafa cengiz indirilse o dönem dursun gelmeyecek miydi yine
liselilerde bi acayip söz konusu alaylılarlar olunca

Bazıları Fatih hocaya yazdığım "sen kimsin" mesajını farklı şekilde çevirmiş. Ben onu Galatasaray'ın yanında sen kimsin anlamında söyledim. Hiç kimsenin Galatasaray'dan büyük olmadığını, tek başına kulübü çiftlikmiş gibi yönetemeyeceğini ima ettim. Bazıları nedense sen adam değilsin imasında anlamış. Onların mallığı diyelim. Beni tanıyanlar zaten böyle bir şeyi demeyi bırakın, aklımın ucuna dahi getirmeyeceğimi bilir. Bir de boyunuzdan büyük laf etmeyin klavyeye sığınarak. Bir renktaş tavsiyesi.

Hocanin aciklamalari henuz resmi sitemizde paylasilmamis , ama oyuncularin aciklamalari 1 saat once koyulmus :unsure:

Yalnız hakikaten diğer her şey bir kenara Terim hakikaten korkunç yoran bir adam :asd: başkan veya yönetici olsam asla birlikte çalışmak istemezdim.

Adamın orta yolu yok abi. kendi dediği olacak illa. Arda için uA'ya bile açıklama yaptırdı yaw. çok garipsiyorum artık harbiden

abimiz dursun özbek hakkında neler dusunuyor merak ettim aslında. ibra etmemişte mustafa cengiz indirilse o dönem dursun gelmeyecek miydi yine

m. cengiz'i hem liseli olmadığı için hem de profilini düşük buldukları için değersiz görüyorlar gibi hissediyorum.

ama liseli cephenin de sağlam bir aday çıkarma sıkıntısı var. dursun'u ne kadar allayıp pullasalar da yemiyor.

Eski günlere dönmeye meraklı bir ekip. Gitsin şu Fatih Terim'de görelim 8.defa başımıza ne boklar geldiğini

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fatih hoca gitsin de,yabancı italyan hoca falan gelsin sonra 2 sene 5inci 6 ıncı falan olalım rezil olalım, sonra yine döngü fatih hoca veya hamza hoca istenir muhtemelen. mantıklı hareket etmek gerek gs menfaati önemli,rakiplerin ekmeğine yağ sürmeye gerek yok

Senin de bir dediğin bir dediğini tutmuyor rengim. Ftorcu müsün degil misin cozemedim.

Vay be reis senden bunu duymak ilginç oldu. :asd:

Birde Bu ftor'u da sen çıkardın herkesin diline düştü forumda. :crushed: yeriyor mu yoksa gelişigüzel öylesine bir kısaltma mı belli değil iyi buluş tebrik ederim.:asd:

Liselilerin basimiza gecip, bizi Dursundan daha kötü yönetip, rakiplerle makasin fazla acilmamasini istiyor herhalde.

Adam gibi futbol oynatip, kaos falan pesinde olmayip 2 sene daha sampiyon yapsa, fener ve bjk iflas etmeye yakin olurdu herhalde ve biz her giden sene devam kar yapardak.

Vay be reis senden bunu duymak ilginç oldu. :asd:

Birde Bu ftor'u da sen çıkardın herkesin diline düştü forumda. :crushed: yeriyor mu yoksa gelişigüzel öylesine bir kısaltma mı belli değil iyi buluş ama tebrik etmem gerekiyor.:asd:

Ftoru harbiden Murat bulmuş olabilir :D

Onu bilmem ama bu yönetimin dursunun mirasına konduğunu düşünüyorum ben. Zaten dursun getirmişti terimi. Başkan cengiz olsa da dursun olsa da o sene takım şampiyon olacaktı. FFP sürecini iyi yönetti artıya geçtik ekonomide diyor cengizciler. Ee FFP'nin amacı zaten tam olarak bu. Artıya geçmen lazım harcamanalardan kısıp. Şimdi dursun özbek olsaydı FFP sınırlaması gelseydi başımıza dursun banane FFP'den kardeşim daha transfer yapacağım mı diyecekti?

Geri
Üst Alt