Fatih Terim'den Yeni Transferler Olacak Mesajı!

biraz Brezilyadan şöyle göze hoş gelen bir oyuncu bulsak ...en son bizde galiba Lincoln vardı Brezilyadan ofansif göze hoş gelen teknik bir oyuncu?....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Ali Kıoç şimdi bizim scout ekibine direkt salça olur emre ve volkanı kovar.

Belhanda yerine Nicolas De La Cruz,
E.Akbaba yerine Salih Uçan
Etebo yerine Aytaç Kara
Linnes yerine İsmail Çokçalış
Bunlara ek Fatih Kurucuk, Gökdeniz Bayrakdar gibi isimleri alırsak çok enteresan takım oluruz

Şampiyon olursak gelme ihtimali olur. Şampiyonlar ligine gidecez istediği yıllık ücreti verebiliriz.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim ki his sadece bence fatih hocam hem paranın hem zamanın yetmeyeceği derken bundan bahsediyor olabilir

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle sözle ön anlaşma olmaz mozambikte yasamiyorsun imzalı ön anlaşma yapmazsak anlaşıldı denilenler tüm oyunculara başkaları salça olur

Salih iyi olur potansiyel olarak da zaten iyiydi.Hocayla çok daha iyi olur bence.Taylan 25 yaşında oldu salih de 27de olur bir şey olmaz rotasyonda iş yapar en kötü.Aytaç herhalde ömer bayramın alternatifi olarak katılacak takıma

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cengiz seneye de oynamazsa kesin gelir ama Caglar da oynamamisti. Belki once Idman yediriyorlardir.

—————-Muslera——————
Yedlin—-Marcao——scout——-sc
———————Taylan—————-
————Gedson——-Calhanoglu—-
—Cengiz—————————onyekuru
———————-Mostafa—————-

var bir hayalimiz

Bize en önce hocanın arkasında durabilecek güçlü bir başkan ve yönetim lazım transfer olayı apo gibilere birakilmamali asla

Merak ettiğim bir konu var. Mostafa opsiyonu var kullanmak istediğimizde Mostafa ben gelmek istemiyorum deme şansı var mı? Yoksa sözleşmeyi kabul etti sadece opsiyonu kullanıp otamatik olarak sözleşme yürürlüğe mi giriyor?

Geri
Üst Alt