Fatih Terim’e Başkan Ol Baskısı!

yav he baydı bu haluk denen adam

Aday olursa kazanir ancak oyle bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum

Başkanlık koltuğunu Elmas'tan çok daha fazla dolduracağına şüphe yok Terim'in. En basiti, Tff'nin sene başından beri yaptıklarına başkan sıfatıyla Terim'in nihat ve avanelerine karşı alacağı aksiyonları, topuna vereceği cevapları düşünelim 3 saniye, Elmas ile yan yana koyalım, aralarındaki farkı sadece 3 saniyede görebiliriz.
Terim aday olur mu, olsa seçilir mi, seçilse başarılı olabilir mi bunu bilemeyiz, tamamen baska bir tartışma konusu olur belki ileride aday olursa, gel gelelim bu hayali 3 saniye bile Elmas'in ne denli yetersiz, Galatasaray'ı temsilden uzak olduğunu bize gösteriyor. Kafasına vur ekmeğini aldan ötesine çevirdiler koskoca klübü hala ses yok, hala ses yok.

Allah korusun

Galatasaray ın divan kurulunu biraz biliyorsam kolay kolay Fatih hocayı Başkan yapmazlar.Ayrıca Başkan olanın kasa kolayla vb işleri halletmesi lazım ekonomiden de anlaması lazım Fatih hoca ne anlar ekonomiden kasa kolaylığı zaten yapamaz.
Seçilirken o çok işlemiyor renktaş. Seçildikten sonra o sıkıntılar çıkıyor. Onun içinde Liseliler ile liste yapması gerekiyor. Mesela Dursun'u 2. Başkan falan yapması gerekir ki adam kulübün içinden geçti, Divan'dan 1 kişi ses çıkarmadı.

ya hadi abi bi

@oguzhan omicron

Galatasaray başkanı değil TFF başkanı olmalı. Seversiniz sevmezsiniz ayrı ama Terimin olduğu yerde her daim adalet olur. Her takıma da adaletli davranır. Bunu Milli Takım döneminde de yeterince gösterdi. Yeri geldi Milli Takıma hızmet etmiş olan fenerlisine bjklisine kariyerlerinde yardımcı oldu. Galatasaray’ın değil ama Türk Futbolunun kurtuluş reçetesi Fatih Terim olduğu bir gerçek var ortada.

Terim’in başkan olması şuanki konjektürde bize zarar getirir.

Sosyal medyadan çok destek gelirse olabilir.

Nabız yoklama gibi birileri aracı olur, hoca naz yapar gibi.

Son imzam dedim artık imzaları ben attırıyorum deyip dönede bilir.

Galatasaray Terim ilişkisi bence de teknik direktör ölçeğinde sona erdi.

Ya yeter artik.. Birakin da bir önümüzü görelim 1-2 sezon ya... Kafamizi nereye cevirsek FT cikmak zorunda mi? Koca takim hocanin tapulu malı gibi hep ona mi çıkacak? Tamam ilerde olabilir tabi. Kesinlikle istifade edilmeli kendisinden ama adam daha 2 hafta once istifa edildi. Gecmisten gelen 3 senelik rezil bir durum var. Bir kendimizi bulalim ya.. Bir bakalim hocasiz da birseyler olabilecek mi.. Nedir bu biatcilik bu guvensizlik. Yeter gerçekten. Allah gecinden versin ama hoca aramızdan ayrilinca ne olacak bu koca camia? Kapiya kilit mi vurulacak anlamadım

Kulübün adını da Fatih Terim yapalım Galatasaray yerine

Bu Spor Gecesindeki heriflerin derdi nedir. Haber alamıyorlar Terim gidince belli ki.

Geri
Üst Alt