fatih terimi seven galatasaraylı

başlıkta fatih terimden başka bir konu varda ben mi göremiyorum ??? =)

fatih terimle alakalı bir başlıkta ne hakkında yorum yapmamı bekliyordun =)

yaşının gerçekten 20 olduğuna inanamam kayıt esnasında hata yaptın büyük ihtimal.

diğer başlıkta bana ünal aysal ile ilgili aynısını demiştin. O başlık ise aysal ile alakalıydı :)

muhtemelen yaşın 14

Midesinin icinde at kosturabilirsiniz.

yatin uyuyun arkadaslar yarin yine tartisirsiniz. bizde bu basliklari denetlemek zorunda kalmayiz :asd:

O zaman Hakan Şükür ve Metin Oktay'ın da esamesi okunmasın, onlar para almadan mı oynadılar?

Galatasarayı siyasetten çok seven Galatasaraylıdır.

cümle alem biliyor terimin hükumete yakın olduğu için bu kadar nefret edildiğini. Aynı şey albayrak için de geçerlidir.

o yüzden bırakın böyle saçma sapan konuları da siyaset mi Galatasaray mı önce gelir ona karar verin. Benim için Galatasaray geliyor.

Terim bu kulüp için güç idi psikolojik üstünlük idi. O bizdeyken rakipler hakemler it gibi titriyordu. Gidince de göbek attılar.

umarım bir daha gelmez bu kulübe, hani diyorsunuz ya Aysalı eleştirince bu taraftara adnan polat gibiler layık diye sizlere de prandelli gibileri layık.

ne kuyruk acısıymış adam gideli 2 sene oldu nerdeyse hala nefret içeren başlıklar açılıyor.

Fatih terim bu konuyu açan kişiden daha çok düşünüyordur galatasarayi. fatih terim olmasa euro 2008de , 2000 yilinda , şampiyonlar liginde hiçbir başarín olmayacakti.

diğer başlıkta bana ünal aysal ile ilgili aynısını demiştin. O başlık ise aysal ile alakalıydı :)

muhtemelen yaşın 14
başlıkta ne varsa onun hakkında konuşuruz doğru olan bu, senin anlaman zor oluyor.

sen ise fikir beyan etmekten çok fatih terime bok atıyorsun çünkü kapasiteden bu.

yazdıklarımın hiçbirisine henüz cevap veremedin 2 başlıktada =)

anasini her gun döven ve her gun iskence cektiren babasini seven tip

Boş konular açıp durmayın. milleti birbirine düşürmekten başka hiçbir işe yaramayacak konu.
Ben olsam açtırmam böyle konular, bir taraf ego tatmin ediyor sürekli.
Eskiden Fatih Terim'i severdim de son dönemde sevemiyorum, kendini mahvetti bana göre.

Burası Galatasaray forumu.Fatih Terim'i sevmeyenler olduğu gibi sevenler de var.Böyle bir konu ile kavga çıkmasına ve onların kırılmasın müsade edemeyiz.Müsadenizle kapatıyorum.

ftoyu sevenleri gorelim
sanirim Tr milli takimini sevmez bu kisiler

sevmeyenede saygımız vardır.

Geri
Üst Alt