fatih terimi seven galatasaraylı

Mahir Deniz

Cezalı
yazıktır onlara.
niye seviyorsun diye sorduğumuzda? o kadar başarı kazandırdı diye cevap verirler ama bilmezler ki ona o kadar parayı zaten başarı kazandırsın diye veriyoruz.
yani kazandırdığının parasını verdik, sonra kovduk bu kadar basit.

2.sayfayi görmez konu.

Hem sevilip hem de nefret edilen kişidir , çünkü sevgili olmuştur ve yarini terk eylemiştir.

Hiç sevmedim sevmeyecegim unutma sinyor iki kuşbaşı bir kuyruk yağı düzecen şişe.

Babamin da ismi Fatih. Bir lafi vardi eskiden: "Fatihlerin yüz karasi Fatih Ürek" diye. Artik bunu konusmuyor bile, Terim yerini aldi diyor.

bu eşikleri forum olarak atlatttık biz karşim,terim-aysal konuları eskide kaldı artık,boş yapma.

yazıktır onlara.
niye seviyorsun diye sorduğumuzda? o kadar başarı kazandırdı diye cevap verirler ama bilmezler ki ona o kadar parayı zaten başarı kazandırsın diye veriyoruz.
yani kazandırdığının parasını verdik, sonra kovduk bu kadar basit.
bu ne rezalet

aslolan GalataSaraydır, sen hala Terimii düşünüyorsan 1 gram GalataSaraylı deilsin ............
başlıkta fatih terimden başka bir konu varda ben mi göremiyorum ??? =)

fatih terimle alakalı bir başlıkta ne hakkında yorum yapmamı bekliyordun =)

yaşının gerçekten 20 olduğuna inanamam kayıt esnasında hata yaptın büyük ihtimal.

Ben ikisnide cok seviyom ünal <3 terim

En iyi türk teknik direktör olması ve Gs'li olması sebebiyle seviyorum birde 96-2000 senelerine yaşı tutanlar bilirler neler yaşattığını , Mancini'ye de para verdik Prandelli'ye de herşey para vermekle olmuyor .

Sevmem ama saygı duyarım.

Artıları vardır eksileri vardır. Sanırım hala kovulduğunu sananlar var. Kovdurtmuştur kendini. Her daim ben Galatasarayı yaşıyorum, olaylara profesyonel bakamam diyen hoca, Milli takımdan teklif gelince olaya profesyonel bakmış ve başkanla görüşún demiştir. Reddedebilirdi. Benzer durumu ilk ayrılışında da yapmış, taraftarın kal bu sene çağrılarına sırt çevirmiş ve ayrılmıştır. Galatasarayı Galatasaray yapan Fatih Terim değildir. Fakat Fatih Terimi Fatih Terim yapan Galatasaraydır. Ben kendisini pek sevmem fakat söylediğim şeylere raģmen saygı duyarım.

Geri
Üst Alt