Fatih Terim'in Açıklaması Saat 17:30'da Yayınlanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım istifa etmemiştir. Zannetmiyorum ki FT bant kaydından istifa etsin...

Ettiyse günler boyunca yeni TD - onun karar vereceği transferdir vs ... Mevcut kadrodakileri motive etmek - Avrupa'da belki çeyrek final olur bir şey yaparız ihtimali 0 olur.

Böyle bir şey olacaksa sezon sonu olmalı.

Yillik 3 milyon euro haftalık 1 000.000 tl günlük 150 bin tl yi birakip gidecek oyle mi..sabah bekleri maniple et dominant santfir cebe 150 bini koy gel evde unicorn izle patlamis misir sinema keyfi...Hayatta gitmez

Yillik 3 milyon euro haftalık 1 000.000 tl günlük 150 bin tl yi birakip gidecek oyle mi..sabah bekleri maniple et dominant santfir cebe 150 bini koy gel evde unicorn izle patlamis misir sinema keyfi...Hayatta gitmez

3 milyon euro yalanına devam ha
şu an aldığı para 1.1 milyon euro fln

Saat geçtikçe ilgi kuşların derbisine kayıyor doğal olarak. bu saat geç, eğer birilerine bir mesaj gidecekse bugün hele bu saatte olmamalıydı. 17:30 da ben bile kuş derbisi havasına girmiş olurum.

umarim istifa etmissindir dicem ama . oyle birsey olsa coktan sizmisti sosyal medyaya . 1.1 milyon euro 20.50 milyon lira ediyor .. birakirmi su durumda !!!!!!

5 bucuk saat idman yaptiriyorum o yuzden 17:30 da konusma yapabildim diyecek

*TFF ye sallar
*Yönetime sallar
*Transfer ister
*İstifa eder
şıklar bunlar.

ocaka bu kadar yaklasmisken ihtimal yok istifa etmez

İstifa edecek olsa çıkardı canlı yayında ederdi yav bant kaydından niye istifa etsin. Birlik beraberlik mesajı verip tff'ye yüklenecek işte, umarım güçlü mesajlar verir de camia bir kendine gelir.

O kadar almıyor diye biliyorum. Doğrusu bu ise sözleşme detaylarını at sana zahmet. Bu konuda üyeler sürekli uyarılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt