Fatih Terim'in Açıklaması Saat 17:30'da Yayınlanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine iş hocaya kaldı. Abi kusura bakmayın neden hoca ceza alıyor diye söylenmeyin. Bende hocanın hatalarının farkındayım ama fatih hoca dışında bu kulübün hakkını savunacak kimse kalmamış. Adam 70 yaşında halen takımını savunuyor. Senelerdir bu kulübün yöneticileri ağzını açmıyor. Herkes boyun eğmiş düzene egmeyenleri de böyle hizaya sokuyolar. Diyecek söz yok...

Bu adam takımı mı yönetsin, kulübü mi yönetsin? Saha içiyle mi ilgilensin, saha dışıyla mı ilgilensin? TFF’yi mi bassın? MHK’yi mi bassın? Nihat’a mı cevap versin? Servet’i mi tokatlasın? Hangi birini yapsın?

Yönetim niye var? Başkan niye var? Başkan yardımcısı niye var? Basın sözcüsü niye var?
O kadar mantıklı iki cevap ki. Geçen sene yalnız kaldım dedi ama bu sene böyle olmamalı. Burak başkanı çok istedim ama şu an yaptığı yanlış. Herkese hakettiği gibi davranmalı. Ama biz içimizle uğraşmaktan fırsat bulamıyoruz.

Yanliz kaldim .Kendimi hic bir zaman bu kadar yanliz hissetmemistim.Taraftara sözum olmasa coktan istifa etmistim.Ve Burak B.elmas savasi baslar.Ama Burak B malesef hocayi kovamaz yeni bir secim ve yeni bir Terimci baskanla devam ederiz.

Nihata birsey demiştir. Bizim o naif başkanımızda nihat abisi üzülmesin diye montaj filan yapıyordur. Altı üstü açıklama lan. darbe manifestosu mu yapacak sanki

Bu kadar tatava edecek ne var
Açıklamayı bas geç

İstifa filan ise bant olmaz zaten

muhtemelen hepinize geçmiş olsun tadında bir şey olur

Twitter'da birisi yazmisti. Yeni taktik, istifa etti ama baskan kabul etmedi. Bakalim ne olacak

Bant yayından açıklama yapılmasının mantığı nedir yaw? Bu kadar amatör kulüp mü yönetilir? Saha içi ve saha dışı resmen bitik durumdayız. Umarım bunlar kötü günlerimiz olup çok daha kötülerini yakın zamanda yaşamayız.
Soru almamak için bant yayını. Yani sorulardan korkuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt