Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
Allah bu kulübü Aysal, Terim, Albayrak ve Ali Dürüst'e muhtaç olmayacak kadar profesyonel bir hale getirsin.

Not: Terim olmasa muhtemelen Aysal isminin Galatasaray için bir değeri olmazdı ama Aysal olmasa da Terim olurdu der anti-pro atışmasını başlatırım.

kabul etmek gerekirse gelme ihtimali sevmeyenlerinin büyük bir kısmını bile heyecanlandırdı ancak gelmez.

Anlatamıyoruz işte renktaş

Neymiş gazla yapmış

Evet gazla uefayı aldı , gazla 4 sene üstü üste şampi oldu evet gazla evimizde Mourinho'ya zor anlar yaşattı

Gazla tabi canım

Sent from my iPhone using Tapatalk
bam bam bam 6 şampiyonluk 1 uefa başarıları geçtim 2000 yılında kimle oynarsak taraftar yeneriz diyordu öyle bir takım yarattı ki sadece terimin değil herkesin egosu tavan yaptı.

Oyumuzu verdik Allahın izniyle.
Anticiler dikkat etsin.
Evdeki 45 %i zor tutuyorum

Kibir en büyük tehlikedir, yanlışta ısrarı ve çöküşü getirir. Biz bunu yaşadık. O yüzden oyum HAYIR

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aysalcılar forumdaki gizli kuşlarında oylarını almakta mağlesef

Iktidar sahibi olmayacaksiniz!!

Yalnız kararsızlar biraz da piyasada doğru dürüst teknik direktör kalmadığı için kararsız. Yoksa Favre, Lucescu gibi isimlerin gelme ihtimali olsa kararsızların Terim'i isteyeceğini zannetmiyorum.

Ama hala Pellegrini, Andre Villas-Boas, Luis Van Gaal gibi isimlerin boşta olduğunu, gelme şansları her ne kadar az olsa da, bunlar gelebilirse Terim
'i ister misiniz, sorusunu sormak istiyorum.

kabul etmek gerekirse gelme ihtimali sevmeyenlerinin büyük bir kısmını bile heyecanlandırdı ancak gelmez.
Ben de gelmeyeceğini düşünüyorum. 2020 yılına kadar milli takım ile senelik 5 milyon avrodan sözleşmesi var. Biz bu parayı hocaya veremeyiz. Versek bile istediği transferleri mevcut yönetim ile yapamayız. Gerçekten gelmek gibi bir düşüncesi var ise 2011 yaz transfer dönemi benzeri bir transfer dönemi için garanti almıştır diyeceğim ama bu garantiyi kim nasıl verebilir onu bilmiyorum. Yani kısaca Fatih hoca yaralı parmağa işemez. Eğer mevcut şartlarda gelirse cidden çok şaşırırım.

Yalnız kararsızlar biraz da piyasada doğru dürüst teknik direktör kalmadığı için kararsız. Yoksa Favre, Lucescu gibi isimlerin gelme ihtimali olsa kararsızların Terim'i isteyeceğini zannetmiyorum.

Ama hala Pellegrini, Andre Villas-Boas, Luis Van Gaal gibi isimlerin boşta olduğunu, gelme şansları her ne kadar az olsa da, bunlar gelebilirse Terim
Benim açımdan doğru bir önerme.

Fatih terim hepsinden iyi bizim kulüp için.
Lucescu hariç belki

Aysalcılar bütün anketlerde zirvede, ancak ftccilerin sesinin daha çok çıkması işsiz olmalarından dolayı. 7/24 gscde adamlar. Aysalcılar ise ülkesine, insanlığa hizmet eden vizyon ve misyon sahibi, iş ve bilim adamları. Berat Yesir'de bununla ilgili tespitlerini daha bir kaç gün önce ortaya koymuştu objektif bir göz olarak.

Hocamin yardimcilari olarak geleceklerse isteriz tabiki

Koalisyon kuracagiz bu gidisle yeterli cogunlugu yakalayamadik Sato ile ortak 1 noktada bulusmam gerekecek bazi fedakarliklar yapacagiz Sukruyu Aysalcilara verebilirim bu durumda.

Geri
Üst Alt