Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm soru işaretlerini gidermek için 2 grubun liderlerinin önderliğinde 'Sn.Ünal Aysal mı yoksa ft'mi' anketini açalım.
bam bam bam 6 şampiyonluk 1 uefa başarıları geçtim 2000 yılında kimle oynarsak taraftar yeneriz diyordu öyle bir takım yarattı ki sadece terimin değil herkesin egosu tavan yaptı.Anlatamıyoruz işte renktaş
Neymiş gazla yapmış
Evet gazla uefayı aldı , gazla 4 sene üstü üste şampi oldu evet gazla evimizde Mourinho'ya zor anlar yaşattı
Gazla tabi canım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben de gelmeyeceğini düşünüyorum. 2020 yılına kadar milli takım ile senelik 5 milyon avrodan sözleşmesi var. Biz bu parayı hocaya veremeyiz. Versek bile istediği transferleri mevcut yönetim ile yapamayız. Gerçekten gelmek gibi bir düşüncesi var ise 2011 yaz transfer dönemi benzeri bir transfer dönemi için garanti almıştır diyeceğim ama bu garantiyi kim nasıl verebilir onu bilmiyorum. Yani kısaca Fatih hoca yaralı parmağa işemez. Eğer mevcut şartlarda gelirse cidden çok şaşırırım.kabul etmek gerekirse gelme ihtimali sevmeyenlerinin büyük bir kısmını bile heyecanlandırdı ancak gelmez.
Benim açımdan doğru bir önerme.Yalnız kararsızlar biraz da piyasada doğru dürüst teknik direktör kalmadığı için kararsız. Yoksa Favre, Lucescu gibi isimlerin gelme ihtimali olsa kararsızların Terim'i isteyeceğini zannetmiyorum.
Ama hala Pellegrini, Andre Villas-Boas, Luis Van Gaal gibi isimlerin boşta olduğunu, gelme şansları her ne kadar az olsa da, bunlar gelebilirse Terim'i ister misiniz, sorusunu sormak istiyorum.
Hocamin yardimcilari olarak geleceklerse isteriz tabikiYalnız kararsızlar biraz da piyasada doğru dürüst teknik direktör kalmadığı için kararsız. Yoksa Favre, Lucescu gibi isimlerin gelme ihtimali olsa kararsızların Terim'i isteyeceğini zannetmiyorum.
Ama hala Pellegrini, Andre Villas-Boas, Luis Van Gaal gibi isimlerin boşta olduğunu, gelme şansları her ne kadar az olsa da, bunlar gelebilirse Terim'i ister misiniz, sorusunu sormak istiyorum.
Bu olabilirTüm soru işaretlerini gidermek için 2 grubun liderlerinin önderliğinde 'Sn.Ünal Aysal mı yoksa ft'mi' anketini açalım.