Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
Ne olursa olsun ben Fatih Terimin yeniden gelmesini istiyorum.Ortada bir gerçek var takımı bu durumdan ancak Fatih Terim kurtarır.He transfer konusunda yönetim ile anlaşabilirlermi orasını bilemem ama seneye lig şampiyonluğu istiyorsak terim gelmeli

Forum Kore gibi orta yerinden ikiye bölünmüş gibi duruyor. Hepinizi itidale davet ediyorum. Zaman birlik vakti. Bölünmeye lüzum yok. Tek vücut olarak hocamızın arkasında duralım ve gösterdiği hedefe doğru koşalım.

56f5bdc818c7736068498cde.jpg

riekernike yazik olur. Alt yapi da kalmasini cok istiyorum. Eger olumsuz sonuclar alirsa ordan bile kovarlar

Kendi açımdan bakarsak Terime karşı eski saygı ve sevgim kalmadı.Bize karşı yaptığı son şeylerden sonra.Fakat Dursuna bakıyorum iyi hoca bulması imkansız bi şey.Kararsızım bu konuda.Gelmeceyek ama zaten.Riekerinkle devam edecek.

terime .........

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaslar oylarimizi kullanalim sandiklar kapanacak gece yarisi ve bu anketi hocamiza fakslayacagiz Serafettinin yardimlari ile.

terim gibi torpilci maganda taktik bilmez gazman defolsun başka takımı batırsın.
egolarıyla içine ettiği milli takım ortada.

terim çetesine ait kim varsa takımdan temizleyip iyi biraz tecrübeli bir hoca ile bu ligde direk şampiyon oluruz öyle çok fazlada transfere ihtiyaç duymadan.Terim gelecek yine 25 milyon euro harcayacak sonra bakın takımı şampiyon yaptım diyecek :D

Son sandıklarda anti-Terimciler atak yaptı. Şu anda aradaki fark 1 oy.

Her iki tarafın genel merkezinde balkonlar kuruldu.

Son düzenleme:
ooo bu konuyu unutmustum, "Hayir" diyen vizyonlu renkdashlarim farki biraz daha kapatmislar

terim çetesine ait kim varsa takımdan temizleyip iyi biraz tecrübeli bir hoca ile bu ligde direk şampiyon oluruz öyle çok fazlada transfere ihtiyaç duymadan.Terim gelecek yine 25 milyon euro harcayacak sonra bakın takımı şampiyon yaptım diyecek :D

Öyle de bir futbol aklı olmadı, olmaz da. Sadece her sezon başı söylediğimiz temenniler, sonrası yine malum. Biz neden şu kulüp gibi olamıyoruz, bu kulüp gibi yapamıyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öyle de bir futbol aklı olmadı, olmaz da. Sadece her sezon başı söylediğimiz temenniler, sonrası yine malum. Biz neden şu kulüp gibi olamıyoruz, bu kulüp gibi yapamıyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayır terim çetesi takımın içindeykin herhangi bir hocanın başarılı olması mümkün değil zaten hepsini kapının önüne koyup öyle yapılanacaksın bu ligde şampiyon olmaman için hiç bir sebep yok.

Elinizi kalbinize goturun ve hayir oyunuzu verin.

terim demek transfer demek, transfer demek para demek buda sahtekar dursuna ters gelir

egolarıyla milli takımın içine etti demekte south park kafalı cenk'i hazırlık maçlarında oynatmadı cezası nedeniyle gökhanı kadroya almadı diye kızan beşiktaşlılara yakışırdı zaten. keşke milli takımdan kovulsada altınızdan şenolunuzu alsalar

Geri
Üst Alt