Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
Hamza'yı yöneten de Terimdi Alpay. Atletico maçında Baltadan ön libero yapmak sadece Terimin aklıdır. Benzerini bugün Milli takımda yapıyor. Mehmet Topal.

Ayrıca senin gibi birinin Terim savunuculuğu yapması da üzüyor bizi.
Terimcilerin birçoğu alpay gibi kaliteli insanlardan oluşuyor en eğitimsizim şükrü sen bir aysalcılara bak birde alayının durumu içler acısı

Aysalcilarin sanalda Sedat Peker, reelde pamuk şeker oldugunu mu ima ediyorsun?
İma etmiyorum direkt olarak hükmediyorum rengdash.
yaran-capsler_459052.jpg

Geri vites nerede yahu. :oley:
2ZEZJO.jpg

Toplanın beyler süpermod-teknikekip kapışması izleyecek gibiyiz :D

Aysalcilar çilekleri sarjörlere yerleştirinnnnn isaretimlee

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hedef 2023 fatih terim! galatasarayın uefa ya verdiği gizli anlaşmalar kalkacak ve fatih terim tek başına başkan olacak

bu anket ft nin efsane olmadığını gösterdi artık bunu anlamış bulunmaktayız

Fatih Terim'den ve onun 3-4 bünyeye sığabilecek egosundan hazzetmesemde bu yönetimin ondan daha iyisini getirebileceğini sanmıyorum. Yetmez ama evet dedim.

forumun nerdeyse tüm akil adamları EVET demiş siz ne konuşuyorsunuz hala forumdaki tüm gizli kuşların oyunu aldınız utanmıyorsunuz be

Fatih Terim'e evet diyenlere IQ testi yapılmalı. Katiline aşık millet.

bu anket ft nin efsane olmadığını gösterdi artık bunu anlamış bulunmaktayız

Oglum Fatih Terim efsane tabiikide, ama gram kadar sevmem artik. Yani yil olmus 2016, hala gazla mazla oynatiyor cocuklari, yok oyle futbol anlayisi artik, oyle buyuk takim olacaksan biraz futbol anlayasin olacak. Fatih Terimin tarihi gecmisdir artik, o kadar.

abbasın görev süresi bitene kadar gelsin 2 sene.sonra sayın büyük baskan ünal aysal gelip tekrar kovacaktır.

aysal zor döner artık o kaçışından sonra

Terim gelmesin. Her seferinde baştan takım kuruyo ve bıraktığında mali olarak mikip atılmış oluyo kulüp, ki şu an onun kuracağı takım için mali güç te yok. Aysal'cı değilim bu arada.

onu bunu bilmem de terimi kovacak ülkedeki tek insan evladı aysaldı. egosu everest'de olduğu için kovulmak ne koymuştur var ya terime. zaten hıncından tayyipin mahkemeleriyle aysalı zindana attırmak istemesinden belli :D

Geri
Üst Alt