Fatih Terim'in Ordusu | GSC Taraftar Topluluğu

Ben geldim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Söylemeyeyim diyorum dün akşamdan beri Terimciler çıktı meydana da. Eğer başımızda Terim olsaydı dünden daha iyi bir kadro da olmazdı. Terim’in son CL maçlarında çektirdiği ızdırapları çabuk unuttunuz.

Dün sahada zaten yıldızlarla dolu bir Terim futbolu vardı. Herkes star kimse topa gitmiyor kendini kanıtlama derdi yok.

Okan gider mi kalır mı bilmem ama Terim gelirse bir iki maç dışında akşamki maçtan farklı maç izlemeyeceğinize emin olabilirsiniz.

Bu adam benim hocam
Bak dikkat edin
"Benim" diyorum
Hocamda hocam, paşamda paşam
Evimin direği, gözümün bebeği!!!

Terim'in gelmesini istemem açıkçası ama ola ki tekrar gelirse, bu kaliteli kadroyla ne yapacağını da merak etmiyor değilim.

Gittiği dönemki kadroyla, şu anki kadro arasında uçurum var çünkü.

En son 2011-2013 yılları arasında sağlam bir kadroyla çok iyi işler çıkarmıştı.

Ama işte hocanın kötü tarafı da transfer olayı. Transfer işlerine girdiği zaman, ligde ne kadar çer çöp varsa dolduruveriyor takıma.

Söylemeyeyim diyorum dün akşamdan beri Terimciler çıktı meydana da. Eğer başımızda Terim olsaydı dünden daha iyi bir kadro da olmazdı. Terim’in son CL maçlarında çektirdiği ızdırapları çabuk unuttunuz.

Dün sahada zaten yıldızlarla dolu bir Terim futbolu vardı. Herkes star kimse topa gitmiyor kendini kanıtlama derdi yok.

Okan gider mi kalır mı bilmem ama Terim gelirse bir iki maç dışında akşamki maçtan farklı maç izlemeyeceğinize emin olabilirsiniz.
Tarihimizin en leş kadrosuyla namağlup çıktığı grup, tarihimizin en iyi kadrolarından biriyle çıkamadığımız geçen seneki gruptan daha zordu.
Hocanın son dönem Avrupa karnesi gayet iyiydi, hatta Torrent gelmese o Barcelona'yı da elerdik. CL maçlarında çekilen ızdırabın birinci sorumlusunun hoca olduğunu düşünmüyorum, son CL sezonlarının ilkinde yani 2018 olması lazım santraforumuz yoktu Eren Muğdat falan oynuyordu, ki içerideki Porto maçı vesaire elimizden kaçırmıştık grubu ona rağmen. İkincisinde yani 2019da yine santraforumuz yoktu, çektirilen fotoğraf sızdığı için taraftar baskısıyla zorla güç bela alınan kronik herifin tekine bel bağladık yine olmadı. Ciddi manada bilinçli olarak oynamayan çok adam vardı. 2 metrelik adam hava topuna falan çıkmıyordu mesela. Hocanın hatası da vardı elbet, pas oyunu oynatmaya çalıştı, takımın dinamizmi sıfırdı vesaire ama bugün Okan Buruk'a verilen bütçenin onda biri verilmiştir belki transferde. Yokluktan opsiyonsuz kiralık kovalıyorduk Lemina - Nzonzi - Seri orta sahasını öyle kurduk garip bir sezondu.

Geri
Üst Alt