Fatih Terim'in Ordusu | GSC Taraftar Topluluğu

Eski terim olsa okana 500 bin kere tercih ederdim ama adam yaşlandı artık, şirin baba gibi takılıyordu son dönemimde o karizması ağırlığı gitti pufuduk dede oldu bu saatten sonra kaldıramaz bu yükü. Allah uzun ömürler versin hocamıza yatsın dinlensin artık bu saaten sonra maceraya gerek yok.

Söylemeyeyim diyorum dün akşamdan beri Terimciler çıktı meydana da. Eğer başımızda Terim olsaydı dünden daha iyi bir kadro da olmazdı. Terim’in son CL maçlarında çektirdiği ızdırapları çabuk unuttunuz.

Dün sahada zaten yıldızlarla dolu bir Terim futbolu vardı. Herkes star kimse topa gitmiyor kendini kanıtlama derdi yok.

Okan gider mi kalır mı bilmem ama Terim gelirse bir iki maç dışında akşamki maçtan farklı maç izlemeyeceğinize emin olabilirsiniz.
Hocam o zaman niye hortlattin bu konuyu?

Tarihimizin en leş kadrosuyla namağlup çıktığı grup, tarihimizin en iyi kadrolarından biriyle çıkamadığımız geçen seneki gruptan daha zordu.
Hocanın son dönem Avrupa karnesi gayet iyiydi, hatta Torrent gelmese o Barcelona'yı da elerdik. CL maçlarında çekilen ızdırabın birinci sorumlusunun hoca olduğunu düşünmüyorum, son CL sezonlarının ilkinde yani 2018 olması lazım santraforumuz yoktu Eren Muğdat falan oynuyordu, ki içerideki Porto maçı vesaire elimizden kaçırmıştık grubu ona rağmen. İkincisinde yani 2019da yine santraforumuz yoktu, çektirilen fotoğraf sızdığı için taraftar baskısıyla zorla güç bela alınan kronik herifin tekine bel bağladık yine olmadı. Ciddi manada bilinçli olarak oynamayan çok adam vardı. 2 metrelik adam hava topuna falan çıkmıyordu mesela. Hocanın hatası da vardı elbet, pas oyunu oynatmaya çalıştı, takımın dinamizmi sıfırdı vesaire ama bugün Okan Buruk'a verilen bütçenin onda biri verilmiştir belki transferde. Yokluktan opsiyonsuz kiralık kovalıyorduk Lemina - Nzonzi - Seri orta sahasını öyle kurduk garip bir sezondu.
Bu cevabı alacağımı bildiğim için özellikle CL dedim. Son Avrupa liginde ne kadar iyiyse son CL sezonları o kadar kötü. Gol attık diye sevindiği bir senemiz oldu hatırlamanızı rica ederim.

Ha keza bir gollü kaçan şanpiyonluk diye dillere pelesenk olan maçta BJK maçında 3-1 öne geçip bitik Beşiktaşa karşı takımı geri çekerek olası averaj üstünlüğünden vazgeçip son Malatya maçına gene saçma sapan bir kadroyla çıkardı. Şampiyonluğun kaçmasında federasyon ne kadar suçluysa kendisi de o kadar suçlu.

Son olarak tüm lig karnelerinden bağımsız, aldırdığı tüm futbolcular Seçil Erzanla uğraşırken fiziken dibi gördü.

Fatih hocanın devri geçti beyler. Bundan sonra zarar verir. Şundan 10-15 yıl önceki Terim olsa 2011-2012 sezonundaki Terim olsa dünyadaki hiçbir hocayı istemem Fatih hoca olsun derim ama o günler geride kaldı.

Okan gitsin kim gelirse gelsin Hamza’ya bile razıyım, ben kişisel olarak soğumam bu saatten sonra, takım nasıldır Allah bilir..

Geri
Üst Alt