Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşırı duygusal milletiz açıkçası. Duygusallıkta her alanda ve yerde yeniliyoruz maalesef gennelikle.Duygusal falan değiliz eskidendi o.
Aşırı duygusal milletiz açıkçası. Duygusallıkta her alanda ve yerde yeniliyoruz maalesef gennelikle.
Çabuk sinirleniyor kolayca insanlar ile iç içe oluyoruz. Kolayca kontrolümüzü kaybede biliyoruz tartışmalarda ki TV medyasına bakmakta bile yeterli.
Bağırmadan çağırmadan tartışma yürütemiyor milletimizin çok büyük kısmı.
Biz böyleyiz ve bu kolay kolayda değişmez bence.
Duygularına yenik düştüğü için bağırıyor insan işte bir tartışmada örnek olarak.Bağırmak çağırmak duygusallık değil ki.
Bizim millet bilgisiz öğrenmeyi hiç sevmez ama her konuda en çok ben bilirim der. Karşı tarafı bastırmak için de bağırır, çağırır öyle yaparak kendini kabul ettirmeye çalışır.
Simdi arsivde yer almasi amaciyla yazmak zorunda hissediyorum ,amacim limonlamak degil ortami
Bugun bu olaya alkis tutanlar "umarim ki" , ornegin 5 hafta sonra bir macta kadro seciminde , umarim 8 ay sonra bir eleme macinda alinan maglubiyet sonrasinda , umarim 2022 de opsiyon kullanilirsa bir kasim aksaminda derbi kaybedilirse elestirmezler
Iste hep kast ettigim buydu , anlasilsin diye yaziyorum tam da bu anda
Ya bir seye destek olacak ve taraf olup , nasil bugun soylediginiz gibi "sonuna kadar" diyeceksiniz , ya da boyle buyuk buyuk konusmayip "bakalim gorecegiz" diye temkinli olacaksiniz
Fb liler alikoc diye neredeyse hatim indirdiler , 4 ayda yarisi satti adami , demek ki 4-5 sene daha sampiyonluk gelmese uyeligini silecekler
Eger basarili olsun olmasin "sonuna kadar terim" sertliginde destekliyorsaniz , kritik maclarin stresli anlarinda da bugun yazdiklarinizi unutmayin , cunku hatirlatip onunuze bu yazdiginiz satirlari getiren biri her an tetikte olacak
Sosyal medyada aşırı kendini beğenmiş tavırda taraftarlarımız mevcut
Ceza gelirse + şampiyon olamazsak istifaya çağırırlarsa şaşırmam
2-3 deplasman mağlubiyetinden sonra zaten ortalığı yıktılar yeterince belli o yüzden
bırakın bu ayakları. hoca gönderildiğinde mancini getirildiğinde sevinç naraları atıyordunuz. iki yüzlüsünüz.
Bizim tek bir hedefimiz kaldı oda ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞUNU. İMPARATOR BUNU BAŞARACAKTIR.
Stadyum Imparator Fatih Terim diye inledi, ben öyle hatirliyorum.bırakın bu ayakları. hoca gönderildiğinde mancini getirildiğinde sevinç naraları atıyordunuz. iki yüzlüsünüz.
Bizim tek bir hedefimiz kaldı oda ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞUNU. İMPARATOR BUNU BAŞARACAKTIR.
Yanlis karar olur, bugunku kur uzerinden verilmemeli. Yeni yasa bosuna cikmadi. 5-5.5 TL uzerinden olmali max. Yani 15-16 milyon TL mantikli.20 milyon TL alacak diye haberler okudum bu arada senelik
3 milyon euro ya geliyor yaklasik
Güçlü yönetim ile Fatih Terim daha da basarili olabilir. Işler kötüye gidince kendi g.tlerini kurtarmak için hocayi taraftarin önüne atan seref yoksunlardan olusan bir yönetim ile basarili olma ihtimali çok yüksek olmaz gerçi.
Yanlis karar olur, bugunku kur uzerinden verilmemeli. Yeni yasa bosuna cikmadi. 5-5.5 TL uzerinden olmali max. Yani 15-16 milyon TL mantikli.