Fatih Terim'in Sözleşmesi Resmen Uzatıldı

0

Duygusal falan değiliz eskidendi o.
Aşırı duygusal milletiz açıkçası. Duygusallıkta her alanda ve yerde yeniliyoruz maalesef gennelikle.

Çabuk sinirleniyor kolayca insanlar ile iç içe oluyoruz. Kolayca kontrolümüzü kaybede biliyoruz tartışmalarda ki TV medyasına bakmakta bile yeterli.

Bağırmadan çağırmadan tartışma yürütemiyor milletimizin çok büyük kısmı.

Biz böyleyiz ve bu kolay kolayda değişmez bence.

Aşırı duygusal milletiz açıkçası. Duygusallıkta her alanda ve yerde yeniliyoruz maalesef gennelikle.

Çabuk sinirleniyor kolayca insanlar ile iç içe oluyoruz. Kolayca kontrolümüzü kaybede biliyoruz tartışmalarda ki TV medyasına bakmakta bile yeterli.

Bağırmadan çağırmadan tartışma yürütemiyor milletimizin çok büyük kısmı.

Biz böyleyiz ve bu kolay kolayda değişmez bence.

Bağırmak çağırmak duygusallık değil ki.

Bizim millet bilgisiz öğrenmeyi hiç sevmez ama her konuda en çok ben bilirim der. Karşı tarafı bastırmak için de bağırır, çağırır öyle yaparak kendini kabul ettirmeye çalışır.

Bağırmak çağırmak duygusallık değil ki.

Bizim millet bilgisiz öğrenmeyi hiç sevmez ama her konuda en çok ben bilirim der. Karşı tarafı bastırmak için de bağırır, çağırır öyle yaparak kendini kabul ettirmeye çalışır.
Duygularına yenik düştüğü için bağırıyor insan işte bir tartışmada örnek olarak.

Duygusallık kelimesini bence bir çok konuda kunlana biliriz. Olumlu yönde veya olumsuz yönde

Şu berbat günlerimde iyi geldi bu haber. Uzun yıllar bizle kal Fatih hoca. Seviyorum seni.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Simdi arsivde yer almasi amaciyla yazmak zorunda hissediyorum ,amacim limonlamak degil ortami

Bugun bu olaya alkis tutanlar "umarim ki" , ornegin 5 hafta sonra bir macta kadro seciminde , umarim 8 ay sonra bir eleme macinda alinan maglubiyet sonrasinda , umarim 2022 de opsiyon kullanilirsa bir kasim aksaminda derbi kaybedilirse elestirmezler

Iste hep kast ettigim buydu , anlasilsin diye yaziyorum tam da bu anda

Ya bir seye destek olacak ve taraf olup , nasil bugun soylediginiz gibi "sonuna kadar" diyeceksiniz , ya da boyle buyuk buyuk konusmayip "bakalim gorecegiz" diye temkinli olacaksiniz

Fb liler alikoc diye neredeyse hatim indirdiler , 4 ayda yarisi satti adami , demek ki 4-5 sene daha sampiyonluk gelmese uyeligini silecekler

Eger basarili olsun olmasin "sonuna kadar terim" sertliginde destekliyorsaniz , kritik maclarin stresli anlarinda da bugun yazdiklarinizi unutmayin , cunku hatirlatip onunuze bu yazdiginiz satirlari getiren biri her an tetikte olacak

Sosyal medyada aşırı kendini beğenmiş tavırda taraftarlarımız mevcut

Ceza gelirse + şampiyon olamazsak istifaya çağırırlarsa şaşırmam

2-3 deplasman mağlubiyetinden sonra zaten ortalığı yıktılar yeterince belli o yüzden

Sosyal medyada aşırı kendini beğenmiş tavırda taraftarlarımız mevcut

Ceza gelirse + şampiyon olamazsak istifaya çağırırlarsa şaşırmam

2-3 deplasman mağlubiyetinden sonra zaten ortalığı yıktılar yeterince belli o yüzden

Malesef abi . Cengiz e yapilanlar da alikoc a yapilanlara benziyor

Su an liseliler problemi , bazi "duayen" uyelerin Gs uzerindeki emelleri olmasa , bu mevcut destek de kalmazdi sanirim

Sebep : transfer

Terim icin de dedigin gibi belki 1 sene kredi taninir , ertesi sene de kotu gitsin , giyotin hazirlanir

Sebep Galatasaray icin önemli olan gelirlerin üc ay vakit olmasina ragmen yapilmayan hamleler yüzünden tehlikeye atilmasi ve taraftar ile dalga gecer gibi yapilan aciklamalar, söylenen yalanlar olmasin?
Üstelik böylesi bir grup kurasi sonrasi tehlikeye giren ekstradan 20 milyon euro söz konusu iken.
Kötülediginiz taraftarin büyük bölümü sizin gibi "transfer" diye bakmiyor olaya, o kadar basit bir yaklasim göstermiyor.
Ayrica merak etmeyin Fatih hocanin kredisi baska, Tudor döneminde oldugu gibi deplasmanlar sorun olmaya devam ettigi halde taraftarin büyük bölümü hocaya destegini aynen devam ettiriyor.
Herhalde gitmesini istiyorsunuz ki devamli alttan alttan hocayi söyle böyle yaparlar diye dile getiriyorsunuz.
Siz merak etmeyin, Fatih Terim basarisiz oldugunu düsünürse gider zaten, daha önce bunu yapti yine yapar.

bırakın bu ayakları. hoca gönderildiğinde mancini getirildiğinde sevinç naraları atıyordunuz. iki yüzlüsünüz.

Bizim tek bir hedefimiz kaldı oda ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞUNU. İMPARATOR BUNU BAŞARACAKTIR.

bırakın bu ayakları. hoca gönderildiğinde mancini getirildiğinde sevinç naraları atıyordunuz. iki yüzlüsünüz.

Bizim tek bir hedefimiz kaldı oda ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞUNU. İMPARATOR BUNU BAŞARACAKTIR.

Katiliyorum , demiroren milli takim doneminde terime hakaret edenler , tudor sonrasi en azili terimciler oldular

Insanlari tamam boyle kutuplastirmayalim eyvallah da , insanlar da ettikleri laflari unutmasinlar

Doneklikle tum takim taraftarlarini suclar dururuz (aziz , aykut , senol vb hakkinda) , bizim terim surecimiz cok mu farkli

Stadyum Imparator Fatih Terim diye inledi, ben öyle hatirliyorum.

20 milyon TL alacak diye haberler okudum bu arada senelik

3 milyon euro ya geliyor yaklasik

Güçlü yönetim ile Fatih Terim daha da basarili olabilir. Işler kötüye gidince kendi g.tlerini kurtarmak için hocayi taraftarin önüne atan seref yoksunlardan olusan bir yönetim ile basarili olma ihtimali çok yüksek olmaz gerçi.

20 milyon TL alacak diye haberler okudum bu arada senelik

3 milyon euro ya geliyor yaklasik
Yanlis karar olur, bugunku kur uzerinden verilmemeli. Yeni yasa bosuna cikmadi. 5-5.5 TL uzerinden olmali max. Yani 15-16 milyon TL mantikli.

Güçlü yönetim ile Fatih Terim daha da basarili olabilir. Işler kötüye gidince kendi g.tlerini kurtarmak için hocayi taraftarin önüne atan seref yoksunlardan olusan bir yönetim ile basarili olma ihtimali çok yüksek olmaz gerçi.

Cok geri gitmeyelim , hadi terim ayri bir durum ama taraftarimiz aynisini tudor a da yapmadi mi

Herkes seferber olup sosyal medya baskisi ile yonetime tudor u getirtti

Kovdurmak icin de elinden geleni yaptiginda daha aradan 1 sene bile gecmemisti

Geri
Üst Alt