Fatih Terim'in Sözleşmesi Resmen Uzatıldı

Yeni cikan TL ile ödeme yasasinda kur sabitlendi.
Bugüne kadar maasini euro olarak alanlar ve yasa kapsamina girenler o sabit kur üzerinden TL olarak alacaklar.
Yani Fatih hoca bugüne kadar 3 milyon euro aliyor ise yeni yasaya göre 20 milyon TL degil, sabitlenen o kur üzerinden hesap edildiginde 15-16 milyon tl almasi gerekiyor.

Yanlis anladin . Senelik zaten 20 milyon alacak , euro olarak alsaydi da 3 milyona tekabul ediyor

Zaten o rakama calismiyor muydu suan ?
Tamam dogru ben de diyorum ki bugunku kur uzerinden hesaplanip yeniden ayni miktara sozlesmeyi yapmamalari gerek. Suanda o parayi aliyor dogru. Yeni duzenlemede 5 nokta bir sey uzerinden sozlesmelerin yapilmasi ongoruluyor. Onu diyorum.

Tamam dogru ben de diyorum ki bugunku kur uzerinden hesaplanip yeniden ayni miktara sozlesmeyi yapmamalari gerek. Suanda o parayi aliyor dogru. Yeni duzenlemede 5 nokta bir sey uzerinden sozlesmelerin yapilmasi ongoruluyor. Onu diyorum.

Sanirim anladim . Yani 3 milyon euro alsin yine ama sabitlenen kurdan 5,x den yapilsin sozlesme diyorsun

Cok geri gitmeyelim , hadi terim ayri bir durum ama taraftarimiz aynisini tudor a da yapmadi mi

Herkes seferber olup sosyal medya baskisi ile yonetime tudor u getirtti

Kovdurmak icin de elinden geleni yaptiginda daha aradan 1 sene bile gecmemisti

Terim ayri bir durum

Hala daha Tudor ile Fatih hocayi kiyaslayanlar var.
Ne Tudormus arkadas, sanirsin bizi CL Finali kapisina getirdi.

Hersey guzel de ferguson gibi gittiginde bosluga dusmeyelim
Artik yetistir birilerini
Altyapiya saglam bir genc getirin 4 sene falan kendine jenerasyon kurup basa gecsin.

Plan proje uretsin(ler)

me gusto vinos, me gusto mujeres

Milli takımın eziyet takım haline döndüğü,

Lucescu'nun ve Demirören'in koltuğunun sallandığı şu sıralar;

Fatih Terim ile sözleşme uzatma kararı baya manidar olmuş. Bu kritik hamle ile,

Tüpçünün Şenol Güneş'ten başka çaresi kalmadı artık.

Muhtemelen ayni macta bir oyuncu hakkinda keskin bir sekilde fikir degistirenler Fatih hocayi bir iki kötü sonuc sonrasi istifaya davet edeceklerdir.

Tabi ama onu da alasagi eder bizimkiler dedigin gibi biraz kotu gidelim

Basari aliskanligi boyle bir sey . Aslinda elbette guzel ama biraz da yarismanin sporun dogasina aykiri tabi

Taraftarin isler kötüye gidince kaypak/reaktif/kisa vade kafali olduklarini katiliyorum.

Ama Terim gibi birisini bu mantalite yüzünden harcayacaklarini sanmiyorum, daha dogrusu düsünmek bile istemiyorum

Taraftarin isler kötüye gidince kaypak/reaktif/kisa vade kafali olduklarini katiliyorum.

Ama Terim gibi birisini bu mantalite yüzünden harcayacaklarini sanmiyorum, daha dogrusu düsünmek bile istemiyorum

Insallah . Ama trabzon ve akhisar mac basliklarinda biraz o his vardi

Lider takim icin bunlar deniyorken hasbel kader iceride bir fb yenilgisi , veya CL grubunda sonunculuk durumunda ben hic sasirmam acikcasi

Yahu su taraftara laf atanlar kendileri cok farkliymis gibi caka satmiyorlar mi.
Oysa gercekten cok geriye gitmeye gerek yok, Tudor icin ölüp bitenler, isler sarpa sarmaya baslayinca elestirmeye baslayanlar da, Fatih hoca icin anket ve benzeri aksiyonlar baslatanlar, katilanlar da ayni bu kisiler.
Üstelik ayni kisiler Tudor ile takim iyi gitmiyor diye elestirenlere, olacaklari önceen görenlere bir sürü laf söyleyenler.

Katiliyorum , demiroren milli takim doneminde terime hakaret edenler , tudor sonrasi en azili terimciler oldular

Insanlari tamam boyle kutuplastirmayalim eyvallah da , insanlar da ettikleri laflari unutmasinlar

Doneklikle tum takim taraftarlarini suclar dururuz (aziz , aykut , senol vb hakkinda) , bizim terim surecimiz cok mu farkli

ben onları da olanları da unutmadım.

ben onları da olanları da unutmadım.

Terim en dokumuza uygun ve basariya yakin oldugumuz teknik adam

Ama yine de 5 sene uzun bir sure , eger tahammul olmazsa bu opsiyonu da heba ederiz

Her zaman 5 sene filan ust uste basari olamaz sporda , bu garantiyi kimse veremez

Eger uzun vade basari planliyorsak yönetim ve baskan o kafayla göre hareket etmeli. Bazi kurallar ile çalisilmali, bütçenin belirli bir kismi altyapiya falan harcanmali. Scout sistemi degismeli, transfer konusunda tecrübeli ve hocayla sürekli diyaloga giren, futboldan az çok anlayabilen insanlar olmali. Eger kulüp böyle bir kulüp olabilirse Fatih hoca bu planlamada çok önemli rol oynayabilir aksi takdirde bunun gerçeklesmesi zor olur. Gerçi Ozan Kabak ve Yunus Akgün gibilere forma sansi vererek altyapiya deger verdigi, kulübün gelecegini önemsedigini göstermis oldu Fatih hoca. Ama her seyi o yapamaz.

Ömür boyu yapın ömür boyu.​
:cimbom:​

Eger uzun vade basari planliyorsak yönetim ve baskan o kafayla göre hareket etmeli. Bazi kurallar ile çalisilmali, bütçenin belirli bir kismi altyapiya falan harcanmali. Scout sistemi degismeli, transfer konusunda tecrübeli ve hocayla sürekli diyaloga giren, futboldan az çok anlayabilen insanlar olmali. Eger kulüp böyle bir kulüp olabilirse Fatih hoca bu planlamada çok önemli rol oynayabilir aksi takdirde bunun gerçeklesmesi zor olur. Gerçi Ozan Kabak ve Yunus Akgün gibilere forma sansi vererek altyapiya deger verdigi, kulübün gelecegini önemsedigini göstermis oldu Fatih hoca. Ama her seyi o yapamaz.

Acikcasi kulubun durumu gayet iyi . Bir cok (ada , uyelik , tesis) muglak sorun olsa da. , hala kulup uzerinde liseli ve tuzuk baskisi olsa da

Ve bunca borca ragmen ...

Su an huzur ve futbol basari olasiligi acisindan cok iyi durumdayiz , buna tek serh dustugum konu borcumuz ama beraber yaristigimiz rakiplerin de durumu ayni oldugu icin buyuk problem yok, lokal lig icin konusuyorum tabi

Basimizdaki en ciddi ve buyuk sorun avrupa surecindeki cikacak kararlardir . Eger bu atlatilirsa (ki ben atlatilacagini ilk gunden beri dusunmedim biliyorsunuz) , onumuz acik

Terim en dokumuza uygun ve basariya yakin oldugumuz teknik adam

Ama yine de 5 sene uzun bir sure , eger tahammul olmazsa bu opsiyonu da heba ederiz

Her zaman 5 sene filan ust uste basari olamaz sporda , bu garantiyi kimse veremez

5 seneyi bırakalım 5 maç üst üste kötü sonuçlar alırsak terim konusunda kim söylediklerinin arkasında durur? ben duracağım. ama burada sahte sevinç çığlıkları atan bazı kimseler arkasında durmayacak. peki bu durumda yine ne olacak? bunun sonu nedir? onur ve sadakat bu işin neresindedir?

Galatasaraylılık öncü olmaksa artık bu konuda da öncü olmamız gerekmez midir?

5 seneyi bırakalım 5 maç üst üste kötü sonuçlar alırsak terim konusunda kim söylediklerinin arkasında durur? ben duracağım. ama burada sahte sevinç çığlıkları atan bazı kimseler arkasında durmayacak. peki bu durumda yine ne olacak? bunun sonu nedir? onur ve sadakat bu işin neresindedir?

Galatasaraylılık öncü olmaksa artık bu konuda da öncü olmamız gerekmez midir?

Ben elestirene , istemeyene hatta terim defolsun diyene de fikirdir diyip saygi duyarim

Ama bir oyle bir boyle olanlar ..

Major seylerde degisik fikirler tureyebilir zihinlerde . Ama sadece sportif veya taktiksel sebeplerden her dk 180 derece doneceksen , en basta da boyle iddiali konusmamalisin

Demek istedigin bu di mi

Acikcasi kulubun durumu gayet iyi . Bir cok (ada , uyelik , tesis) muglak sorun olsa da. , hala kulup uzerinde liseli ve tuzuk baskisi olsa da

Ve bunca borca ragmen ...

Su an huzur ve futbol basari olasiligi acisindan cok iyi durumdayiz , buna tek serh dustugum konu borcumuz ama beraber yaristigimiz rakiplerin de durumu ayni oldugu icin buyuk problem yok, lokal lig icin konusuyorum tabi

Basimizdaki en ciddi ve buyuk sorun avrupa surecindeki cikacak kararlardir . Eger bu atlatilirsa (ki ben atlatilacagini ilk gunden beri dusunmedim biliyorsunuz) , onumuz acik

Kast ettigim sey transferler için ödenen paralar ve kurulan kadrolar.

Harcanan parayi dogru yere harcamak lazim. 2013/14 devre arasi harcanan paranin büyük bölümü bosa harcanmisti mesela. Ondan sonra Tarik Çamdal gibilere milyonlarca avro harcadik. Sonra Younes Belhanda gibi f/p açidan iyi olmayan transferler yapildi, yüksek maas hak etmeyen bazi oyunculara yüksek maas ödendi (Selçuk, Burak, Wesley Sneijderin son 2 sezonu).

Geri
Üst Alt