Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Aslinda bakarsan verdigim cevap direk Terim ile ilgili degildi, genel olarak yönetim ile ilgiliydi cünkü ben yönetime tepkiliyim.
Yapilmayan transferler yüzünden de degil sadece, bana göre yalan konustuklari icin ve kazanilan ile kaybedilen maclar sonrasi takindiklari tavir yüzünden.
Kendimi o kesimin icinde görmüyorum, onu gecelim de, asil senin neden öyle yazdigini anlamis degilim.
Cünkü alinti yaptigin mesaj Fatih hoca ile ilgili tek satir kötü söz icermiyor, aksine söyle bir cümle var.
Ayrica merak etmeyin Fatih hocanin kredisi baska, Tudor döneminde oldugu gibi deplasmanlar sorun olmaya devam ettigi halde taraftarin büyük bölümü hocaya destegini aynen devam ettiriyor.
Fatih hoca ile ilgili bu ve buna benzer bir sürü mesajim olmasina ragmen, bu konuda bile bunu bir kac kez dile getirmis olmama ragmen böyle bir sey söylemis olman ilginc dogrusu, ki dedigim gibi mesajin ana fikri bile hoca ile ilgili degil yönetim ile ilgiliydi.
Ben taraftarin büyük bölümünün Fatih hoca özelinde cok daha sabirli oldugunu düsünüyorum ve tekrar ediyorum, hayatta hic bir konuda yüzde yüz memnuniyet yoktur. Illaki Fatih hocayi da sevmeyenler, alinan bir iki kötü sonuc sonrasi bunu ziyadesi ile dile getirenler de olacak ama benim icin önemli olan taraftarin büyük kisminin ne düsündügü. Bunu bu forumda da görüyoruz, atiyorum Fatih hocaya iki kisi salliyor ise on kisi misli ile bu iki kisiye cevap veriyor.
Ben Fatih hoca hakkinda hic kötü konusmadim mi, konustum hic öyle kivirip bunu inkar edemem.
Ne zaman mi konustum, Demirören ile ilgili olan konular hususunda.
Ancak, hic bir zaman hakaret etmedim, bundan sonra ister bizi ikinci lige düsürsün etmem de.
Cünkü ben olaylari ayirabildigimi düsünüyorum, Fatih hocanin bize yasattiklari, bizim icin en dogru secim oldugunu, gecen sezon özelinde konusursak bizi yaparsa bir tek Fatih Terimin sampiyon yapacagi düsüncem baska bir mevzu, Demirören ile ilgili olan konulardan rahatsiz olmus olmam ayri bir mevzu.
Bizim taraftarin her sene sampiyon olmamizi istemesi dogal, taraftar takiminin basarisini ister bu da nedir sampiyon olmak, sampiyonlar ligine katilmak. Ancak artik bu durum taraftarin istegini de gecti, Türkiye´de hangi takim olursa olsun olmak zorunda cünkü ikinci olup sampiyonlar ligine elemeler üzerinden gidebilecek bir takim göremiyorum ben.
Taraftara ben de laf ettim o yüzden
Stad içerisinde ki taraftar iyi de dışındaki taraftarımızı beğenmiyorum.Bunu söylerken de kendimi diğerlerinden ayırt etmiyorum yanlış anlama
Sistem kurulmalı vs deniyor ya işte tam da bu yüzden kurulamıyor
Çünkü Türkiye'de her şey sportif başarıya bağlı başarı yoksa direk kovulsun vs deniyor
Sabır = 0 kendimizi kandırmayalım ilk kötü anda Terimi kovalım denecek