Fatih Terim'in Sözleşmesi Resmen Uzatıldı

Aslinda bakarsan verdigim cevap direk Terim ile ilgili degildi, genel olarak yönetim ile ilgiliydi cünkü ben yönetime tepkiliyim.
Yapilmayan transferler yüzünden de degil sadece, bana göre yalan konustuklari icin ve kazanilan ile kaybedilen maclar sonrasi takindiklari tavir yüzünden.

Kendimi o kesimin icinde görmüyorum, onu gecelim de, asil senin neden öyle yazdigini anlamis degilim.
Cünkü alinti yaptigin mesaj Fatih hoca ile ilgili tek satir kötü söz icermiyor, aksine söyle bir cümle var.
Ayrica merak etmeyin Fatih hocanin kredisi baska, Tudor döneminde oldugu gibi deplasmanlar sorun olmaya devam ettigi halde taraftarin büyük bölümü hocaya destegini aynen devam ettiriyor.
Fatih hoca ile ilgili bu ve buna benzer bir sürü mesajim olmasina ragmen, bu konuda bile bunu bir kac kez dile getirmis olmama ragmen böyle bir sey söylemis olman ilginc dogrusu, ki dedigim gibi mesajin ana fikri bile hoca ile ilgili degil yönetim ile ilgiliydi.

Ben taraftarin büyük bölümünün Fatih hoca özelinde cok daha sabirli oldugunu düsünüyorum ve tekrar ediyorum, hayatta hic bir konuda yüzde yüz memnuniyet yoktur. Illaki Fatih hocayi da sevmeyenler, alinan bir iki kötü sonuc sonrasi bunu ziyadesi ile dile getirenler de olacak ama benim icin önemli olan taraftarin büyük kisminin ne düsündügü. Bunu bu forumda da görüyoruz, atiyorum Fatih hocaya iki kisi salliyor ise on kisi misli ile bu iki kisiye cevap veriyor.

Ben Fatih hoca hakkinda hic kötü konusmadim mi, konustum hic öyle kivirip bunu inkar edemem.
Ne zaman mi konustum, Demirören ile ilgili olan konular hususunda.
Ancak, hic bir zaman hakaret etmedim, bundan sonra ister bizi ikinci lige düsürsün etmem de.
Cünkü ben olaylari ayirabildigimi düsünüyorum, Fatih hocanin bize yasattiklari, bizim icin en dogru secim oldugunu, gecen sezon özelinde konusursak bizi yaparsa bir tek Fatih Terimin sampiyon yapacagi düsüncem baska bir mevzu, Demirören ile ilgili olan konulardan rahatsiz olmus olmam ayri bir mevzu.

Bizim taraftarin her sene sampiyon olmamizi istemesi dogal, taraftar takiminin basarisini ister bu da nedir sampiyon olmak, sampiyonlar ligine katilmak. Ancak artik bu durum taraftarin istegini de gecti, Türkiye´de hangi takim olursa olsun olmak zorunda cünkü ikinci olup sampiyonlar ligine elemeler üzerinden gidebilecek bir takim göremiyorum ben.

Taraftara ben de laf ettim o yüzden

Stad içerisinde ki taraftar iyi de dışındaki taraftarımızı beğenmiyorum.Bunu söylerken de kendimi diğerlerinden ayırt etmiyorum yanlış anlama

Sistem kurulmalı vs deniyor ya işte tam da bu yüzden kurulamıyor

Çünkü Türkiye'de her şey sportif başarıya bağlı başarı yoksa direk kovulsun vs deniyor

Sabır = 0 kendimizi kandırmayalım ilk kötü anda Terimi kovalım denecek

Bir fark var, Tudora kurulan kadro ile Cocu icin kurulan kadronun arasinda fark var ve Tudora kurulan kadro bile eger Fatih Terim hamlesi gelmese idi tepetaklak olmak üzereydi. Cocu isin basinda batirdi, Tudor isin ortasinda batirmak üzereydi.

Ama benim bu alintiladigin mesaj ile anlatmak istedigim yine farkli bir sey.
Fatih Terim´in ismi öne atildiginda Tudor´dan üstün görmek kadar dogal bir durum yok, buna hic bir sekilde itiraz etmem.
Benim orada degindigim burada taraftara laf ediliyor ama ayni kisiler de laf ettikleri kesim gibi davranislar gösteriyor.
Misal en güncel örnek dünden beri burada türlü türlü laflar eden Sinan.
Milli takimin son macinda, Zeki icin oynayan bir kac oyuncu yazdiktan 15-20 dakika sonra 90 dakikanin en kötü oyuncusu yazmasi.
Eger Tudor bir kac hafta daha kalip tepetaklak olsaydik, ortaya Fatih Terim ismi atilmasa bile sen Tudor devam etmeli diyecek miydin?

Beden hocası hariç genelde hocalara destek çıkmışımdır

Dediğin gibi tepe taklak olsaydık yine sezon sonuna kadar kalmalı derdim.Devre arası yeni hoca getirmenin yarar getirdiğini pek görmedim

Burada yapılan hata şu sen kadroyu revizyon edeceğim diyorsun,ediyorsun da bu kadar köklü bir değişim yapacaksan hocaya güvenmen lazım.İlk hatasında kovacaksan o yaptığın revizyon değil plansızlıktır

Burada işte yine Dursun denen zat batırdı her şeyi

Taraftara ben de laf ettim o yüzden

Stad içerisinde ki taraftar iyi de dışındaki taraftarımızı beğenmiyorum.Bunu söylerken de kendimi diğerlerinden ayırt etmiyorum yanlış anlama

Sistem kurulmalı vs deniyor ya işte tam da bu yüzden kurulamıyor

Çünkü Türkiye'de her şey sportif başarıya bağlı başarı yoksa direk kovulsun vs deniyor

Sabır = 0 kendimizi kandırmayalım ilk kötü anda Terimi kovalım denecek
Diyenler olacak, bak bu kesinlikle olmayacak demiyorum cünkü diyorum ya, bu hayatin her alaninda böyle.
Hic kimseyi yüzde yüz memnun edemezsin ve bu sadece bizde böyle degil.

Örnekleri verdim, Joachim Löw, adam Almanlari dünya sampiyonu yapti ve bu adam göreve geldiginden beri elestiriliyor, dünya sampiyonu yaparken de elestirildi, yaptiktan sonra da elestirildi ve simdi kellesi isteniyor cünkü tikandi artik bazi seyler.

Benim icin önemli olan cogunlugun ne dedigidir ve bu konuda Fatih hoca özelinde fazla endiseli degilim, en azindan tahmin edildigi gibi cabuk olmayacagini düsünüyorum. Bu istifa edip gittigi Canaydin döneminde de öyleydi, ikinci olduk ama hoca devam etti ama bir sonraki sezon isler cidden cok kötü bir hal alinca birakti cünkü artik baska da bir care kalmamisti o saatten sonra bir sey degismezdi. Bazen gerekiyor böyle ayriliklar, nasil bilgisayar sorun yapinca reset atarsin onun gibi.

Peki sistem konusunda ben de sana bir soru sormak istiyorum.
Bugüne kadar samimi bir sekilde sistem kurmak isteyen bir yönetim geldi mi bu kulübüb basina?
Hatta isini daha da kolaylastirayim üst yapisi, a takimi bir kenara birakalim sadece alt yapiya bakalim.

Son düzenleme:
Evet bizim için tek hoca ama,o yılı göremez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beden hocası hariç genelde hocalara destek çıkmışımdır

Dediğin gibi tepe taklak olsaydık yine sezon sonuna kadar kalmalı derdim.Devre arası yeni hoca getirmenin yarar getirdiğini pek görmedim

Burada yapılan hata şu sen kadroyu revizyon edeceğim diyorsun,ediyorsun da bu kadar köklü bir değişim yapacaksan hocaya güvenmen lazım.İlk hatasında kovacaksan o yaptığın revizyon değil plansızlıktır

Burada işte yine Dursun denen zat batırdı her şeyi
Katiliyorum, o revizyonu Tudor ile yapmamak gerekiyordu zaten.
Cünkü adam geldi, yarim sezon pek bir sey yapamadi, tamam haksizlik etmeyelim ortada takim adina bir sey kalmamisti zaten ama adam karakter olarak da bir takim defolari oldugunu gösterdi.

Ben bu yönetime bile güvenmiyorum, öyle ufaktan ufaktan zora girince satabilirler bana öyle izlenimler veriyorlar cünkü kazanilan maclar sonrasi bülbül gibi olan adamlar kaybedilen maclar sonrasi Fatih hocayi tek basina birakiyorlar ve ortadan kayboluyorlar.

Sen mesela öyle düsünüyorsun ama kötü giderken taze bir kan, yeni bir bakis acisi gerekli diye düsünen de var, her ne kadar senin düsüncenin de hakli yanlari var ise, senden farkli düsünenlerin de hakli yanlari var.

Diyenler olacak, bak bu kesinlikle olmayacak demiyorum cünkü diyorum ya, bu hayatin her alaninda böyle.
Hic kimseyi yüzde yüz memnun edemezsin ve bu sadece bizde böyle degil.

Örnekleri verdim, Joachim Löw, adam Almanlari dünya sampiyonu yapti ve bu adam göreve geldiginden beri elestiriliyor, dünya sampiyonu yaparken de elestirildi, yaptiktan sonra da elestirildi ve simdi kellesi isteniyor cünkü tikandi artik bazi seyler.

Peki sistem konusunda ben de sana bir soru sormak istiyorum.
Bugüne kadar samimi bir sekilde sistem kurmak isteyen bir yönetim geldi mi bu kulübüb basina?
Hatta isini daha da kolaylastirayim üst yapisi, a takimi bir kenara birakalim sadece alt yapiya bakalim.

Eleştirilsin ona bir şey demiyorum ki

Sanırım Adnan Polat-Rijkaard buna örnek olabilir.İlk geldiğinde forumun halini hatırlıyorum.Barcelona modeli kuracağız,herkes sabır edecek vs deniyordu o sabır max 1 sene sürdü :ROFLMAO:

Neyse tek diyebileceğim Terim yine umarım başarılı olmaya devam eder de gelecekte bunları konuşma gereği bile duymayız

Madem taraftar ve sosyal medya bu kadar etkili bana şunların cevabını verin;
Gelen yüzbinlerce tepkiye rağmen hatta taraftarların point oteli arayıp dursun istifa demelerine rağmen taraftarın dursuna bir yaptırımı oldu mu?

Taraftarın çoğu sneijder gitmesin bu şekil gönderilmesin derken etki edebildi mi ?

Ya da ibra yı istedi milyonlarca taraftar getirebildi mi ?

Ya da Delaney ve Dembeleyi taraftar mı istemedi?

Ya da Kalinic ve Kono yu?

Sadece Tudor ve Niasse örnekleri var onlarda yönetimin fikirleriyle örtüştüğü için denk geldi öyle 1 algı oluştu.

Yanlis anladin . Senelik zaten 20 milyon alacak , euro olarak alsaydi da 3 milyona tekabul ediyor

Zaten o rakama calismiyor muydu suan ?

Boş Mukaveleye İmza Atan Fatih Terim, Senelik 20 Milyon TL Kazanacak

Öğrenildi, edildi, duyuldu, söylendi gibi şeylerle değerlendirme yapmak ne kadar sağlıklı ha 20 alır almaz o önemli değil ama sakız olmasın diye adamlar maaşı söylemedi gazeteler ona rağmen uydurdu bir şey sen de hemen taşıyıp değerlendirme yapıyorsun.

Eleştirilsin ona bir şey demiyorum ki

Sanırım Adnan Polat-Rijkaard buna örnek olabilir.İlk geldiğinde forumun halini hatırlıyorum.Barcelona modeli kuracağız,herkes sabır edecek vs deniyordu o sabır max 1 sene sürdü :ROFLMAO:

Neyse tek diyebileceğim Terim yine umarım başarılı olmaya devam eder de gelecekte bunları konuşma gereği bile duymayız
Kuracagiz dediler ama yine samimi olmadigini gördük, alinan oyunculari hepimiz biliyoruz yine ayni hamam ayni tas ilerlediler.
Eger gelen herhangi bir yönetim samimi olsa biz her sezon alt yapidan oyuncu cikaririz.
Üstelik bunu üst yapidan bagimsiz yapabilirsin, sen A takima transfer yap ama alt yapiya da yatirim yap, taraftar sana yapma diyecek degil ya.
Ama ne oluyor, alt yapiyi bile Fatih hoca düzene sokmak zorunda kaliyor cünkü gelen yönetimlerin sistem kurma amaclari falan yok.
Parasiz falan yapiyorlar diyorlar ya, evet dogru ama Galatasaray baskani ve yöneticisi olmanin ne gibi avantajlari oldugunu da anlatmaya gerek yok sanirim. Sen bir sene öncesine kadar Mustafa Cengiz diye birini taniyor muydun?

Umuyorum ve fikrim bu konuda net, su an olan zorluklar ile bizi tasiyabilecek tek kisi Fatih hocadir.
Benim de tek güvencem Fatih hoca, yönetime güvenim kalmadi.

Gelen yüzbinlerce tepkiye rağmen hatta taraftarların point oteli arayıp dursun istifa demelerine rağmen taraftarın dursuna bir yaptırımı oldu mu?

Taraftarın çoğu sneijder gitmesin bu şekil gönderilmesin derken etki edebildi mi ?

Sadece Tudor ve Niasse örnekleri var onlarda yönetimin fikirleriyle örtüştüğü için denk geldi öyle 1 algı oluştu.
@Sinan Bilgin burada taraftari en cok ve kati suclayan olarak senin cevap vermen güzel olur.

Milli takımın eziyet takım haline döndüğü,

Lucescu'nun ve Demirören'in koltuğunun sallandığı şu sıralar;

Fatih Terim ile sözleşme uzatma kararı baya manidar olmuş. Bu kritik hamle ile,

Tüpçünün Şenol Güneş'ten başka çaresi kalmadı artık.
Esofman?

Mantıklı sorular gelince söyleyen tayfa

images

İmparator ile 5. yıldızı da takacağız anlaşılan.
Kuşlara ve hamsilere sabır diliyorum kuş olsam kudururdum herhalde:ROFLMAO:

Mantıklı sorular gelince söyleyen tayfa

images
Aslında ana tezi taraftarın yönetimi baskı altına alarak hata yaptırması olan üyenin cevap vermesi gerekir ama işte esas amaçın ne olduğu belli.

Bu isimlerden bir iki tanesi ne kadar da doğru hamleler olurdu ama demek yönetim öyle bir baskı altında kalmış ki gidip JPK, Tolga gibi oyuncuları aldılar.

Niasse olayı da tam bir desteksiz sallama. Taraftarı başka isimler ile oyalayıp Niasse taraftar yüzünden alınmadı yalanına inananların olmasına şaşırmak gerek esasen.

Keza Tudor da öyle, adam Karabük takımında iyi işler yaptı ve o zaman teknik olarak teknik direktörü olmayan takımın taraftarı yeni bir umut olarak istedi. Olmayınca da yollar ayrıldı. Kendi teknik direktörün başarısız iken başka takımda başarılı olan bir teknik direktörün istemesini argüman olarak kullanmak bile ne amaç ile hareket edildiğini gösteriyor.

Buna benzer birşeyi ben de Niasse konusunda da yazmıştım geçen. Kopyalayayım buraya.

"Hep aynı laflar.

Yönetimlerin beceriksizliğini taraftara yıkın. Yönetim o zamanlar Niasse yi almayı becerseydi alırdı zaten taraftarı falan da dinlemezdi.

Taraftarın tepkisinden korkan adam son gün Melo yu satmaz veya o kadar tepkilere rağmen Sabri ile sözleşme falan yenilemez veya Jem'i almaz geçin bu işleri. Kendi kendinize birşeyler uyduruyorsunuz sonra da buna inanıp kendinizi kaptırıyorsunuz."

sent via GSC

Önümüzde 4 sene kol gibi ffp anlaşması var.

Takıma forvet bile alamıyoruz.

Bu koşullar altında elimizden gelen tek şey iç sahada stadımızı doldurmak ve Fatih Hocamıza sahip çıkmak.

Türkiye ligindeki 18 takımın teknik direktörleri:

Fatih Terim
Abdullah Avcı
Şenol Güneş
Bülent Korkmaz
Mesut Bakkal
Mustafa Denizli
Bayram Bektaş
Rıza Çalımbay
Erol Bulut
Ünal Karaman
İsmail Kartal
Tamer Tuna
Samet Aybaba
Ertuğrul Sağlam
Cocu
Okan Buruk
Cihat Arslan
Mehmet Özdilek

Bunlardan koyu Beşiktaşlı olarak bilinenler: Şenol Güneş, Bayram Bektaş, Rıza Çalımbay, Tamer Tuna, Samet Aybaba, Ertuğrul Sağlam, Mehmet Özdilek

Koyu Fenerbahçeli olarak bilinenler: Erol Bulut ve İsmail Kartal.

Koyu Galatasaraylı olarak bilinenler: Fatih Terim, Bülent Korkmaz ve Cihat Arslan.

Bir de ne olduğu belli olmayanlar tipler var: Mustafa Denizli, Abdullah Avcı, Okan Buruk gibi… Galatasaraylı mı, Fenerli mi Beşiktaşlı mı tam bilmiyorum çünkü para nerde bunlar orda öyle tipler yani..

Sonuçta ligdeki 18 takımın 7’sinin hocası Beşiktaşlı. Tinerciler lige iyice ambargo koydu.

Türkiye ligindeki 18 takımın teknik direktörleri:

Fatih Terim
Abdullah Avcı
Şenol Güneş
Bülent Korkmaz
Mesut Bakkal
Mustafa Denizli
Bayram Bektaş
Rıza Çalımbay
Erol Bulut
Ünal Karaman
İsmail Kartal
Tamer Tuna
Samet Aybaba
Ertuğrul Sağlam
Cocu
Okan Buruk
Cihat Arslan
Mehmet Özdilek

Bunlardan koyu Beşiktaşlı olarak bilinenler: Şenol Güneş, Bayram Bektaş, Rıza Çalımbay, Tamer Tuna, Samet Aybaba, Ertuğrul Sağlam, Mehmet Özdilek

Koyu Fenerbahçeli olarak bilinenler: Erol Bulut ve İsmail Kartal.

Koyu Galatasaraylı olarak bilinenler: Fatih Terim, Bülent Korkmaz ve Cihat Arslan.

Bir de ne olduğu belli olmayanlar tipler var: Mustafa Denizli, Abdullah Avcı, Okan Buruk gibi… Galatasaraylı mı, Fenerli mi Beşiktaşlı mı tam bilmiyorum çünkü para nerde bunlar orda öyle tipler yani..

Sonuçta ligdeki 18 takımın 7’sinin hocası Beşiktaşlı. Tinerciler lige iyice ambargo koydu.

Takım kötü olduktan sonra hakemler de , hocalar da 1 takımı kurtaramaz ama katkıları olur olmaz değil ama 5 6 puan anca mesela geçen yıl Tamer Tuna + Demba Ba aleni sattı maçları ama onun dışında ahım şahım gözüme çarpmadı.

Bu sezon Rıza ve Samet , Bjk'den puan aldı.

Bjk'li mi tamam o zaman maç satar yaklaşımı doğru değil bizim hocalar içinde geçerli , Donk golü atmazsa Antalya kendi kalesine atacak değildi ya berabere bitecekti bariz şekilde.

Geri
Üst Alt