Fatih Terim'in Transfer Konusunda Başarısız Olduğu Söylemi

Ne münasebet.

Uydurma böyle seyler, icten ice birsey dedigim yok. Hele hele Tudor ile ilgili hic bir sekilde pozitif bir düsüncem yok ve olmadi da.

Favre ne alaka yahu saclama lütfen Ömer. Ben gittigine cok üzüldüm ve gitmese takimi tekrardan zirveye tasirdi diye savundum her zaman.
sne.jpg

Tudor hep kalbımızde can

AH Be gideyimde tudorun oynattıgı muazzam futbolu izleyeyım gecmisten.
Fener maçından itibaren izle ama. Çünkü o maç ile birlikte hem malum yerinde şişirip ortaya sıçtığı taktik dehasını, hem de sezonu erken açtığımız için oluşan fizik avantajının kaybolması ile birlikte rakiplerin bizi ne güzel, bol bol zevk alarak sevdiğini de izlemiş olursun. Malum, takımın fiziği o zaman iyi olmasına rağmen rakipler arayı kapattığı için bir halt yapamıyor, rakiplere güzel güzel veriyorduk.

Fener maçından itibaren izle ama. Çünkü o maç ile birlikte hem neresinde şişirdiğini hala çözemediğim taktik dehasını, hem de sezonu erken açtığımız için oluşan fizik avantajının kaybolması ile birlikte rakiplerin bizi ne güzel, bol bol zevk alarak sevdiğini de izlemiş olursun.
Bence adama derbi konusunda haksızlık yapılıyor icerdeki derbilerde takımın başında olsa alırdı terimde içerde alıyor

Beyler konu Aysal değil.

Ha o devre arası 40 m euro falan da harcamadık.

Ontivero, Hayrovic, Salih gibi adamlar için boşa giden 9 m euro var. 2-3 daha gitmiştir çöplere. Telles'i zaten karla sattık.

Ayrıca Aysal'ı yericem diye Dursun'u övmeyin adam Aysal döneminden 40 m euroluk satış yaptı üstüne 150 m euro da eksi yazdırdı.

Elde edilen başarı da koca bir sıfır.
Hocam yapma bunları bak tartışma çıkmasın diye yazmıyorum

ENDOĞAN ADİLİLER GORAN PANDEVLERTARIK ÇAMDALLAR UMUT GÜNDOĞANLAR HAJROVİÇ LER SALİH DURSUNLAR DZEMAİLİLER BURDİSSOLAR VEYSEL SARILAR KORAY GÜNTERLER LUCAS ONTİVEROLAR KİM ALDI BUNLARI.BUNLARIN MAAŞLARI İLE BERABER MALİYETLERİ NEDİR? MENAJERLERE VERİLEN KOMİSYONLAR NEDİR?
BU OYUNCULAR ŞİMDİ NEREDE NE YAPIYOR KULÜBE NE GİBİ KATKI VERDİLER?

gun gelecek tudor juventusun basında sampiyonlar ligi kupasını sallarken gözyaslarınızı silip bu adam eskıden bizi calıstırdı ne büyük hocaymıs bilemedık dıyeceksınız EYY CANN!!

Bence adama derbi konusunda haksızlık yapılıyor icerdeki derbilerde takımın başında olsa alırdı terimde içerde alıyor
Ne derbisi yahu, 5-1 biten Gençlerbirliği maçında bile iyi oynamadık ve derbiler dışında da maç kaybettik. İçerideki bir derbi maçında takımın başında idi, üstelik takımın hava ve moral olarak en üst seviyeye çıktığı bir zaman idi. Doğru düzgün pozisyona dahi girememiştik.

Ne derbisi yahu, 5-1 biten Gençlerbirliği maçında bile iyi oynamadık ve derbiler dışında da maç kaybettik. İçerideki bir derbi maçında takımın başında idi, üstelik takımın çok iyi bir havası var iken. Doğru düzgün pozisyona dahi girememiştik.
Her mac durduk yere gol yiyen muslera dahil mı bu ıstatıstıklere

Sneijder'i karıştırıp benim de yaramı deşme Recep. Belhanda yerine Sneijder olsaydı Tudor şu an hala Galatasarayımızın başında idi.

Hocam yapma bunları bak tartışma çıkmasın diye yazmıyorum

ENDOĞAN ADİLİLER GORAN PANDEVLERTARIK ÇAMDALLAR UMUT GÜNDOĞANLAR HAJROVİÇ LER SALİH DURSUNLAR DZEMAİLİLER BURDİSSOLAR VEYSEL SARILAR KORAY GÜNTERLER LUCAS ONTİVEROLAR KİM ALDI BUNLARI.BUNLARIN MAAŞLARI İLE BERABER MALİYETLERİ NEDİR? MENAJERLERE VERİLEN KOMİSYONLAR NEDİR?
BU OYUNCULAR ŞİMDİ NEREDE NE YAPIYOR KULÜBE NE GİBİ KATKI VERDİLER?
Sana tek bir sorum var ama samimi cevap vereceksin.

Terim başta olsa o yabancı sınırında Tarık Çamdal'ı aldırmaz mıydı, eğer aldırmaz diyorsan daha fazla tartışmaya gerek yok eğer aldırırdı diyorsan da sana bir maliyet analizi çıkaracağım.

kayseri maciydi dimi sahada 3 tane bebe varken oynadigimiz bir 5 dakikalik futbol var şu an oturup aglayasım var inanın. 18 yasinda diye hor gorulen sinan abisininin selcuk abisinin rizkini yemesin diye oyuna koyulmayan o cocuklar o skora ragmen bok gibi olan oyunda sahaya cıktıklarında oynadıkları oyun varya ıste o 5 dakika bu sene oynadığımız porto maçından sonraki en iyi futbolumuzdu. Skor ne olursa olsun çocukların oyunun kanadini degistirisi orta sahadaki topu gelip alma istekleri, o oyun görüşleri beni bu takımın maçlarını izlemem için tek sebep koymuşum yıldızınada şampiyonluğunada.
Eziyet çeke çeke lig ve s.ligi dışında kalacagina son dakikaya kadar savaşıp tecrübesiz çocuklarla yapılanmya gitmeyo tercih ederim.
Gerçi şu anki duruma ben şaşırmıyorum milli takımda her turnuva öncesi yapılanmaya gidip 3. maçta bir bok olmayınca götü ağarmışları yine geri alan bu hoca başkası değil. Ama takimda forvet yok birde herkes sakat doğru. Hele hele gençleri oyuna sokup maçları mı kaybedelim sonucta bunca eksiğe rağmen ligde arayi açıp s.liginde üst turdayız

Sana tek bir sorum var ama samimi cevap vereceksin.

Terim başta olsa o yabancı sınırında Tarık Çamdal'ı aldırmaz mıydı, eğer aldırmaz diyorsan daha fazla tartışmaya gerek yok eğer aldırırdı diyorsan da sana bir maliyet analizi çıkaracağım.
Tarık Çamdal'ı almaya alırdı.Çünkü geldiği sezon eskişehirde iyi oynuyordu.Ancak o 4.5 milyon Eurolara aldırmazdı ondan eminim.Heleki elinde sabri varken.

Geri
Üst Alt