Fatih Terim'in Transfer Konusunda Başarısız Olduğu Söylemi

Abdullah Avcı 2006 dan beri başakşehirin başında bir kere milli takıma gitti geldi o kadar.Altyapıdan Çıkardığı oyuncu olarak Cengizi söylüyorsunuz.Ama 20 yaşında altınordudan transfer edildi cengiz.
Doğru ama oynattı adam.
Bugün Altınordu takımından fenere giden oyuncuların durumu malum.

Kötü kaçırmış yav, gördüğüm den beri üzülüyorum.
Bana üzelme sen kendinize üzülün.20 yaşında altınordudan transfer edildi cengiz.1 sene oynadı sadece başakşehirde.Abdullah avcımı keşfetmiş oluyor Cengizi? 20 yaşında oyuncu mu keşfedilir?Abdullah avcı 12 yıldır başakşehirin başında Altınordudan 20 yaşında aldığı cengiz dışında kimi kazandırmış Türk futboluna

Bana üzelme sen kendinize üzülün.20 yaşında altınordudan transfer edildi cengiz.1 sene oynadı sadece başakşehirde.Abdullah avcımı keşfetmiş oluyor Cengizi? 20 yaşında oyuncu mu keşfedilir?
Kendime neden üzüleyim renktaş inan anlamadım? Hayır keşfetmiş sayılmaz ama bugüne gelmesinde o bir sezonun payı büyük.

Abdullah Avcı 2006 dan beri başakşehirin başında bir kere milli takıma gitti geldi o kadar.Altyapıdan Çıkardığı oyuncu olarak Cengizi söylüyorsunuz.Ama 20 yaşında altınordudan transfer edildi cengiz.
Bu ise burdan baslarsak 2000 jenerasyonuna kadar gideriz ve orada ortalik karisir diyeyim

Bu ise burdan baslarsak 2000 jenerasyonuna kadar gideriz ve orada ortalik karisir diyeyim
Hayır hocam demek istediğim.Başakşehirin öz altyapısından çıkardığı oyuncu varmı?12 yıldır bu takımın başında dünyanın sponsoru var bilmem neyi var.Yabancı oyuncuları getirip oynatıyorlar taraftarı yok.Türk futbolu yararına ne yapıyor bu başakşehir yada Abdullah avcı.Bu adamlar şampiyon olsalar yönetim oyuncu ve teknik heyetten başka kim kutlama yapar?

Visca
Epriyanu
Caicara
Irfan
Mahmut
Mossoro
Cengiz

Hepsinde emegi var adamin bok atmayin avciya

Avcı ve gençler konusuna girerseniz hem bizim bir önceki çok umut bağlanan altyapı jenerasyonuna( Uğur, Aydın, Ferhat, İrfan vb) hem de Nuri, Caner gibi adamların oynadığı u-17 milli takımına gitmeniz gerekir. Ortalık karışır.

Evet Beyler, yolda olanlara hayırlı yolculuklar umarım sağ salim gittiğiniz yere varırsınız. Herkese iyi geceler.

Recep sen de milletin canını sıkma sokarım sucuğu ağzına.

o degılde emre belezoglu fbye degil bize gelse suan bilegimızı kımse bükemezdi iyi geceler

Benim Avcı örneğini vermemdeki sebeb Fatih hocaya genç oyuncuları neden oynatmıyor yada oynatmaktan niye korkuyor yazan renktaşlara kıyas yapmamdır.Fatih hocanın altyapımızdan çıkardığı oyuncular saymakla bitmez.Abdullah Avcı denilen herif başakşehir gibi takımda 12 senedir duruyor kendi altyapısından bir tane oyuncuyu çıkarıp oynatamamış.

Dellendim yine gece gece taraftarı olmayan kulübe milyonlarca lira akıtıyorlar sponsor desteği veriyorlar üstüne üstlük bir de şampiyon yapmak için tüm illegal işlere giriyorlar yazık.Bizde para bulamadığımız için Eren denilen iblisle kanser oluyoruz.

Geri
Üst Alt