Fatih Terim'in Yanlış Kararlarında Israr Etmesi

arkadaşın yazdıklarının özeti:
- ligin başından beri güzel futbol yok
- hoca her hafta yanlış 11i çıkarıyor
- taktik ya da sistem yok
- dünyada en kötü duran top kullanan takımlardan biriyiz
- antremanlarda sorun olabilir
- yardımcıların değişmesi lazım

bunlara itibar edene okan buruk demenin neresi problem
başağın her cl maçında okan diye kafa şeapan okancıların ağzından O harfi dahi çıkmıyor ama maşallah hocaya giydirmeye devam ediyorlar galibiyetten sonra dahi
ilginçsiniz anti ftci okancılar
Ligin başından beri güzel futbol var mı sizce eski maçları izleyin en kötü rodrigezli gomisli sezonu izleyin baştan sonra şimdi birde bu sezona bakın .
Yanlış 11 çıkarıyor evet her maç olmasa bile bjk Malatya Antep maçları örnek savun istersen bazıları da yazmış hoca değişiklik yaptı maçı kurtardı bence öyle olmadı .
Hücum planımız yok Kayseri Antalya Konya maçında net gözüktü açamadık kilidi hoca da 65 dakika bekledi sonuçta puan kaybı oldu .
Duran top konusunu açmayın son iki maçı açılan ortalar bel hizasini geçmiyor kontra oluyor artı vurdurulan kafalar birgün başımıza bela olacak ben şimdiden uyarayım .
Yardımcıları iyi olabilir onları dinlemedikten sonra istersen tuchel gelsin ister morinho gelsin.Bence iyi değiller
Okan buruk ile ilgili benim yazdığım hicbirsey yokken Okan konusu nerden çıktı anlamadım . Hoca hatalarından ders alsın 90 yaşına kadar kalsin ben Galatasaray taraftarıyım antiterimci değilim

Hoca geldiğinde hazır olan sisteme güzel dokunuslar yaptı 2 sene şampiyon olduk .Ancak sonra satılan oyuncular alınan oyuncular sonrası bir türlü sistem oturmadi .

Burası iyiymiş.
Hazir sistem derken su deplasmanlarda içimizden geçilen tudor un sistemi mi? 10 dan fazla yeni oyuncu ile 4 ayda kurulan sistem mi?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca geldiğinde hazır olan sisteme güzel dokunuslar yaptı 2 sene şampiyon olduk .Ancak sonra satılan oyuncular alınan oyuncular sonrası bir türlü sistem oturmadi .

Burası iyiymiş.
Yanlış mı sizce ? Ha dersiniz ki yönetim istediği oyuncuyu almadi eyvallah haklısıniz derim Ffp var sıkıntı evet sıkıntı haklısınız derim .Ben iyi futbol görmek istiyorum baskılı futbol gerçek Galatasaray daha güçlü oynamalı

Hazir sistem derken su deplasmanlarda içimizden geçilen tudor un sistemi mi? 10 dan fazla yeni oyuncu ile 4 ayda kurulan sistem mi?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tudorun oyuncu tercihleri bizi iki sene şampiyon yaptı ne yazdım orada hoca dokunuşlar yaptı dedim hoca olmasa o sene şampiyon olamazdık bence de .

Hala bizi Terim ayakta tutuyor saniyorlar. Hayret bir sey vallahi. Onyekuru'yu kazandirmis! Elalemin yetistirdigi yeteneklerde Terim'in basarisi oldu.

Emre Akbaba ısrarı haricinde eleştirecek pek bir şey görmüyorum son dönemde. Onda da oyuncuyu kazanayım diye ısrar ediyor ama Emre hoca kadar inanmıyor kendisine. Kafaca bitmiş. Bir noktada hoca da uğraşmaz artık.
3 senedir belki de en sistemli oyununu oynatıyor hoca. Bazı noktalarda kalite yetmiyor. Kanatlarda çeşitlilik arttı. Yeni forvet geldi. Eğer orta sahada da yeterli derinliği sağlarsak günden güne daha iyi bir oyun izleriz.
Duran top konusuna gelirsek; savunma duran toplarında hatalı kararlar var ama hücum duran toplarında oyuncu yeteneksizliği de büyük faktör. Duran top kullanma meziyeti olan oyuncu yok.

4.5m euro verdik akbabaya adam cope atmak istemiyor falcao da sakat olmasa oynatacak deli gibi para veriyoruz

Hocanın zaman zaman anlam verilemeyen hataları (geçmişte tüpçü denen gereksizin kayığına binmesi vb.), takıntıları olabilir ancak..
Görev yaptığı 10 yılda 8 şampiyonluk yaşamış adam haklıdır.
Kaldı ki, uzun yıllardır ülke futbolunda TFF başkanından tutun da rakip takım başkanlarından, yazılı ve görsel medya içerisinden oluşan bir soysuzlar çetesi var.
Bu güruhla Hocadan başkası da kolay kolay başa çıkamaz diye düşünüyorum.

oyuncu profili çok önemli. Hoca ile oynattığı oyun bicimi ve oyuncu profili beraber ele alınmalı. hocayı bilen bilir gümbür gümbür top oynatmak ister ama o oyuncu profili nerede? arda alıyor topu adamı geçiyor gene eskisi kadar olmasa da ama gidemiyor adam yetmiyor nefes ama adam bedava ve bizde oynamak istiyor. feg-belhanda sözleşmeleri kuvvetli. feg ağır sıfıra inemez seri oyuncu kadar ama yetenekli ve futbol zekası üst düzey idare edilebilir. belhanda ise zayıf bir karakter kesinlikle bu profesyonel dünyada kabul edilemez. ama yerine bir türlü adam alınamadığından gönderilemedi kendisi hiç gitmek istemedi. akbaba iyi oyucuydu ama şu an motivasyonu ekside çok ciddi sakatlıklar yaşadı. mentor lazım adama. babel kuşlarda yaptıkları ile ve son ingiltere deneyiminin yanı sıra bedava olması sebebiyle gene tercih edildi kötü oyuncu değil ama eski düzeyine gelemiyor artık ama bedavaydı ve yapabilir algısı çok kişi de vardı. ama oyun tekniği olarak ta arda normali yedektir. belhanda, akbaba aynı anda oynamaz alan top paylaşamıyorlar. feg katılınca hız kesiliyor. şu anki durumda ise orta saha en azından irfan alınsa imkanlar kısıtlı olduğundan .. taylan irfan önlerinde feg. onye-kılınç(kerem)-muhammed iyi bir kurgu olacaktır.

oyuncu profili çok önemli. Hoca ile oynattığı oyun bicimi ve oyuncu profili beraber ele alınmalı. hocayı bilen bilir gümbür gümbür top oynatmak ister ama o oyuncu profili nerede? arda alıyor topu adamı geçiyor gene eskisi kadar olmasa da ama gidemiyor adam yetmiyor nefes ama adam bedava ve bizde oynamak istiyor. feg-belhanda sözleşmeleri kuvvetli. feg ağır sıfıra inemez seri oyuncu kadar ama yetenekli ve futbol zekası üst düzey idare edilebilir. belhanda ise zayıf bir karakter kesinlikle bu profesyonel dünyada kabul edilemez. ama yerine bir türlü adam alınamadığından gönderilemedi kendisi hiç gitmek istemedi. akbaba iyi oyucuydu ama şu an motivasyonu ekside çok ciddi sakatlıklar yaşadı. mentor lazım adama. babel kuşlarda yaptıkları ile ve son ingiltere deneyiminin yanı sıra bedava olması sebebiyle gene tercih edildi kötü oyuncu değil ama eski düzeyine gelemiyor artık ama bedavaydı ve yapabilir algısı çok kişi de vardı. ama oyun tekniği olarak ta arda normali yedektir. belhanda, akbaba aynı anda oynamaz alan top paylaşamıyorlar. feg katılınca hız kesiliyor. şu anki durumda ise orta saha en azından irfan alınsa imkanlar kısıtlı olduğundan .. taylan irfan önlerinde feg. onye-kılınç(kerem)-muhammed iyi bir kurgu olacaktır.
Gerçekten güzel yazı ve tespitler teşekkürler renktaş.

en etkin oynadığı pozisyon neresi olabilir:

Emre kılınç ?
Arda Turan?
Belhanda?
FEg?
Onye?
babel?
Taylan?
Kerem?
Ryan Donk?
etebo?
ömer bayram?
oğulcan?

var mı teknik bilgisi olan?

Konu kirlenmesin seninle diye cevap yazmıyorum.murat Hülagü

Yanlış mı sizce ? Ha dersiniz ki yönetim istediği oyuncuyu almadi eyvallah haklısıniz derim Ffp var sıkıntı evet sıkıntı haklısınız derim .Ben iyi futbol görmek istiyorum baskılı futbol gerçek Galatasaray daha güçlü oynamalı
16 maçta 22 gol yiyen takım Terim sonrası 18 maçta 12 gol yemiş. Üstelik bunu Ndiaye gönderilip yerine kimse alınmadan kadro dışı Donk takviyesiyle yapmış. Hazır sisteme dokunuşlardan fazlası var gibi.

Takım gol atıyordu çok da gol yiyordu donku hoca yeniden hayata döndürdü hala da faydalanıyor ben de Hoca'dan bunu bekliyorum belhanda iki senedir 0 oynuyor oraya birini çekemedi emre akbaba 0 oynuyor bu sene hoca ısrar ediyor .

Geri
Üst Alt