#FatihTerimiİstiyoruz Geri Dön İmparator!

fatih-terim-1352287-660x276.jpg

Allahin emri peygamberin kavliyle

Kizimiz Fatih hocamizi oglumuz Gsye alacagiz

COK NET

Peki bu argumentinin arkasinda durarsan, -25 yasinda olan insanlarinda Fatih Terimi sevme hakkilari yokki.
Sacma sapan konusmayalim
Fatih Terim 2002 yilindada, sonra 2011'dada gelmisdi, ya o dönemlerin yüzünden begenmiyorsa?
Fatih Terim 1996-00de bir kahraman olabilir, ama günümüzdeki futbolda adamin isi bitti. Arsene Wenger gibi eskidi gitti, hala nostaligi yapmanin gerekegi kalmadi.

Sana gelince, illaki yarışa gireceksen konunun başında bilgisayar mühendisi oldugumu yazdım şuan gazide yüksek lisansımı yapıyorum, yaşım 30 genelde siyasi ve felsefe tarzı kitaplar okurum evde ki kitaplığım 300 civari kitap var, ayrıca zaten ingilizceyi saymıyorum artık iyi derece italyanca biliyorum..

işin özü şu mıstır diye tabir edilen egosu olmayan herkese iyi davranan bir adamın üst noktalara çıkma olasılığı sıfırdır.

Örnek mi istiyorsun Tesla Edison en çok bilinen

İkincisi %90 insanlarda bilgi egoyu oluşturur,

O ego bazı insanların nerede duracağını bilmesi için gereklidir,

Hamza çok başarılı bir sezondan sonra neden gönderildi, taraftar neden Hamza diye ağlamadı, sebebi egosunun olmayışı, adam gomezden korktu çok fazla paralar vermekten korktu, çünkü yönetemeyeceğini biliyordu,

Terim hiç öyle değil en büyüğünü getirin adam Kaka yı istedi açık açık anlatabildim mi?

Bir grubu yöneteceksen işin oysa Ego şart insanları etkiliye bilmen şart...

Terime kimi gülüyor kimi nefred ediyor, Tayyip de öyle bu Atatürk'te öyle, normal insanları ne nefret edilir ne sevilir varlığıda yokluduga koymaz hamza gibi...

Lider vasıflı olmak başka şey tabi,

Terimden çok nefret eden fb li var bir Galatasaraylının nefret etmesine aklım almıyor, bu ya gaza gelmedir ya cahiliktir

Umarım açıklayacı olmuştur...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt