fb kongresinden enstantaneler

Ben GS üyesi olmak için yıllardır çabalıyorum. Keşke hafiflese şartlar diyorum ama FB kongresini görünce “asla esnememeli” diyorum. Az önce FB kongresinde biri çıktı, sokak röportajlarında çıksa yadırganır, adam kulübe üye olmuş bir de orada konuşabiliyor. 50 tane oyu varmış, hepsi Ali başkanınmış hshs

Bunlar olduğu sürece sırtımız yere gelmez
Bizlerin üye olması zor yav

ya ... bir şey diyeceğim şimdi ...

1 ) o stadın altından uzanan kütleyi elden geçirmek güzel fikir - cephesiyle falan bravo bunu takdir ederim ...AMA stadın içindeki otopark falan varorada , giriş çıkış trafik akışı orada . öyle ha diye olacak iş değil + o silindir gibi eklentide köprü yolundan gelen virajın üstüne denk geliyor...güldürmesinler.

2) ÇATI KALDIRMA ... buna bir tarafımla gülerim. ...mütahhitlerin yeni bi tepelerinde kriko süspansüyon benzeri sistemle ile çatı kaldırıp altını destekleyerek 10 m2 olan çatı arası/tearas kısımlarını 100 m2 ye dönüştürmesi gibi bir şey olmuş(ki illegaldir haksız alan yaratmak)... zannedersin basit bir şey ...STAD ÇATISI kalırıp - ALTINA YÜK EKLEYİP - çatıyı tekrar üstüne oturtacaksın... burası öyle basit değil ...öyle güzel güzel platform kriko sistemi işleyişi göstermişlerde...

3) senin stad projende inşaat alanın kurtarıyor mu bu revizyonu , zemin yük hesabın karşılıyor mı bunu ?

öyle bir çırpılık olay değil bu .. bide giriş çıkışta mani olmama adına çalışma diyor ...ulan maçları oldğunda tüm trafik kapatılıyor o aksta ...neyden bahsediyor :D

bana göre doğru değil. 7.2 -7.6 aralığında 30 -45 saniyelik bir felakette görürüm ben o çatıyı...bu kadar basit dilde tanıtılmamalı bu.

100 sene daha sampiyon olamazlar mükemmel bir camia. Her unsuru başarısızlık için özenle seçilmiş..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aday çıkıyor üzerine yürüyorlar.

yahu aday çıksın ne zararı var, muhalefette kafayı kaldırana saldırmak nedir.

çok garipler cidden.

Ümit adamdan sayılmaya mi başlanmış bu camiada😄 3 kuruş atanın köpeği olarak takılıyor, camianın ileri gelenlerinden olmuş bak sen

asdasdasd.webp

o ekstra çıkmalar vs hani nereye ? satadın iki tarafı kadıköy giriş çıkışı - o hatlar arasında sıkışmış bir yapı bu - kuzey kısmıda bildiğin köprü yolundan sahil yolu bağlantısı.... zaten yollara SIFIR yapı - olmaması lazım bunun böyle . hadi olmuş diyelim....

hadi öbür tarafta (göreslin alt kısmı) eskiden halısaha maçı yaptığımız bir yerde , kenan evren lisesi bahçesi / alanı - orası ile ilgili uğraşıyorlar zaten "bizim" diye galiba emin değilim ... oraya doğru uzantı yapsan anlayışla karşılarım.

fakat bazı şeyler sadece güzel görsel ile süslenerek realiteyi hiç saymaya gelmiş.

hepsini geçtim zeminine asla güvenmiyorum buranın ben.

ya beyler zamanında azo yıldo bunlara stat dan çıkmadan parça parça tribün yaparak yeni stad yaptı. Yok vinç girmez yok çatı kalkmaz fb bu işe girişirse her türlü mimari şartı zorlar illegalitelere başvurur hallederler. Burası Türkiye.

Saraoçğlu kayak merkezi artık rakipleri boğamıyor güncel stad teknolojilerine göre çok geri kaldı bunu bir takım yenilemeler ve kapasite artışıyla çözmek istiyorlar tekrar büyük takım hüviyetine erişebilmek için uğraşacaklar. Şuan eskiden büyük sayılan şimdi bjk ye denk olan demode gelecek nesilleri kaybetmiş bir kulüpler.. Onlar için hiç üzülmüyorum!

7'den 99'a hepsinin aynı kafada olması çok iyi bizim adımıza :) Galatasaray hasedinden ölüp gidecekler. Yazık.
Trilyonluk holding sahipleri ve sokaktaki fenerlilerin aynı olması bunların bir gram ilerlemeyeceğinin habercisi.

Ahahhahhahhahahha. Şu ortamda bu masallara inanmayan bir taraftar inanın kafayı yiyordur. Elinden hiçbirşey gelmeyen milyonlar var bu duruma isyan eden ama hala yapı diyor başındaki zaat..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt