Kebapci basmaya adam mi topluyoruz yoksa clde oynayacak herif mi ariyoruz

Kendimize gelelim beyler

Tabi ki gelecek

Bunun tatilleri çok uzun oluyor.Hemen kampa gelecekse ve cüzi bir ücret alacaksa rotasyon hamlesi olarak fena olmaz

keşke gelse 1 sezon oynar büyük iş çıkarır.

Yedek kulübesinde otursa da yeter...
Mevzu çıktığı zaman herkesten önce fırlar...

Yav Meloyu ben de severim ama Türkiyede bu Volkan kalsın, Emre gelsin bizim taraftar Melo gelsin işte olay çıkartır kafası ne ben anlamıyorum bu adamlar sıkıntı çıkarsa 3 puan filan mı verecekler bize ceza yerine anlamıyorum. Muğdat'ta kalsın o zaman Jailson'u kovaladı galiba sayesinde 1 puan kazandık 2 puan kaybetmek yerine.

Yav Meloyu ben de severim ama Türkiyede bu Volkan kalsın, Emre gelsin bizim taraftar Melo gelsin işte olay çıkartır kafası ne ben anlamıyorum bu adamlar sıkıntı çıkarsa 3 puan filan mı verecekler bize ceza yerine anlamıyorum. Muğdat'ta kalsın o zaman Jailson'u kovaladı galiba sayesinde 1 puan kazandık 2 puan kaybetmek yerine.

Futbolumuz neden gelismiyor, cevabini vermişsin renktas. Avrupada neden is yapamiyoruz guzel ozetlemissin.

Kutlarim

Yabancı sınırı problemi olmasa gelmesini isterdim ama şu an almak mantıktan ziyade duygusal bir yaklaşım olur o yüzden bulaşmayalım.

Geri
Üst Alt