Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

3 yıl için 17 milyon euro vermişler aptal herifler türkiye ligi için iyi adam ama kesinlikle yıllık 5,65 milyon euro alacak adam değil porto'nun nadir elinde patladığı adamlardan.

Merhaba.

Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem, tek dileğim de başkanlıktan ayrılmasıdır. Lütfi Arıboğan, İlhan Helvacı ve Ebru Köksal Uefa'da şöyle yapmış, böyle yapmış önemli değil. Yapmışlarsa da iyi yapmışlar, tersi durumda bizim yöneticilerimizin de aynı şeyi yapmasını isterdim. Aziz Yıldırım'ın son kale açıklamalarını dikkate almıyorum, hiçbir dediği bana zaten inandırıcı gelmiyor.

Yani sizin kafanızda doğal olarak 3 Temmuz'dan bu yana oluşan Fb taraftarı algısına ben uymuyorum. Benim için kişilerden çok kulüp önemlidir.

Benim 3 Temmuz'la ilgili tek düşüncem ÖYM'lerin hukuk dağıtmaktansa hukuku katlettiğine olan inancımdır. Şahsen şikeye inanmıyorum ama bu şike yapıldıysa da hiç sevmesem de bir kulüp başkanının bu suçla hapse girmesi bana ağır gelir. Girerse de oturup ağlamam. Benim tek derdim futbol konuşmaktır.

Umarım açıklayabilmişimdir.

Saygılar.

merhaba

şikeci şerefsiz pislik ırkçı takımın sempatizanı

acaba neden bizim forumumuzda takılıyorsun? seneye küme düşünce de Samsunspor forumlarında mı takılacaksın? sence PTT 1. lige düşme ve -30 puan cezası mı daha iyi yoksa doğrudan 2. lige düşmek mi? nasıl koydu gelişine Sneijder?

saygılar

iyi forumlar : )

Benim için başarı kriteri taraftarın mutluluğu ve tatminidir. Kaçımız bu sezondan dolayı mutluyuz veya bu sene başarılı olduk diyebiliriz. Bu işin manevi yanı... Maddi yanı olarak başarılı sayılabilmemiz için lig şampiyonu olup üstüne avrupada başarı olursak bu gerçek reel bir başarı olur.

Şampiyonlar ligi gerçek bir kurtlar sofrasıdır. Oraya doğru planlamayla çıkamazsak yıpranma çok fazla oluyor. Hocadan oyuncuya kadar eleştiri .. sonuç olarak lige sirayet ediyor.. Gruptan çık ama şampiyonluğu ver.. buna kimsenin razı olduğunu sanmıyorum. çok eksiğimiz var. yabancı kuralı nedeniyle önümüzdeki sene lige konsantre olmak bence çok daha doğru olacaktır. bu kuralla avrupada birşey yapamayız.

Ben zaten başarılıyız demedim fakat kötünün iyisi bir sezon yaşadık. Eğer takım mücadele etseydi ve şampiyonluk yarışının içinde olsaydı son haftalara kadar sanırım eleştiri düzeyi azalırdı,kaybetseydik şampiyonluğu yine de. Yani olay biraz da bizim mücadele gücümüzü yeterince verememizdir.Sadece sonuç namında değil bana göre...Kulvar farkı da var,herkes fb başarılı diyor fakat her takım da yarıştığı kulvarda değerlendirilmeli. Bir takım eğer şampiyon olmayı Avrupa'ya gitmemeye yeğliyorsa,yani ikisi arasında bir tercih yapıyorsa, misyonunu sadece ezeli rakibine karşı mücadele olarak koşullandırmışsa vizyonsuzdur bence.

Fenerbahçe lokal bir takım,Türkiye içinde her yere eli uzanan diktatör,mafyöz bir kulüp. Türkiye içinde başarılı olmak için sadece saha içi mücadele yetmiyor yani. Bu bakımdan ben Fenerbahçe'nin bu fırsatçı ve haksız rekabetçi anlayışında onları olağanüstü görme gibi bir durum içerisine girmeyi doğru bulmuyorum. Medyada böyle bir pompalama var. Kimse demiyor ki şampiyon oluyorsun ama C.L.'ye almıyorlar seni...Ha onlar bu yabancı kuralı ve bu TFF ile zaten bundan şu an memnunudurlar kim bilir...Galatasaray'ın rakipleri böyle olmamalı demek istediğim o. Bu şekilde Türk futbolu bir yere varamaz. Ama Fenerbahçe'nin de umrunda olmadığı belli,kendi dünyalarına Türk futbolunu çekmek işlerine geliyor...

Biz de Sneijder'e , Drogba'ya o kadar para verdik ama onların getirisi götürdüklerinden daha fazla bile olmuştur. Bir tarafta Drogba, adamın ayak bastığı yer bile dünya spor medyasında haber olur, büyük reklamımızı yaptı ayrıca da formamız altında efsanevi goller attı, lig şampiyonluğumuzda ve de Fener'e çaktığı kafa golüyle Süper kupayı kazandırdı. Sneijder desen çok uzatmaya gerek yok , Juve'yi elemesi bile kazandığı parayı ödeştirir. Ayrıca Fener taraftarının gelmesi için ne totemler yaptığını , nasıl pankartlar hazırladığını, anketlerde açık ara önde olduğunu bize gelene kadar ibretle izliyorduk, bize gelince Sino kim yeaaaa moduna geçtiler. #antukafası

Özet geç diyenlere ; sadece ligde oynayacak Diego'ya o kadar para vermek ağır enayiliktir. Hala Cl'ye katılacağını düşünen Fenerliler de ağır öküzdür.

F

3 yıl için 17 milyon euro vermişler aptal herifler türkiye ligi için iyi adam ama kesinlikle yıllık 5,65 milyon euro alacak adam değil porto'nun nadir elinde patladığı adamlardan.

Kerizlerin kasasindantek kurus cikmiyor. Diegonun parasini Ferit Sahenk ve Ali Koc ödeyecek. Yani 17 degil 27 etse koymaz fenere. Adamlarin arkasinda türkiyenin en zengin adami var 2 milyar Euro servetiyle ...

F

Kerizlerin kasasindantek kurus cikmiyor. Diegonun parasini Ferit Sahenk ve Ali Koc ödeyecek. Yani 17 degil 27 etse koymaz fenere. Adamlarin arkasinda türkiyenin en zengin adami var 2 milyar Euro servetiyle ...

yeni FFP kurallarına göre kişiler böyle bir şey yapamıyor zaten bu yüzden man. city ve psg ceza yedi zannetmiyorum böyle bir şey yapacaklarını.

Slaven Bilic : "Diego çok iyi bir oyuncu. Listemizdeydi. Başkanımız ve yöneticilerimiz bu transfer için çok büyük gayret gösterdi. Anlatamayacağım başka şeyler de oldu ve oyuncu başka bir seçenek kullandı"

Ben zaten başarılıyız demedim fakat kötünün iyisi bir sezon yaşadık. Eğer takım mücadele etseydi ve şampiyonluk yarışının içinde olsaydı son haftalara kadar sanırım eleştiri düzeyi azalırdı,kaybetseydik şampiyonluğu yine de. Yani olay biraz da bizim mücadele gücümüzü yeterince verememizdir.Sadece sonuç namında değil bana göre...Kulvar farkı da var,herkes fb başarılı diyor fakat her takım da yarıştığı kulvarda değerlendirilmeli. Bir takım eğer şampiyon olmayı Avrupa'ya gitmemeye yeğliyorsa,yani ikisi arasında bir tercih yapıyorsa, misyonunu sadece ezeli rakibine karşı mücadele olarak koşullandırmışsa vizyonsuzdur bence.

Fenerbahçe lokal bir takım,Türkiye içinde her yere eli uzanan diktatör,mafyöz bir kulüp. Türkiye içinde başarılı olmak için sadece saha içi mücadele yetmiyor yani. Bu bakımdan ben Fenerbahçe'nin bu fırsatçı ve haksız rekabetçi anlayışında onları olağanüstü görme gibi bir durum içerisine girmeyi doğru bulmuyorum. Medyada böyle bir pompalama var. Kimse demiyor ki şampiyon oluyorsun ama C.L.'ye almıyorlar seni...Ha onlar bu yabancı kuralı ve bu TFF ile zaten bundan şu an memnunudurlar kim bilir...Galatasaray'ın rakipleri böyle olmamalı demek istediğim o. Bu şekilde Türk futbolu bir yere varamaz. Ama Fenerbahçe'nin de umrunda olmadığı belli,kendi dünyalarına Türk futbolunu çekmek işlerine geliyor...

Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. Fakat yeldeğirmenlerine karşı savaşamayız. Oyunu kuralına göre oynamalıyız. Masaya dağıtılan kartlarda avrupa yoksa ligi almalıyız. yabancı kuralıyla avrupada birşey yapamayız. zaten takımın birçok eksiği var. bu yüzden bu sene avrupadan çok ligi hedef almalıyız.eğer ligi kaybedersek çok daha kötü bir duruma düşcez.

Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. Fakat yeldeğirmenlerine karşı savaşamayız. Oyunu kuralına göre oynamalıyız. Masaya dağıtılan kartlarda avrupa yoksa ligi almalıyız. yabancı kuralıyla avrupada birşey yapamayız. zaten takımın birçok eksiği var. bu yüzden bu sene avrupadan çok ligi hedef almalıyız.eğer ligi kaybedersek çok daha kötü bir duruma düşcez.

Bu sene için ben de katılıyorum bu görüşe,sebebi de yabancı sınırı...Aslında C.L.'de mücadele etmek maddi ve manevi bir takımı geliştirir fakat kadro yapılanması ve rotasyon olayına çok giriliyor kurallar nedeniyle. Yani Avrupa'da 8 yabancı,lige dön 5 yabancı derken şaşkoloz oluyoruz. Yalnız kadronun da elekten geçmesi gerek, Telles'in ve Bruma'nın dahi 5 yabancılı bir oyunda direkt 11 olarak düşünülmesi risk. Bu kurallarla bize tecrübeli,kendini kanıtlamış oyuncu şart.Yani yabancı sınırlaması geleceğe yatırım şeklindeki yabancı transferini engelliyor.Sneijder tarzında kariyerli yabancı gerek bu sistemde.

F

kardeş 26 yaşına gelmişsin gerçi oda doğru mu kimbilir hala saçma mesajlarınla galatasaray taraftarı olduğunu veya sempatizanı savunup antu kafası ile galatasaraya giydirmeye feneri yüceltmeye çalışıyorsun.sizin beyin bi zaman sonra error veriyor farkında değilsiniz

kardeş 26 yaşına gelmişsin gerçi oda doğru mu kimbilir hala saçma mesajlarınla galatasaray taraftarı olduğunu veya sempatizanı savunup antu kafası ile galatasaraya giydirmeye feneri yüceltmeye çalışıyorsun.sizin beyin bi zaman sonra error veriyor farkında değilsiniz

bu dingili eglence diye tutuyorlar forumda anladim.

F

Öyle birşey yok artık. Zamanında Uzan Jardel'i aldı bize, size Şahenk Sow'u aldı vs. Dışarıdan 'ortaklara borç' hesabı kullanarak para girişi yapılması artık yasak. Yani isteyen yapar tabi ama cezasını da öder. Psg daha yeni 60 milyon eur ödedi misal.

Birgün yeniden Avrupa kupalarına kabul edilirseniz bu tür transferlerin cezasını ödersiniz. Nasıl ödersiniz, bekleyip görelim.

O konu çok çok uzun bir konu. Tartışmaya gerek yok, hele burası Gs forumuysa elbette benim bu konuda bir yorum yapmam doğru olmaz. Kendi fikrimi az çok tahmin ediyorsunuzdur zaten.

Saygılar.

Epeydir takip edemiyorum yaa, şimdi son durum nedir ? Başkanınız ak kaşık onu biliyoruz da 3 yıl boyunca sandıkta görüşmek için randevulaşıp seçimden sonra tebrik ettiğiniz hükümete mi yoksa Ergenekon'a, Balyoz'a mı, Mit'e, pkk'ya , kck'ya , Asala'ya, tapınakçılara mı yoksa cemaate mi yıkıyoruz olayı, Karar verdiniz mi, ihale kimde kaldı en son ?

Şikecilere saygı yoktur.

Kim ne derse desin diego ardadan bile daha iyi bir oyuncu, bu sene atleticoyu asıl sırtlayan bikaç oyuncudan biriydi kendisi,

1. costa

2. diego

3. arda

kesinlikle sneijderden sonra GS mize gelebilecek oyunculardan biri olarak değerlendirilebilecek bi oyuncuydu,

rakibimizin böyle bir transfer yapması bizim adımıza kesinlikle dezavantaj,

sneijder bizde nasıl bir katkı sağladıysa, diego da aynı katkıyı sağlayacaktır bunu gelirse izleyip göreceğiz..

Kim ne derse desin diego ardadan bile daha iyi bir oyuncu, bu sene atleticoyu asıl sırtlayan bikaç oyuncudan biriydi kendisi,

1. costa

2. diego

3. arda

kesinlikle sneijderden sonra GS mize gelebilecek oyunculardan biri olarak değerlendirilebilecek bi oyuncuydu,

rakibimizin böyle bir transfer yapması bizim adımıza kesinlikle dezavantaj,

sneijder bizde nasıl bir katkı sağladıysa, diego da aynı katkıyı sağlayacaktır bunu gelirse izleyip göreceğiz..

senin dedigin diego costadir herhalde. diego dogru dürüst oynamadan nasil 2. sirada oluyor.

godin ve courtiayi ben daha üst siralarda tutuyorum.

BoAThREIUAARxiN.png:large

:D

Geri
Üst Alt